lauantai 3. kesäkuuta 2017

It's official

Suvivirsi kuunneltu eilen, ensimmäinen koko kesän loma ✓
Aurinkotuolit ostettu räntä- ja raesateessa ✓
Puutarhaan istutettu pionipenkki, orvokit, raparperiä ja paljon muuta ✓
Tn ihana ihana asunto myyty, (36 h tunnin sisään ilmoituksen laitosta, pyyntihinnalla, oli selkeästi liian halpa ;)) ✓
Torstenin dressagetreenit ✓
Laiduntaminen ✓ Ensimmäiset puutarhatyökalut hankittu, Iittalalla oli supertarjous; kympillä nämä sekä oksasakset, vinkvink!


Jos tekisin summerbucketlistin, tätä se olisi. Poneja, puutarhaa, maakuntamatkailua. Hetkiä merellä, olemisen ihanuutta, Oikotietä. Maalle vai kaupunkiin, kuka tietää! (En ainakaan minä :D)

Tänään kuitenkin maalle ponien luokse ja huomenna Kämppiin brunssille skoolaamaan. Alkavalle lomalle ja (joskus alkavalle) kesälle ja myydylle asunnolle!
Aurinkoa viikonloppuusi ☀

8 kommenttia:

 1. Oho, otsikon perusteella luulin että oot raskaana :) Mutta hyvä että oot saanu viran ja pitkän kesäloman! Onnea ja hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sentään, katsotaan parin vuoden päästä uudestaan ;) Eikä virkaakaan ole, mutta ensimmäistä kertaa on mahdollisuus pitää koko kesä lomaa. Pienellä budjetilla mutta lomalla kuitenkin! Aikaisemmat kesät olen ollut aina töissä, muutamia hassuja pitkiä viikonloppuja lukuunottamatta.

   Poista
 2. No mutta onko tiedossa yhteenmuutto? ;)

  VastaaPoista
 3. Mine päin meinaat muuttaa? Joku sai kyllä ihanan talon! Suvivirsi kyllä kuuluu olennaisesti kesän alkuun, mistä sitä muuten tietäis millon kesäloma alkaa? Koska muuten uutta kuumalinjaa? Ne on ihan parhata postauksia, enkä ole muissa blogeissa nähnyt (ainakaan niissä mitä luen).

  Nyt sitten on koko kesä aikaa hevostella kun on lomaa ja muutenkin nauttia kesästä ja lämmöstä (jos se sieltä jossain kohtaa tulee). Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä todella niin ihana asunto, varmasti tekee jonkun onnelliseksi!

   Mutta mihin me muutetaan, siitä ei ole vielä mitään havaintoa - katsellaan kuitenkin tosi laajasti, niin kaupungista kuin maalta. Vielä ei ole onneksi mikään kiire :)

   Suvivirsi todellakin aloittaa kesän, minä en varsinaisessa juhlassa sitä ollut kuuntelemassa mutta kevätkirkossakin se kuulosti yhtä ihanalta. Seuraavaa kuumaa linjaa en ole vielä suunnitellut, ehkä loppukesästä! :)

   Huomenna vielä omaan kouluun ja sitten todellakin koko kesä vain hevosia ja merta ja olemista - huomenna pitäisi olla jo lämmintäkin. Kiitos ihanasta kommentistasi ja kivaa viikkoa sinulle! <3

   Poista
 4. Kyllä, summer bucket listasi oli hyvä - noista on hyvä kesä ja loma tehty. :-)

  Onnittelut Tn asunnon myynnistä ja onnea uuden kodin etsintään. Ihanaa, rentouttavaa ja aurinkoista lomaa!

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista