perjantai 16. kesäkuuta 2017

Tyynenä iltana

kävelyllä Isossa Vasikkasaaressa
Vielä vähän harmittaa edellisessä kirjoituksessa kertomani tilan myynti. Asiaan ei auttanut edes upeilla näköaloilla Huvilakadulla esitelty asunto, sama hinta alle 50 neliöstä tai seitsemästätoista hehtaarista, se ei vaan enää tunnukaan järkevältä :P

Ja oikeastaan olen joutunut sanomaan itselleni, että nyt järki käteen. Muistathan nauttia siitä mitä jo on - yleensä tämä on minulle ihan itsestään selvää mutta nyt on ollut pakko nipistää itseä, wake up! Viime vuonna näihin aikoihin jännitti tuleva juhannus, ensimmäinen laatuaan ihanan Tn kanssa. Tänä vuonna hieman erilaiset jännityksen aiheet ja koko elämä aikaa unelmien toteuttamiseen, mitä ne sitten ikinä ovatkaan.
Iltaisin on käyty joko saarilla tai kaupungissa kävelemässä ja nauttimassa ympäristöstä. Haettu jätskit Kaivarista ja istuttu Teatterin terassilla drinksulla. Illoiksi tyyntyvä meri on rauhoittanut mieltä ja meri-ilman tuoksu, se on huumaava. Suolainen, raikas, lämmin. Viime vuonna nostimme veneen ylös joulukuussa, joten oikesti asunnon etsimisessä ei ole kiire. Kerrospukeutumalla voi hyvin bunkata veneessä pikkujouluun saakka ;)

Vaikka olen lomalla, on päivät olleet melko työntäyteyisiä, puutarhaa ja ponia ja veneen siivousta. Torstenille kuuluu hyvää ja se onkin ollut ihan huippukiva ratsastaa. Eilen käytiin reippailemassa molemmat maastolenkillä - kesä tekee Torstenista aina niin lunkin, talviaikaan verrattuna emme ole näin helteillä suurikaan turvallisuusriski liikenteen seassa ;) Tänään jatkuu dressagetreenit, ihan kohta. Sitä ennen vähän kahvia ja aurinkotuolia. Ilman kiirettä tai stressiä!

Ihastuttavaa viikonloppua sinulle ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti