tiistai 11. maaliskuuta 2014

Positiivisia ongelmia

Lyhyessä tallimatkassa on puolensa. Vaan näin kevään kynnyksellä herää muutamia kysymyksiä ; 

Missä syödä ensimmisiä jätskejä, jos ei autossa matkalla tallille ?! Tänään jäätelöä oli vielä puolet jäljellä kun autolla kaarroimme tallin pihalle, eikä kyseessä todellakaan ollut mikään extralargemegamättö-jäätelö, vaan ihan tavallinen laiha puikkojäätelö!

Puhumattakaan, missä tekee sotamaalaukset (musta on tullut melkoisen nopea), nukkuu päikkärit (siihen en ole vielä keksinyt ratkaisua ...) tai vaihtaa vaatteet, jos ei autossa matkalle tallille? 

Noh. Olihan se tietysti iloinen asia, että blondin jättäessä tulentekotarvikkeensa kotiin, voi sinne huristaa muutamassa minuutissa.

Poni- ja aurinkoterapiaa parhaimmillaan.

P.s. Kyllä bloggaaminen on ollut helppoa viime päivinä, kun ensin puikoissa oli Torsten ja sitten äiti. Mistä kirjoitusajan oikein taikoo, kun päivän on ollut opettamassa, iltapäivän maastossa ja nyt yömyöhälle asti pitäisi olla töissä?! Ja ihan oikeasti, joskus olisi kiva edes avata niitä koulukirjoja - tai vähintäänkin pakko :D

2 kommenttia:

 1. Meidän pitää ehkä hankkia fillarit, johan alkaa matkaan tuhrautua aikaa ;)

  Lyhyen tallimatkan iloja on sekin että voi vielä illalla käydä pesemässä poikain hampaat ja laittamassa yöpaidat päälle. Tykkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eheeei, en mä niin paljon lyhyestä matkasta kärsi että pyörän selkään nousisin ;)

   Kiitos hampipesuista !

   Poista