maanantai 5. kesäkuuta 2017

Viikonlopusta

Sunny Sundayta seurasi rainy Monday - eikä muuten ihan vielä se loma alkanutkaan, koulun penkillä perehdyttiin tänään liikkuvaan kuvaan. Siitä olisi eilen ollut hyötyä, upeat hävittäjät lentonäytöksessä olisivat tallentuneet kameraan todennäköisemmin jos videokuvaus olisi ollut käytössä still kuvan sijaan ;) Muodostelmassa lentäneet hävittäjät tulivat kaupungin ylle kuin varkaat ja katosivat näkyvistä ihan yhtä nopeasti kuin saapuivatkin - jäljelle jäi upea sininen savuvana sekä hillitön meteli. Aurinkoinen ilma oli hieno loppusilaus Puolustusvoimain lippujuhlalle ja Espan puistokin oli puettu sinivalkoiseen, kukkameret olivat huikeat! Kävellessämme autolle Kämpissä nautitun brunssin jälkeen, pysähdyimme hetkeksi Manskulle väkijoukon reunalle katsomaan ohikulkevaa paraatia. Eilisaamun kauhu-uutiset Lontoossa tapahtuneessa terroristi-iskussa pistivät miettimään, mitä itse pystyisi tekemään isossa väkijoukossa, jos joku päättäisi tehdä jotain vastaavaa, niin alhaista ja epäinhimillistä. 

Toivottavasti sitä pystyisi näkemään pakotien, auttamaan muita. Mitään muuta paniikissa olevan väkijoukon seassa kykenisi tuskin tekemään. Ei kuitenkaan anneta pelolle valtaa - sitä vaan sydämensä pohjasta toivoo, että ihmiset jotka ovat menettäneet rakkaitaan tällaisten hirmutöiden takia, löytävät jostain voiman jatkaa, olemaan pelkäämättä.

Loppukevennyksesi, ei musta kyllä mitään filmimeikkeriä koskaan tule ;D Yleishyödyllistä tietoa kuitenkin ja huomenna taas mennään, tälle erää viimeistä kertaa tämän koulun penkille. Sen jälkeen yritän välttää hetkeen kaupungissa ruuhka-aikaan ajamista, tänään normaali reilu vartin kotimatka ytimestä kulutti tunnin verran aikaa, keskinopeus taisi huidella jossain kymmenen kilometriä tunnissa ;) 

Sadepäivän jälkeen - aurinkoa alkavaan viikkoosi! ☀

8 kommenttia:

 1. Upeat kuvat, et ole turhaa valokuvaajan ammattiin valmistumassa.

  VastaaPoista
 2. Ihania, kauniita, kesäisiä kuvia! Kyllä Helsinki voi olla upea!

  Aurinkoisena alkaa keskiviikko, joten toivotaan että saamme nauttia auringosta mahdollisimman paljon. Minusta on silti ihan ok, että öisin sataa - luonto ja ratsastuskentät saavat kaipaamaansa vetta. ;-)

  Maarit L. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Ja joo, vesisade on ihanaa - mutta pitääkö joka päivä sataa :D Onneksi viikonlopuksi on jo luvattu paistetta!

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja onnittelut!
  -Mette

  VastaaPoista