sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kyra hurmasi Ypäjällä


Eilen pääsin seuraamaan Blogitallin edustajana Kyran klinikkaa Ypäjällä. Kyran oppeja on kerta toisensa jälkeen yhtä miellyttävä kuunnella, ja muutaman päivän ajan tuntee olevansa ainakin vähän parempi ratsastaja ;) 


Iso kiitos Blogitallille ja Ypäjän hevosopistolle tästä mahdollisuudesta. Toisaalta, jos en olisi ollut mediakatsomossa, olisin varmasti ollut paikan päällä. Näitä klinikoita ei vaan millään malta jättää väliin. Blogitallin toimituksesta voi käydä lukemassa kirjoittamani koosteen klinikan annista :)


14 kommenttia:

 1. Tosi hyvän jutun olit kirjoittanut toimituksen blogiin, kiitos siitä! Sain jutusta varmasti kokeilemisen arvoisia vinkkejä, joita aion omassa ratsastuksessani testata heti kun vain flunssasta tokenen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vinkit ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia - pikaista paranemista sinne!

   Poista
 2. Hei, tuosta kirjoituksesta tuo kannusremmit kauhukahvaksi jutusta. Itelläni en saa käsiä sitten millään rauhaan ja se tuntuu niin vaikealta korjata. Joten tuntuiko tämä oikeasti toimivan? En ymmärtänyt tuota pidätteet sivulle kohtaa, eli tarkoitetaanko sillä ihan kirjaimmellisesti sivulle? :D osaatko sanoa jotain muuta tästä jutusta lisää? Hieno kirjoitus kaikinpuolinon ja saa paljon vinkkejä! Joskus on itsekkin päästävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä se näytti toimivalta. Sehän ei tietysti laita kättäsi mihinkään tiettyyn paikkaan eikä pidä niitä paikoillaan, eli kyllä siinä tarvitsee tosi paljon omaa ajatusta myös mukaan, että keskittyy vaan niihin käsiin. Tuon remmin tarkoitus on kuitenkin estää vetämästä ohjasta taakse tai ylös, sillä pidätteet otettiin aina sivulle, eli remmiä vasten. Eli kyllä, ihan kirjaimellisesti sivulle. Käsi saikin olla hetkellisesti melko leveästi.

   Kiitos kivasta palautteesta - ja ehdottomasti kannattaa joskus mennä itse seuraamaan, sillä kyllä sillä tavoin saa niin paljon enemmän irti kuin vain lukemalla muiden näkemyksiä :)

   Poista
 3. Olet kyllä supermonipuolinen bloggaaja, hyvää tekstiä blogitallille teit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, no kiitos! Kyralla oli niin selkeät linjat ettei kirjoittamisessa voinut saada aikaiseksi täyttä floppia ;)

   Poista
 4. Oi olispa tuolla ollut kiva olla katsomassa! Siellä oli varmasti todella mielenkiintoista :)
  http://sannijalinda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, kannattaa ehdottomasti joskus käydä katsomassa jos mahdollista :)

   Poista
 5. Mahtavan jutun olit kirjoittanut! :) Ois tosi kiva olla joskus katsomassa ja kuuntelemassa Kyraa. Mietin samaa nuista pidätteistä kuin toinen kommentoija...eli tarkoittaako "pidätteet sivulle" kirjaimmellisesti sitä, vai mitä se tarkoittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) Noista pidätteistä vastasinkin jo tuohon ylempään kommenttiin, saatko siitä selvennystä? Eli kyllä ihan kirjaimellisesti sivulle, käsi hetkellisesti leveänä.

   Poista
 6. Ai vitsi kun olis kiva päästä joskus Kyraa seuraamaan :) Tosi hyvä postaus ja kirjoitus myös blogitallin toimituksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Suosittelen lämpimästi Kyran klinikoiden seuraamista :)

   Poista
 7. Tosi hyvä juttu ja upeita kuvia, kiitos!

  VastaaPoista