torstai 25. toukokuuta 2017

Päivän paras hetkiTästä se kesä lähtee ♥ Meillä on nautittu laidunelämästä jo viikon verran - yhdessä kaikki on hauskempaa joten myös Torstenin tarhaystävä on saanut tulla mukaan harjoittelemaan laiduntamista. Tunti päivässä, kahvitermari mukana laitumen laidalla, siinä on päivän paras hetki. Meille kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Oot niin kaunis, upeat kuvat 😍

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat, onpa teillä kevät jo pitkällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja vihdoin, kyllä! Luonto on parhaimmillaan. 🍀

   Poista
 3. Upeat värit näissä kuvissa. Täysi kesä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vihdoin! Katselin muutaman vuoden takaisia kuvia toukokuulta ja on kevät kyllä tullut armottoman hitaasti tänä vuonna - onneksi se vihdoin saapui! 💚

   Poista
 4. Ihana tunnelma kuvissa♥
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!
  -Mette

  VastaaPoista
 5. Ihanan kesäisiä kuvia! Laidunhetket ovat parhaita - itsellekin tulee niin hyvä mieli ja rauhallinen olo kun istuu seuraamaan hevosten laiduntamista.

  Meillä tosin vielä odotellaan ruohon kasvamista hetki, mutta vuokrahevonen on toki jo saanut narun päässä saanut maistella tuoretta vihreää. :-)

  Aurinkoisia, leppoisia kesäpäiviä!
  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, aivan liian vähän hevosenomistajat viettävät aikaa laitumen reunalla - se on ihan jotain muuta kuin perusjumppaa! Sosiaalinen tapahtuma missä tutustuu omaan hevoseen aivan eri tavalla kuin pelkällä hoitopuomilla/töissä.

   Poista