torstai 19. maaliskuuta 2015

Iholla

Tätä on odotettu. Surtu sen puutetta. Tänään iloittu suuresti. Torsten on saanut uuden rapsutteluystävän <3 


Puoli vuotta se vei, ennen kuin Torsten pääsi rapsuttelun makuun Inton jättäessä maallisen elämänsä ja meidän menettäessä parhaan ystävämme.
 Tolbert on ollut ihana ystävä Torstenille, mutta hiukan arka. Kukapa meistä Torsteniin sata prosenttisesti luottaisikaan ;) Luottamus ja ystävyys on syntynyt hitaasti, se on ottanut aikaa. Toivotaan tälle parivaljakolle pitkää ystävyyssuhdetta :)
21 kommenttia:

 1. Oij, niin suloista! Vähän kyllä semmonen epäilevä katse tuolla rapsutteluystävällä tuossa yhdessä kuvassa. Että hittoakos siinä kuvaat, anna meidän olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä. Tosin, tämä muutaman minuutin rapsutteluhetki vaati vähän piikkisuan ja ihmisen avustusta. Noin tunnin ajan ;)

   Poista
 2. Oi jes torsten ja tolbert!

  VastaaPoista
 3. kiva postaus!:)

  http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oletko harkinnut ostavasi toisen hevosen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen. Montakin, omaan talliin :) Mutta en nyt. Aika ja talous ei anna periksi, vaikka olisikin ihanaa puuhata useammankin hevosen kanssa. Tuntuu hassulta sanoa olevansa yhden hevosen omistaja, kun aikaisemmin sai puhua monikossa hevosista.

   Poista
 5. Kiva että Torsten löysi kaverin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) T & T ovat kyllä olleet kavereita jo useamman kuukauden, mutta rapsuttelivat ei ole tullut mitään. Tietysti loimet ovat vähän häirinneet asiaa, mutta aina välillä on päässeet ilman loimia laitumelle tms, eikä silloin vielä rapsuttelu innostanut.

   Poista
 6. Hyvä, että Torsten on löytänyt uuden ystävän! <3
  Osaatko sanoa, kuinka monta lukijaa blogillasi on jos lasketaan anonyymit, esim kuinka monta katselukertaa blogillasi/postauksella on, kun lisäät uuden postauksen?
  Oletko ollut tällä viikolla kyseisessa koulussa, jossa kerroin nähneeni sinut maanantaina?
  Ihanan keväisiä muuten nuo kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijoista en osaa sanoa. Sivukatselut vaihtelevat postausten mukaan 800 ja 2000 tuhannen välillä, joskus ylikin. Silloin pitää olla jo linkitettynä johonkin muuallekin. Viime kuussa sivulatauksia oli päälle 34000.
   En ole ollut maanantain jälkeen, mutta huomenna olen tulossa siihen viereiseen kouluun josta sitten käydään siellä teillä syömässä :)

   Poista
  2. Ohhoh mikä ajatuskatkos, siis ihan vain kahden tuhannen ;)

   Poista
 7. Tuo viimeinen kuva on upea. Vaikka se onkin arkinen ja ihan tavallinen pikaisesti räpsäisty kuva, on se silti yksi teidän parhaista yhteiskuvista. Siinä on vaan sitä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se kyllä kiva - vaikkei Torsten poseeraakaan normaaliin tapaansa :)

   Poista