keskiviikko 11. joulukuuta 2013

11. luukku

11. Luukku

Hyvä Joulupukki,


Kirjoitamme tänä jouluna yhteisen toivelahjalistan sinulle, minä ja Torsten. Olemme olleet koko vuoden hyvin kilttejä ja totelleet (melkein) kaikkia näkemiämme tonttuja. 

Ensimmäinen toiveemme on, että henkilökohtainen palvelijamme, "omistajamme" saisi lahjaksi lisää järkeä. Järkevä omistaja, onnelliset hevoset. Vähän niin kuin "hyvä ruoka, parempi mieli" ja tästä päästäänkin näppärästi aiheeseen ruoka ja sen määrä. Tuntuu kuin olisimme olleet jo koko vuoden laihdutuskuurilla, eikö tämä höpsötys voisi vihdoin loppua. Varsinkin kun omistaja itse ei pahemmin banttaamisesta näy (ja tunnu) piittaavan... Järkevä omistaja ymmärtäisi että Torstenilla on vielä vauvapyöreyttä ja minulla puolestaan on painavat lihakset ja luut. Että jos sopii, niin pyydä tonttuja pyyhkäisemään ne pienen-pienet kilomäärät pois sieltä ruokintataulusta ja merkatkaa että suomipojilla on vapaa heinä. Aina.

Ymmärrän että lisä-älyn toimittaminen omistaja blondille saattaa olla haastavaa jollei mahdotonta, joten laitamme tähän muutaman helpommin toteutettavissa olevan lahjatoiveen, niin pääsee tontut nauttimaan antamisen ilosta.

Torsten on pitkällisen harkinnan tuloksena päättänyt toivoa oman Lamborghinin. Porche olisi ollut niin tavis! Poikanen tahtoo jotain millä elvistellä mäkkärin drive inissä kuumille tytsyille :) Menopeli saisi  mielellään olla kuparin värinen ja kaikilla herkuilla tuunattu. Kyllä lähtis ja irtois kans, Torstenillekin ;)

Itse en enää näillä vuosilla vauhtivehkeistä perusta. Vanhat sotavammat takaavat ettei vauhti enää rajoittajalle  pauku, ainakaan usein. Nuoruuden villinä päivinä on nähty ja vedetty kisakärryä ja kulkupeliä jos jonkinlaista. Nykyään  näillä polvilla sellaiseen ei kykenisi, mutta ainahan seniorit valittavat että  madallusalustasarjat ja kaksi paikkaiset urheiluautot ovat  myrkkyä kehnoille kropille. Citymaasturi se olla pitää, kuulema. Itse pyrin välttelemään turhaa matkustusta, sillä missäs sen mukavempaa kuin kotona :)
Kaikilla mukavuuksilla varusteltu rollaattori sen sijaan olisi kovin kätevä ja tulisi  heti käyttöön!

"Omg noita sun juttuja Torsten!"

Nykyään, kun meidän kotona ulkoillaan tosi paljon, olisi mukava uudistaa garderooppia, Torsten polkee aamuisin jalkaa ja nakkelee niskoja kun tarjolla on aina samaa vanhaa ensteksiä ja toppaa. Jotain uutta tekisi kuulema mieli, väittää että Canada Goos parka korostaisi hienosti  lihaksikkaita muotoja!

Minulle puolestaan kelpaa vanhatkin ulkoiluvermeet, rumat ne vaatteilla koreilee, mutta  mukava kotitakki samettikauluksella ja piipputaskulla olisi mukava yllätys :)  Englantilaistyylinen villaflanellivuori lämmittäisi varmasti mukavasti viileinä talvi-iltoina. Ja varalta Reino tohvelit myös!

Iltalukemiseksi Torsten toivoisi Tammaluettolon 2014, voisi sitten talven pitkinä iltoina miettiä erilaisia jalostuslinjoja. (Playboyta en varsinaiseksi toiveeksi kehtaa kirjoittaa, vaikka Torsten niin kovasti vaati ... ) Minä puolestaan ilahtuisin Käytännön maamiehen tai Maaseudun tulevaisuuden vuosikerrasta.

Jos vielä on toiveillemme tilaa, kuulostaisi omat iPadit kovin helppokäyttöisiltä, myös seniori-ikäiselle! Sillä olisi niin helppo seurata maailman menoa ja olla yhteyksissä vanhoihin sotakavereihin. Taitaa sinullakin olla sellainen käytössä? Torsten puolestaan päivittelisi  fb tilojaan ja ehkä päästäisi pienet twiititkin välillä. Selfieitä se ainakin napsisi, mokoma linssilude. 

Tavalliset toiveemme ovat tietysti myös mukana listalla. Herkkuja ja karkkeja, oikein kaksinkavioin olisi kiva saada. Hevosten ja maailman rauha. Oikeudenmukaisuutta, terveyttä, hyvää tahtoa ja lämmintä mieltä, vuoden jokaiseksi päiväksi, maapallon joka kolkkaan.

Eipä meillä Pukki tänä vuonna ole muuta. Työntäyteistä jouluaattoa Sinulle!

Toivoo kiltit suomenhevoset, Into ja Torsten Kirkkonummelta


P.s. Pukki hei, sellainen tuli vielä mieleen, että mikäli minä voisin saada oman bambineidin, niin pitäisin siitä hyvää huolta! Lisäyksen jätti Torsten.

20 kommenttia:

 1. Ihana kirje :) Mahtaakohan toiveet toteutua ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulee Torstenin paksu hoitaja niin kateelliseksi Lambosta ja Canada Goosesta, että mikäli ponia Joulupukki listan mukaan muistaa, saa poni todellakin olla antelias ja antaa paksun hoitajankin ajaa välillä urheiluautoaan ;)

   Poista
 2. haha, ihanaa lukea hyvin kirjoitettu, hauska ja kerrankin erilainen toivelista joulukalenterista:)!

  VastaaPoista
 3. Ihana kirje pukille! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanasti kirjoitettu (: Tälläsiä voisi olla lisääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Onneksi) joulu ja joulupukin toiveet on vain kerran viikossa ;)

   Poista
 5. Ja taas niin ihanasti kirjoitettu postaus ettei tosikaan, sä se vaan osaat!! :)

  VastaaPoista
 6. Ihan loistava toivelahjalista, sun mielikuvitus ja kekseliäisyys tuntuu kyllä olevan loputon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole ... Pojilla on ;)

   Poista
 7. Aaivan ihana lahjalista, pojat on niin veikeitä :)

  VastaaPoista
 8. Voi aww, tää piristi onnistuneesti surkeaa sairaspäivää! <3

  VastaaPoista
 9. Harmaan päivän pelastus, olen ihan fanisi :D

  VastaaPoista