lauantai 8. maaliskuuta 2014

Turhamaisuuksia

Tänään vietetään Naistenpäivää. Onneksi olkoon kaikille naispuolisille lukijoille! Miespuoliset lukijat - olette mitä luultavimmin vähemmistö - enää ei kannata rynnätä kukkakauppaan jollette sitä ole jo tehneet. Ilman painostusta hankitut kukkaset toimivat nimittäin parhaiten :)) Jos ihan välttämättömänä haluatte röyhistää rintakehäänne, hierontahetki ei olisi pahitteeksi. Senhän me naiset olemme jokaisena iltana ansainneet, eikö? ;)Jottei Naistenpäivä täällä tasa-arvoisessa Suomessa menisi liian vakavaksi (tähän "kukkia ja kurjuutta" mantraan sorrutaan liian usein ja liian helposti), tässä viisi turhamaista syytä, miksi on Upeaa olla Nainen.
(tätä listaa ei tod. ole kopioitu naisasiainliiton sivuilta...)


1.Kosmetiikka! Karkkivärejä ja herkkutuoksuja :) Miten paljon meikki saakaan aikaiseksi! Toisinaan suorastaan ihmeitä ;) Meikkaaminen omaksi iloksi on etuoikeus. Mies-parat ovat täysin altavastaajina tässä turhamaisuuden maailmassa. Miesten peilikaapista löytyvä Clerasil-puikko ei ihan vastaa käsitystä turhuuden markkinoiden hohtohetkestä.

2. Naisten kengät - laukut, korut ... - ovat huomattavasti kauniimpia kuin miesten vastaavat tuotteet !

3. Kyllä miehiä pidettäisiin idiootteina jos he hömpöttelisivät samalla tavalla kuin vastakkainen sukupuoli.

4. Ylipäätänsä tunteiden näyttäminen on sallitumpaa naisille. Saa itkeä ilosta tai surusta, saa kiukutella ja tiuskia ihan vain koska on nainen. Ei siinä sen kummempia selittelyjä tarvita. Tämän vuoksi naisvaltaisilla työ ja harrastuspaikoilla elämää on enemmän kuin teeveen realityissä koskaan ;)

5. Saamme  itse määritellä arvomme. Sitä ei tee puolestamme yksikään mies, mutta siihen voi vaikuttaa toinen nainen. Auttamalla toinen toisiamme, voi tulevaisuutemme olla entistäkin mahtavampi.
Auttamalla epävarmoja naisia pääsemään irti kuvakäsiteltyjen ihmenaisten epärealistisesta maailmasta, on meillä mahdollisuus rakentaa yhteiskunta jossa on oikeudenmukaisia ja vahvoja, suuriin tekoihin kykeneviä päättäjiä, sukupuolesta riippumatta.
Auttamalla kehitysmaiden naisia - tavalla tai toisella -, voi ja saa toivoa, että jonain päivänä hekin saisivat luetella naisena olon parhaita puolia turhamaisuuksien muodossa!Ihanaa lauantaita - nimenomaan aivan yhtä rentouttavaa ja loisteliasta, kuin kaikkina muinakin viikonpäivinä, juhlina tai pyhinä !

8 kommenttia:

 1. Hyvää Naistenpäivää Jilla! Hienoja ja arvokkaita ajatuksia, tulin todella hyvälle mielelle. Olenhan minä tiennyt, että sinä olet harvinaisen fiksu nuori nainen mutta nyt vetäisit ns. tikkarit himaan ja hienosti.

  Oli todella kiva nähdä pojat viikko sitten ja saada selitys meidän tamman mielen vinoudelle, sitä se viisto lattia teettää!

  Äidillesi erikoiskiitos lämmikkeestä :-)
  Onnea ja menestystä ja lennokkaita askeleita tulevaan kevääseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, pientä liioittelua ilmassa ;))

   Samoin teille, ihanaa kevättä! :)

   Poista
 2. Sulla on kaunis blogi. Hyvää Naistenpäivän iltaa sulle Jilla! (onks se sun oikea nimi?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, samoin :) Ja kyllä, ihan oikea etunimeni :)

   Poista
 3. Naistenpäivä on joka päivä ;) Toivottavasti,
  Niin kauniita kuvia olet jälleen ottanut !

  VastaaPoista
 4. Hyvää (myöhäistä) naistenpäivää Jilla!!Itse nautin paljon tuosta päivästä, kun synttärit olivat silloin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon - ja oikein paljon Onnea synttäreiden johdosta, aika hyvänä päivänä saat juhlia ! ;)

   Poista