keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Rokotuslomalla

Viikko on aloitettu Torstenin kanssa puolivuosihoidoilla raspauksen ja rokotuksen merkeissä. HY-50 oli myös suunnitelmissa, mutta kuten aina, Torstenilla oli ihan omat pläänit. Taitaa olla ainoa tuntemani hevonen, joka herää syvästä unesta kuin adrenaliini-piikin saaneena, vaikka tosiasiassa rokotuspiikkiä kummempaa neulaa Torsten ei kerennyt nähdäkään.

Poliisiratsukko

Ja kun Torsten viettää viikon lomaa, on ratsastajalla aikaa hurvitella ydinkeskustassa. Mikäli siis töiltä ehtii :) Viime torstaina (Torsten aloittaa nämä rokotuslomat aina vähän etukäteen ;)) pääsin nimittäin poliisien juttusille - enkä ihan minkä tahansa poliisin, vaan ratsupoliisin tietysti! Samalla reissulla sain myös silittää ihka oikeaa virkaintoista poliisihevosta - käy lukemassa juttu täältä!

Ratsupoliisista voi käydä tykkäämässä heidän facebook-sivuilla

14 kommenttia:

 1. Hassu Torsten. Olipa muuten kiva tuo blogitallin ratsupoliisin arjesta kertova juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsten on Torsten ... Voisi se joskus olla pitämättä päätään ! ;)

   Kiitos, sitä oli tosi kiva tehdä :)

   Poista
 2. Tosi kiva ja mielenkiintoinen tuo "ratsupoliisin arkea" teksti !

  VastaaPoista
 3. Kiva postas jälleen! Minkä merkkiset noi sun ruskeet fatsastus saappaat on?siis ne ihan saappaat, ei nää mitkä tässä on jalassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista merkkiä ... Olisiko tilattu Saksasta muutamia vuosia sitten ... Mä palaan tähän!

   Poista
 4. Yksi Torstenin parhaista puolista on se että se tekee ja suhtautuu aina kaikkeen niin tosissaan. Ja oppii kerrasta. Sehän ei tee puolivillasella mitään. Työmoraali on kertakaikkiaan huippuluokkaa. Mutta toisaalta sitten sama linja pitää myös epätoivotussa käytöksessä. Valitettavasti. Pitäisikö sille jatkossa laittaa pumpulit korviin kun eläinlääkäri tulee paikalle ja alatte puhumaan neuloista ;)

  Mielenkiintoinen tuo kirjoituksesi ratsupoliisista ja poliisihevosista. Harvassa on varmasti alalle sopivat hevoset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä en vaan usko että pumpuleista olisi kovinkaan suurta hyötyä... Täytyy kyllä ensi kerralla testata taas.

   Ei olisi Torstenista poliisihevoseksi ;)

   Poista
 5. Tarviitko ite lomaa vai miksi on noin älyttömänm pitkä rokotusloma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä oikeasti ole ollut ihan torstaista asti lomaa, mutta kyllä mä tykkään pitää ihan kunnon loman´aina rokotuksen yhteydessä, etenkin kun itse teen tällä viikolla useina päivinä kahta vuoroa eri työpaikoissa. Mielestäni reilun viikon lomailut ovat ihan paikallaan aina silloin tällöin, pysyy motivaatio kohdallaan :)

   Poista
 6. Hieno juttu poliisihevosista! Pitäisi itsekin alkaa metsästää Totille raspausta ja rokotusta, jos saisin sen sopivasti helmikuun alkuun ennen omaa lomalle lähtöäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Joo, kisarokotukset kuntoon Totille! Toivottavasti teillä on sujunut koulussa hyvin :)

   Poista
 7. Milenkiintoinen teksti ratsupoliisin työstä. Tuleeko näihin juttuihin jatkoa?
  Osasit valita hyvään saumaan rokotusloman, loppuviikoksi on ilmeisesti etelään tulossa lisää lunta niin pääsee taas hyville keleille treenaamaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en usko että ainakaan tälle jutulle tulee, mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan ... :)) Oli niin mielenkiintoista päästä heitä haastattelemaan!

   Toivotaan tosissaan kivempiä treenausilmoja lopputalveen, koska ei ole harmittanut yhtään jos joku ylimääräinen vapaa näillä jäätikkökeleillä on Torstenille siunaantunut ... !

   Poista