keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Puhelimen kätköistä

Koska joulukuusi edelleen tuoksuu hyvältä, ja tänään on juotu vuoden 2015 ensimmäiset glögit, ei voi olla liian myöhäistä julkaista puhelinkuvia joulukuulta :)

Itsenäisyyspäivän ilta Steffansilla syömässä ja Pastorissa nauttimassa tyttöjen (ja hyvännäköisten miesten) seurasta :)

Työpaikan keila-iltaa - mä voitin ihan ylivoimaisesti, kuten pisteistä näette ;)

Jouluostoksilla. Kauniita kuusen koristeita ei koskaan voi olla liikaa - ei edes sellaisena vuonna, kun minulla ei omaa kuusta olekaan :)

Mitäpä sitä ei hevosenomistajana hevosensa hyvinvoinnin eteen tekisi - vaikka saha kyllä kaipaisi teroitusta ;)

Yläasteen jälkeen ei ole ollut tarvetta käyttää ompelukonetta. Paitsi sitten, kun Torstenille piti ommella oma Luciamekko :) Olihan se kahta kivempaa, kun pisti kruunun päähän. Jostain se on huumoria vedettävä, kun puoleenyöhön asti väsää tällaisia hullutuksia :))

Yksi niistä harvoista maastoiluretkistä, jonka jälkeen Torsten olisi saattanut lähteä ilmaiseksi :) Kyllähän kävelijät, pressut, ja traktorit lanoineen ovat hirveitä. Ja laukatessa oli pakko pukitella sellainen jättisarja, että kenkähän siihen tielle jäi. Niin, ja vielä kotiin päin "kävellessä", junarataa ylittäessä alkoi kello soimaan ja puomit laskeutumaan - kyllä siinä vaiheessa ponille kuin ponille iskee paniikki ja ihan aito ryöstäytyminen on ainoa tapa pelastaa itsensä. Huoh. Lopuksi hikiponi sai kuitenkin syödä vähän vihreää - ihan hyvin, joulukuuta kun oli eletty jo reilusti yli puolenvälin :)

Perjantai-iltana, muutama päivä ennen joulua, voi ihanan ystävän kanssa ihan helposti istua viisi tuntia keittiönpöydän ääressä, ainakin jos tarjoilut on kohdallaan! Joulustressi, mikä se on?

Operaatio vanhempien kuusi :)

Toisinaan tuntuu, että bloggaaminen ja valokuvaussessiot ovat menneet liian pitkälle. Että kun on pakkomielle, että kaikki pitää tehdä itse, niin sitten sitä istutaan ja koristellaan satoja pipareita heppakuvia varten. Kuviin, jossa ne piparit ovat juuri niin isossa roolissa, kuin viimeisestä kuvasta näkyy ;) (Ja valitettavasti, pastillinvärisiä pipareita ei lopulta käytetty kummissakaan kuvauksissa. No, kyllä ne kuitenkin maistuivat hyvältä :))

Joulukuusikuvauksista oltiin päätetty jo kesällä - lunta vaan odoteltiin ... Onneksemme saimme mitä parhaimman ilman, heti 23.joulukuuta. 
Torsten ja hänen tarhakaveri Tolbert (kyllä, luit oikein. Vitsi mikä parivaljakko ;)) olivat iloisia kun saivat lopulta kuusen tarhaan :) 

Joulupyhien herkkupöytiä :) Mutta ihan turha väittää, että viimeisimmät kymmenen kiloa olisivat tulleet vain joulun takia. Kyllä niitä on kerätty jo ainakin viime joulusta lähtien ...

Eikä se kyllä ole mitenkään päättynyt vielä ... Juustoherkkuja ja George Clooneytä (leffan muodossa) ja aamupalaa ystävien kanssa Tintinissä :)

Hipposport, tuo varuste-urheilijan paratiisi :)

Tuomaanmarkkinoilla joululaulut raikasivat, makkara maistui ja valot olivat mitä tunnelmallisimmat.

Torstenin aineeton joululahja - Erika kävi hieromassa :) Torsten osoitti kiitoksensa tekemällä kaikki tarpeensa käytävälle ja käyttäytymällä kuin pahin kakara. Se sai sitten kiitokseksi heinäkärryn eteen...

Joulun ruokaostoksilla ei ehkä selviä ilman cokista - mutta mikä parasta, eteläänkin saatiin valkoinen joulu! Rakeinen kuva on otettu kymmeneltä illalla - mikä ihana valoisuus :)

Auringon paisteessa kevyessä pakkasessa kelpaa harrastaa :)

Uuden vuoden juhliminen aloitettiin kotona ...

Ja sitten se jatkui myöhään yöhön parhaassa seurassa kaupungilla! 
P.s. Mä sain tinastani hevosen, huikeasti rahaa ja paljon sirpaleita. Meneekö tämä nyt niin, että myyn Torstenin, saan miljoonia, mutta olen surullinen? Vai niin, että sirpaleet kuvaavat viime vuotta, uusi hevonen ja rahat tätä vuotta? Joka tapauksessa toivoisin kovasti vain onnea. Onnea elämässä, rakkaudessa, hevostelussa. Ihan kaikessa, ihan kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Näitä kuvia kun katselee pääsee toteamaan ainakin sen että joulukuun säät ovat olleet kuin Torstenin tunnetilat. Menee niiiin laidasta laitaan ;) Välillä ylisuloinen ja hetken päästä pikimusta. Kunnon Lucifer.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta ! Niin herkkä ja herttainen - ja niin hirveän kamala, ettei toista ole :D Vähän niinkuin omistajansa ... ;)))

   Poista
 2. Oli kyllä kiva kun etelään tuli valkoinen joulu, toivottavasti sitä vielä tulisi jäädäkseen... Upeita nuo piparit, mulla olisi varmaan kädet tosi kipeät ja hermo mennyt, kun 20 piparinkin kanssa meinaa käsiin sattua ja hermo mennä, jos menee vähän pieleen, vaikka kivahan niitä on koristella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - mä kyllä pidän siitä koristelusta, mutta rajansa kaikella ... Liika on liikaa :D

   Poista
 3. Oli ihanaa kun oli valkoinen joulu. Tosi kiva postaus taas kerran Jilla! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vielä saisimme lunta räntä- ja vesisateen tilalle ... :) Kiitos Wiivi!

   Poista
 4. Tämä blogi on kyllä niin upeita kuvia täynnä, että tee vain niitä pipareita jatkossakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no, ehkä niissä ei olisi ollut kamalan suurta eroa jos olisi käytetty kaupasta ostettuja pipareita ;) Kiitos!

   Poista