maanantai 8. toukokuuta 2017

Picnicillä


Lämpöä ja aurinkoa, niitä oli lauantain picnicillä mukana. Hilpi on kesävieraiden paras kaveri - ihan oikeasti, on siinä venettä nimellä paiskattu mutta onneksi nimi ei naista pahenna. Meri oli tyyni ja tuuli lempeän lämmin, hiekkarannalla ja tulen ääressä sai riisua takkia pois ja posket punoittivat vielä puolilta öin päivän aurinkoannoksesta :) 

Kummityttökin oli ensimmäistä kertaa mukana merellä - naurun ja hymyn määrästä päättelimme että hänellä oli varsin kivaa ja veneily sujui kuin vanhalta tekijältä. Vasta laiturinsa tälle kesälle avannut Pihlajasaari oli vielä hiljainen, rannoilla ei muutaman kalastajan ja meidän lisäksi muita juuri näkynyt. Ruuasta ei otettu turhia paineita ja silti kaikki tuntui maistuvan tavallista paremmalta. Meri-ilmalla on sellainen vaikutus. Tällaisista päivistä niitä ihania kesämuistoja tehdään ♥ 

Hyvin levänneenä suunnataan kohta maastoon Torstenin ja kaveriratsukon seurassa. Jos vaikka kerkeäisi tallille takaisin ennen luvattua räntäsadekuuroa - näistäkin voi saada jos jonkinlaisia kesämuistoja mukaan ;) Räntäsateetonta viikkoa sinulle! 

8 kommenttia:

 1. Osaat tosiaan ottaa kauniita kuvia, kiva katsella näitä täällä lumisateen keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskomatonta tämä ilmaston vaihtelu, tänään taas pyrytti niin että hyvä kun eteensä näki!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia taas, sun blogissa saa aina hyvän mielen vaikka päivä muuten olisikin harmaa ❤

  VastaaPoista
 3. 😍 Sun blogi on tyylikäs kokonaisuus, kaikki kuvat on laadukkaita ja uniikkeja ja teksteistä tulee rauha ja hyvämieli. Kiitos kun jaat nämä hetket meille.

  VastaaPoista
 4. Ihana toi skumppalasi/aurinkolasikuva. Nyt tekee mieli skumppaa, mansikoita ja meren rannalle. Missä se kesä on?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sanos muuta, täällä on jo monta päivää tupruttanut lunta :D

   Poista