torstai 12. maaliskuuta 2015

Whoop whoop !

Mitä tehdään kun kenttä on kesäkunnossa, aurinko paistaa ja Torstenin lukkarissa lukee; tee jotain kivaa? 

Silloin irtohypytetään :)


(Eiliseen postaukseen oli tullut kysymys, millä shampoolla pesen Torstenin jalat kun pysyvät niin valkoisina. Ne on pesty viimeksi (kimo)shampoolla viime kesän alussa. Kun tarha on tämän näköinen, ei tarvitse kuluttaa shampoota ;))


Ja sitten kentälle;


Nyt, minä haluan mennä nyt !

Whoop whoop! 
Vauhti ei ole ongelma ... Paitsi jos se on ongelma ... Hevosharrastamista parhaimmillaan. Hyppyjen lopuksi Torsten hieroi lihaksensa piehtaroimalla ja nauttimalla kevään ekoja vihreitä makuja. Tätä lisää, kiitos! :)

28 kommenttia:

 1. Voi että, Torsten selvästi ihan innoissaan :D Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toinen tykkää ihan kympillä :D

   Poista
 2. Aaah iiihana Torsten! <3 En kestä, kun se kipristää nuo takavarpaansa niin ylös kuin saa, ettei vain osuisi puomiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Torsten ei tykkää koskea puomeihin :D Ja hyvä tietysti niin! Noi puomithan on pahvia, ettei ne oikeasti pure, mutta tippuvat todella herkästi.

   Poista
 3. Voi ei ku hän on niiiiin intoa täynnä!!! ♡

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia, Torsten näyttää tykkäävän irtohyppäämisesti, vauhtia riittää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siitä se kyllä tykkää. Vauhtia on toisinaan liikaa ;) Ehkä siihen tulee taas malttia kun pääsee säännöllisemmin tekemään :)

   Poista
 5. Lihaskimppu loikkaa!!
  (ruokinta ja treenipostausta odottelen)
  Onko Torstenin tallilla tarhat siivottu jo talven jäljiltä kun ei näy yhtään kakkakasaa missään, on kyllä mahtavat olosuhteet hevosilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsten kiittää :) Ja ruokintapostaus on ehdottomasti tulossa asap, ihan harmittaa että siinä on mennyt näin pitkään. Treenipostauskin on harkinnassa ;) Tuntuu hassulta kirjoittaa miten ratsastan, kun on ihan tavallinen keskivertomatkustelija.

   Torstenin tallilla paikan pitäjä siivoaa tarhat päivittäin, myös talvisin. Melkoista luxusta!

   Poista
 6. Ohho, Torstenillahan oli oikein kunnon vauhtivaihde päällä ! Ihana ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin :D Homman nimihän on sellainen, että Torsten tarjoilee samanlaista vauhtia esteillä mielellään myös ratsastaja selässä ... Ja ratsastaja on hannari :D

   Poista
 7. Hieno Torsten <3 -Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja :) Terkkuja teille kaikille! :)

   Poista
 8. Voi että, ihan samaa meininkiä oli meillä viikko sitten tuossa kujaan lähdössä :D Totti yritti tähdätä esteille epämääräistä kylkimyyryä niin että jouduin oikein kääntämällä kääntämään sen suoraksi ennen irti päästämistä. Ja pidin sen talutuksessa ekalle maapuomille asti. Täytyy ottaa muutama irtohyppykerta vielä alle tässä 6vk aikana.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olen luovuttanut ton suhteen, rakennan aina tosi pitkän kujan ja tällä kertaa lopulta päädyin tekemään koko kentästä kujan, sen verta oli lentoon lähdössä Torsten.... :D Ja joo, kyllä se toistoilla muuttuu rauhallisemmaksi, tsemppiä teille koitokseen!! :)

   Poista
 9. Hihi hän muistuttaa erehdyttävästi lentävää lihapullaa! :D miten ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö se on lentävä suomalainen :D ;)

   Poista
 10. Just,Torsten pistää epäilijöille jauhot suuhun. Tekniikka, voima ja vielä nopeus hallussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! Kyllä Torstenilla on hyppytyyli hallussa. Vielä kun kuskillakin olisi niin se voisi päästä pitkälle :) Mutta kun ei ole ;)

   Poista
  2. Noh noh, voi se kuskikin onnistua, ei muuta kun alat opetteleen niin ties mihin asti pääsette :)

   Poista
  3. Nooo, on mulla salaisena haaveena mennä joskus ratsastuskoulun estealkeistunneille, mutta tähän mennessä lompakosta ei vielä ole sellaista extrasummaa löytynyt :)

   Poista
  4. Höh, oman hevosen kanssa pitää opetella! Sitähän siinä on opittava ratsimaan ja oltava ratsukko ;) meet Torstenin kanssa oppiin, tietty. Torsten on hyvä heppa. Vai onko jotain sellasta sattunut, miksi Torstenista ei ole sulle hevoseksi esteille? :(

   T. Sama anonyymi kuin yllä

   Poista
  5. Joo, kyllä se olisi hyvä yhdessä opetella - minusta on vain tullut sen verta arka esteillä kaikkien kaatumisten ja tippumisten jälkeen, että olisi hyvä hakea varmuutta ensin jonkun muun hevosen kanssa :) Minä en koskaan ole ollut arka, enemmänkin (tyhmän)rohkea ratsastaja, mutta riittävän usein kun ottaa hittiä, vaikkei koskaan mitään pahempaa olekaan tapahtunut, ajatukset muuttuvat ;)

   Poista
 11. Ihana Torsten ja mahtavia kuvia jälleen kerran! :)

  VastaaPoista