tiistai 13. kesäkuuta 2017

Ohi meni

Mitä minusta tulee isona, mitä sitä oikein elämältään haluaisi, sellaisia keskusteluja ollaan käyty Tn kanssa viime aikoina. Muutama viikko sitten myytävien asuntojen markkinoille ilmestyi upea 17 hehtaarin maatila ihan täältä landen naapurista, järven rannalla ja ihastuttavilla suojelluilla pikkutaloilla varustettuna. Päärakennuksessa oli kätevästi kantovesi mutta ketä sellainen haittaa kun on oma järven ranta missä voi käydä peseytymässä ;) Kävimme pian katsomassa tilaa johon, ja nyt uskallan puhua meidän molempien puolesta, ihastuimme täysin vaikka kaikki rakennukset olivatkin remottia vailla. Ehkä juuri siksi...!
Illat laskeskeltiin miten hevostallista saa kannattavan (vai saako millään) ja lopulta eilen kävimme pankissa. Kaikki kunnossa ja illaksi ostettiin pullo kuohuvaa kotiin.

Torstenkin tahtoo järvenrantalaitumelle! Sitä ennen kuitenkin vähän jumppaa, päivältä jolloin aurinko paistoi.

Tänään piti ottaa selvää landen pihahommien lomassa, että miten suojeltujen rakennusten remonttien kanssa edetään, mutta se osoittautua lopulta turhaksi. Ihana maatila oli myyty edellisenä päivänä. Voi harmituksen harmitus ja muutama kirosana päälle!

Onneksi poni on itsehoitotallissa niin voi purkaa tallihommaenergiaa sinne ja laitella puutarhaa landella, vanhempien pihamaalla. Ja torstaina mennään katsomaan toista unelmaa Ullanlinnasta Helsingistä. Pankissakin vähän naureskeltiin, että meillä on joko tai. Ullis tai maatila, ei mitään siltä väliltä ;) (Näillä sanoilla löydämme itsemme todennäköisesti jostain Espoosta :P)


Että sellaista tänne tänään. Joku onnekas ja riittävän nopea liikkeissään sai kyllä aivan uskomattoman kauniin tilan itselleen, ensi kerralla pitää itse olla se nopeampi!

17 kommenttia:

 1. Voi harmitus että meni paikka ohitse! :( noi on just niitä kun ihmisillä on lainat valmiina niin ne pääsee niin nopeasti kiinni! Nyt teilläkin onneksi lainat haettuna niin seuraavan unelmapaikan osuessa syrämeen pääsette iskemään kiinni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Meillä oli vielä oma pankkivirkailija lomalla aikaisemmin joten ei oltaisi päästy yhtään aikaisemmin juttelemaan - täytyy toivoa että seuraava paikka on The One! (Vaikka mä olenkin katsonut myytäviä tiloja vuosikaudet ja tiedän, että tuollaisia paikkoja ei tule ihan joka vuosi vastaan :D)

   Poista
 2. Hihii, kävin katsomassa samaa tilaa. Ihana unelma, mutta en saanut kaupunkilaismiestä innostumaan sanojensa mukaan "20 vuoden työleiristä" maaseudun rauhassa. Toivotaan, että kuka paikan saikin, tulee siellä onnelliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, aika hauskaa! Meillä kyllä mies oli ihan yhtä innoissaan ja nyt ihan tosi harmissaan - tai ehkä se vaan sanoo koska työleiriksi hänkin sitä kuvaili ;D

   Toivon uusille omistajille myös onnea ja onnellisuutta upean tilan johdosta, vaikea kuvitella että moisessa paratiisissa olisi mitään muuta kuin happy ;D

   Poista
 3. Harmi, olisi ollut mielenkiintoinen projekti.
  Torsten on upeana kuvissa, ihana fleese ja huopa, mistä ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta!! Etenkin tällaiset tilat joissa pihapiiri on vanha ja tunnelmallinen mutta rakennukset saisi päivittää oman maun mukaisiksi, voisiko enempää toivoa?

   Torsten kiittää! Fleece on Spooksin ja se on ostettu viime vuonna Finnderbystä Equitarilta ja tuo huopa, se on aika hauskan värinen, Lamicellin 20 euron huopa on ostettu pari viikkoa sitten Vantaan puuilosta :D Ja halvaksi huovaksi pysyy ihan hyvin paikoillaan!

   Poista
 4. Nyt harmittaa myös mua! Olisi ollut ihan super ihanaa lukea tuollaisesta projektista.
  Mutta kiva postaus ja taas jälleen kerran niin upea Torsten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, niin mukainen, aina vaan :D
   Kiitos kivasta kommentistasi :)

   Poista
  2. Siis niin minuakin, automaattisyöttö taas vauhdissa...

   Poista
 5. Voi että, joku tarkoitus tuollakin ohimenolla oli ja vaikka nyt harmittaa, jotain muuta on tulossa tilalle. Sitä ei vaan ollut tarkoitettu teille. Uskoisin tietäväni mistä puhun, niin monta unelmien paikkaa meni ohi ennenkuin Koti löytyi.

  Siellä etelässä on vielä kovempi kisa noista paikoista ja aina on joku, jolla on repullinen rahaa mukana näytöllä. Onnea matkaan, kyllä se löytyy vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eira! Harmitus on kuitenkin edelleen niin kova, olen ihan satavarma että se olisi ollut Koti! Mikäli tilanne muuttuisi olisimme tarjoamassa mukana - jotenkin en osannut edes arvata että kuitenkin omalla tavallaan melko haastava tila suojelluilla rakennuksilla olisi mennyt näin nopeasti. Että ensi kerralla pitää varata repullinen rahaa mukaan, se on varmaa ;D

   Poista
 6. Harmi että tilaisuus meni ohi, mutta uusia tilaisuuksia ja tiloja tulee. Tosin olisin seurannut enemmän kuin mielelläni juuri teidän projektia, sillä mitä kuvista olen bongannut niin teillä on hyvä maku joten varmasti olisi tullut hienoa jälkeä, mutta ensi kerralla sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Seuraavan unelmatilan kohdalla sitten :)

   Poista
 7. Pitkästä aikaa olen kunnolla lukemassa blogiasi, keväällä jäi lukemiset vähemmälle, mutta nyt lomalla taas ehtii. Olipa kyllä mukava palata tänne ja taas ihastella upeita kuvia upeasta ratsukosta ja hyvää tekstiä :)
  harmi juttu, että tila meni ohi teiltä, toivottavasti löydätte jonkun toisen,teille sopivan talon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla sinusta Jenna! :) Ensi kerralla olemme nopeampia tarjousten kanssa ;)

   Poista
 8. Oih, mekin oltais sit tultu sinne Thorin kanssa asustelemaan. Eli kerro vaan kun avaat oman tallin.:)

  VastaaPoista