sunnuntai 22. joulukuuta 2013

22. luukku

22. Luukku


Tänään sunnuntaina sai sytyttää neljä adventtikynttilää. Viikot ovat vierähtäneet niin nopeasti ! Jouluaattoonkin on enää kaksi yötä. Yhden päivän aikana täytyy vielä tehdä pikainen kierros ruokakauppaan sekä siivota kotia. Sen jälkeen kaikki alkaa olla valmista :) 

Olen niin tyytyväinen, että päätin päästää itseni helpommalla tänä jouluna yhden asian suhteen - ja se on lahjat. Muutama perhe kaukana täältä meidän hyvinvointivaltiosta sai oman vuohen :) Toivotaan vuohille pitkää ikää ja paljon iloa ja hyötyä perheille. 


Ja täytyy myöntää, että kaikki muukin tässä joulussa tuntuu niin helpolle ja luonnolliselle. Kuusen hankin ajoissa - joskin suuruuden hulluus iski kauppoja tehdessä, eikä koristeet riitä kauniisti edes kuusen toiselle puolelle ... Muutoin kodin koristelu on minimaalista. Kynttilöitä, kukkia, valot. Yksi ihana paljettityyny :) 

Ruokapuoli puolestaan on naurettavan helppoa, sillä seuraavat kolme päivää nautitaan viiden tähden jouluruuasta vanhempien luona ... ;) 
Tänään tehtiin viimeinen pyörähdys Stockalla, missä ei, ihme ja kumma, ollut minkäänlaista ryysistä! Sai ihan rauhassa poimia muutaman alennuksessa olleen joulupallon koriin ja valikoida herkkuleivoksia leipomosta kotiin. Herkkujen syömisen jälkeen on kerennyt ihailla äidin kuusta ja käydä liikuttamassa pojat. Torstenilla ratsastin, Into oli kentällä henkisenä tukena mukana ;) Ihanat pojat tunkivat taskuihin ja suorastaan vaativat hellittelyä, rapsutuksia ja nameja! Että rentoa on, ei voi muuta sanoa :) Miten sinun jouluvalmistelusi ovat sujuneet? Onko vielä asioia tekemättä vai kaikki jo valmiina? 

9 kommenttia:

 1. Mistä noita vuohia saikaan? Tarttis vielä keksii nimittäin lahja eräälle, jolla on jo kaikkea ja "kummivuohi" kuulostais just sopivalta hänelle ;) Mulla ei ihan vielä stressi hellitä, kun huomenna ois edessä tärkeä työhaastattelu, joten pyydäpä ylisöpöjä poikiasi pitämään kavioita mulle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin vuohet täältä;

   http://www.toisenlainenlahja.fi/?gclid=CPX89PnYxLsCFUFd3god7nAALw

   Hurjasti tsemppiä työhaastatteluun, täällä pidetään kaviot ja peukut pystyssä :)

   Poista
 2. Meidän jouluvalmistelut on onneksi jo tehty, enää odotetaan aattoa :) minä istun vielä yhden yön töissä ja menen aattoaamuna suoraan tallille -joulua ja vapaita odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Mä kuvittelin että mulla oli aikataulut ja suunnitelmat hallussa... ja jälleen kerran joudun myöntämään että kuvitteleminen on täysin turhaa. Maailma on täynnä muuttujia.
  No sillä mennään mitä annetaan, ja asioilla on tapana järjestyä.
  Jos luoja suo niin joulu saapuu tähänkin taloon, ja jos fortum suostuu toimittamaan sähköä niin ruuatkin valmistuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvinhän kaikki järjestyi - vaikka ei käy kateeksi Prisman kassajonot ;))

   Poista
 4. Onneksi luin näitä vanhempia tekstejäsi,hoksin nimittäin kuvassa juuri sellaisen lasisen ja jalallisen kakku-/leivoskuvun mitä olen jo pitkään etsinyt. Mistä oi mistä tuollaisia saa!!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Valitettavasti nuo kaksi eivät ole samaa sarjaa. Alusta on sian, mutta niin vanha, ettei sitä enää tehdä. Kupu puolestaan on Tarjoustalosta (?), edullinen ja varmasti löytyy vielä, ainakin samantyyppistä :)

   Poista
  2. Okei, kiitos vastauksesta:)

   Poista