keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Kevät yllätti heppailijan

vitsi vitsi, ei yllättänyt. Talvi se jatkuu vaan!
#mielumminolisinsohvalla

Ei tätä uskoisi, jos ei omin silmin näkisi. Täydellisiä joulukorttikuvauksiin toivottavia hiutaleita sateli tänään ratsastuksen aikana. Tässä kuussa tuntuu olevan ennemminkin sääntö kuin poikkeus, että jos taivaalta jotain sataa, se tulee lumena. Useita kertoja päivässä. Ihan hullua. 

Me muuten lähdettiin tänään ratsastukseen auringonpaisteessa. Ennenkuin alkukävelyiltä kentälle kerkesimme, oli loimi ja kesähousut jo märkänä. Oli muuten aika kylmää tuo sulanut lumi sisäreisillä. Kuka nyt kuvittelikaan luopuvansa soft shell-housuista ennen juhannusta ;) Tai että toukokuun kymmenes hevoselle muodostuisi tilsoja jalkoihin.

Kevyttä keventelyä oli muuten päivän treeniteema. Torsten on ollut vähän turhan reaktiivinen liikkeissään viime aikoina, teki hyvää vain ratsastella pidemmälle kaulalle, ylälinjaa venyttäen. Ilman satulaa ei juuri tule kevenneltyä ja tässä on ratsastajallekin ajattelun aihetta, miksi Torsten liikkuu keventäen jättiaskelein mutta alas istuessa askellus muuttuu. Mistä lie puristan ponia epämiellyttävästi. (koko jalan matkalta ettei tarvitse maata syleillä, Torsten on vienyt kyttäämisen ja sivuloikat aivan nextille levelille. Asia jossa ei ehkä tarvitsisi näin kehittyä ;)) 
Täytyy ottaa tähän väliin pieni satulalla ratsastuksen tehokuuri, Torstenille on jäänyt turhan korkea muoto päälle treeneistä ja mikäs sen parempi tapa lintsata duunista kuin rullailla korkeammalle ja jättää pohkeet huomioimatta. Pääasia että kaula on kivasti, or not.

Treenin jälkeen kuivateltiin märkiä vaatteita auringonpaisteessa, Torstenin ja Pätkiksen vetäessä kilpaa vihreää. Hetkiä jolloin kannattaa todellakin elää kuin viimeistä kesäpäivää!

8 kommenttia:

 1. Tämä keli on kyllä välillä suoraan kuin karannut joulukuulta... :D Mutta hienosti menette Torstenin kanssa ja ihania kuvia ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin, jos iltaisin ei olisi niin pitkään valoisaa voisi hyvin olla joulukuu 😅 Ja kiitos ❤️

   Poista
 2. Uskomattoman hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 3. Joo on tämä säiden vaihtelu kyllä aikamoista, mutta onpahan taas erilaisia (ja upeita!) kuvia!😊 Torsten työntää hienosti takaa näissä kuvissa, oikein muskeliponi😉 Ja aivan ihana Pätkis❤
  - Ida R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsten on kyllä makea, sitä on ilo ratsastaa mutta näillä viileyksillä se on ollut aika kuumis 😂 Hellekelejä odotellessa! Kiitos ihanasta kommentistasi Ida!

   Poista
 4. Hyi tulee paha mieli näitä kuvia katsellessa xD Siis sää, te kyllä näytätte upeilta Torstenin kanssa! Täällä tuli myös lunta eilen illalla ja oli pakko vetää verhot kiinni kun ketutti se näky niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, tosin siinä vaiheessa kun lunta satoi ja aurinko paistoi samaan aikaan, olihan se aika maaginen hetki :D Tänään on onneksi jo lämpimämpi, ehkä lumisateet tältä toukokuulta on nyt sataneet!

   Poista