lauantai 20. toukokuuta 2017

Saaristossa

muutama kuva mereltä ja saaristosta


Toisinaan on enemmän kuvia kuin asiaa - ehkä kuvat puhuvat puolestaan :) Aurinko on viikon ajan hellinyt joten vapaa-illat on vietetty merimaisemissa. Muutama kerta on seilattu Vasikkasaareen ihailemaan ilta-aurinkoa ja eilen perjantaitreffeillä ankkuroimme itsemme Helsingin edustalle. Mikä olisikaan parempaa kuin romanttiset treffit kahden kesken - noh, toinen meistä kirjoitti blogia ja toinen puhui lähes taukoamatta, siis puhelimessa työjuttuja ;) Ruuan täydellisen makunautinnon kruunasi suola- ja pippurimyllyn mystinen katoaminen, no aina ei kaikki ole täydellistä mutta melkein! Ja olihan niitä täydellisiä reissuja jo alkuviikosta, kuten maanantai-iltana jolloin aika tuntui pysähtyneen saaressa. Tyyni meri ja ilta-aurinko edessä, hiljainen metsä takana eikä ristinsielua näköpiirissä. Hevosten parissa koko ikäni viettäneenä sitä on tullut kuviteltua, että vain tallilla arki unohtuu ja ajatukset nollautuu, mutta on niitä muitakin harrastuksia jotka tekevät arjesta luxusta ja saavat hymyn huulille. Ainakin näin kesäisin. 

Tänään kuitenkin ilta-aurinkoa landella ja huomenna Kaivopuistoon katsomaan hevosia. Ehkä nähdään siellä! :)

11 kommenttia:

 1. Olet taitava valokuvaaja 😍

  VastaaPoista
 2. Vau! Tosi nättejä, hienoja ja taitavasti otettuja kuvia kaikki! Tuollaisissa maisemissa varmasti mieli lepää! Pääsisinpä itsekkin!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Aino! Merellä todella mieli ja sielu lepää :)

   Poista
 3. Satumaisen hienoja kuvia! Osaispa itekkin.. :D
  Aurinkoista sunnuntaita!
  -Mette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, noista maisemista oli helppo ripsiä kuvia :)

   Poista
  2. Siis räpsiä, ärsyttävä automaattisyöttö :D

   Poista
 4. Upeita kuvia! 😍 Onko sulla jotain suosituksia helsingin seudulla veneillessä? Suomenlinnassa ollaan veneilty useampaan ootteeseen sekä Villingin saarella ja nyt kaipailisin jotain uutta saarta tai paikkaa vierailtavaksi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ☀️
   Jaa, me ollaan oikeastaan vierailtu vasta Pihlajasaaressa - se on sellainen kestosuosikki - ja nyt sitten tuolla Espoon puolella Vasikkasaaressa - sitäkin voi suositella! Muissa saarissa ei olla vielä käyty joten sen kummempia vinkkejä ei ole antaa :) täytyykin käydä tuolla Villingin saarella itsekin!

   Poista
 5. Sun blogi on vailla vertaa! Aivan upea.

  VastaaPoista