sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Mitä Jäbät on duunannu

Kun alkuviikosta meidän ridaaja snaijas vihdoin, millaista dressage on parhaimmillaan - eli silloin, kun me saadaan tehä työmme rauhassa ilman ridaajien turhaa häirintää - niin loppuviikosta se ei taas malttanut olla veivaamatta käsiään ja hinkuttamalla sanonko mitä siihen satulaan. Puhumattakaan, et se ei vissiin todellakaa snaijaa istuvansa (tai ainakin sen vissii pitäis istuu) satulassa - sen ei siis tarvitsis duunaa niil jaloil koko aja kaikkee tuubaa. Mä oon hei Poni, ja mäki tajuun sen.


Perjantaina oli kyllä vielä ihan hyvä päivä - mä vähän vilauttelin lahjojani esteratsastuksen parissa. Intolla kävi kyllä parempi nakki, se sai ohjaksiin meidän omistajan systerin, joka on ainaki 20 kiloo omistajaa kevyempi. Ei ihme et niilläki puomityöt suju nii hyvin.


Vähän mä en aluksi olis ehkä halunnut mennä, mut meninpä sit kummiskin.
Lauantaina käytiin reippaalla tunnin maastovedolla, mis fiilis oli aika jees. Pikkasen vaan mua pisti ärsyttää noi pyörät mitkä on kuivien teiden perässä otettu talleista pois. Ihan oikeesti yhen eteen olisin halunnu mennä, ois sit tullu viivalle oikeesti eikä vaa nostanu kierroksii ilma mitää liikettä! Mut ei se uskaltanu. Niin harva uskaltaa. 
Into pääs tietysti kans maastoon, mut vasta kun se kävi bodypumpissa kentällä. Se kyl tuntuu tykkäävän noist jumpista. Iha salettii sil on kaviot ristis ku se nii väittää.

No tänää oli sit siis kuskil tosi huono päivä, ei se osannut mitään. Mä yritin tietysti parhaani, mut ei se riitä jos toine sabotoi mun duunii ihan urakal. (En muute haluis tehä duunii sen yhen mimmin, Sini Sabotagen kans. Ois varmaa aikamoist sabotagee hela tiden) Täytyy jatkaa tota kuskin coutsimista huomenna. Loputon urakka.Intolla oli hieronta - mäki olin tallissa samaan aikaan ku se Erika, mutta onnistuin hipsii ulos syömään ilman et se ollenkaa huomas mua. Huh. Intol kuulemma avattii lapoja, ja taas se tulee viikon pääst hieroo Setää. Kaiken se Into kestää. Ja väittää viel, et tuntuu hyvältä. Mä taidan lähtee maastoon ens sunnuntaina ... ...

Mä halusin ottaa iha iisisti maastossa ilman paparazei, mutta Intol oli tietysti sen hovikuvaaja mukana maastossakin.

Kivat ilmat on kyl ollu, kesä tulee ja kohisten !! Kauden ekat simatkin on jo korkattu ! Arskaa ja lämpöö riittää B-) Ottakaa chillisti!

Teidän, Torsten

12 kommenttia:

 1. Painat joissakin kuvissa todella hurjasti kantapäätä alas. Itselläni on sama ongelma ja useat valmentajat ovat huomauttaneet, että kantapää saisi olla ylempänä sillä tuolla tavalla painamalla koko jalka ja erityisesti nilkka jännittyy, joka vaikuttaa hevoseenkin. Oletko itse huomannut tällaista jännittyneisyytä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä yksi niistä monista vioistani. Mutta, vähän mun täytyy yrittää pelastaa itseäni, että nuo tosi hyvät ratsastusjalkineet mitkä mulla estsatulan kanssa ylemmissö kuvissa on, ei anna näin kuvissa ihan realistista kuvaa. Kun vaikka vertaa kuviin missä on ratsastussaapas, kantapää ei ole ihan niin rajusti alaspäin painettuna ;) Mutta mun täytyy myöntää, että mä olen niin pulassa mun käsien ja leukojen kanssa, etten suoranaisesti ole huomannut jalan jännityksen vaikutusta hevoseen ... Täytyy kiinnittää ensi kerralla huomiota, sillä onhan tuo ihan järkeenkäypä ajatus :D Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 2. Cooli kaveri tuo Torsten:D
  Onpa etelässä kentät jo hyvässä kunnossa,meillä vielä jään ja kuran peitossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsten on niin supercool ;) Joo, täällä on kentät yllättävän hyvällä mallilla! :)

   Poista
 3. Torsten Leissonille huikeit terkkui kerta se sai noin uugeen idiksen kirjottaa näin siiden stoorin! Ihania kuviakin :-)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Haha, eikö se olisi ihan valmis myyntivideo?! :D

   Poista
 5. Ensin mä hihittelin TorstenJäbälle ja sitten mä repesin totaalisesti Emma H kommentille.
  Hieno aamu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä kommentti, naureskelin itsekin sille eilen illalla :D

   Poista