perjantai 19. toukokuuta 2017

Perjantain kivat ja helpot
Nukuin yöni hieman huonosti, jännitin päivän työkoitosta enemmän kuin olisi tarvinnut. (+ yksi kissa vei hävyttömän paljon tilaa sängystä, mutta ei sitä tohtinut siirtää kun niin tyytyväisenä kehräsi, koko yön :))

Pitkä päivä ysiluokkalaisten kanssa englannin ja ruotsin opiskelun parissa meni mukavasti, siitäkin huolimatta että omat ruotsinkielen taitoni ovat ruosteessa ja yläasteikäiset saattavat joskus nuorta (tai ainakin nuorehkoa ;)) blondia kokeilla. Tai ainakin niin on joskus peloteltu - oikeasti päivä oli täynnä huumorintajuisia ja elämäniloisia oppilaita valmiina muutaman viikon päästä ottamaan peruskoulun todistusta vastaan ja suuntaamaan kohti muita haasteita. Oli siis enemmänkin ilo päästä tapaamaan noin järkeviä nuoria - ja mitä tehdä kun kirjat ovat täynnä ja projektit saatettu päätökseen - katsella Netflixiä ja nauttia ulkoilmasta ;)

Ruokatunnilla kipaisin hakemaan kaupasta mansikkaviinereitä jotka nautittiin kahvin kera hyppytunnilla, Torstenin laitumen laidalla. Aika käsittämätöntä herkkua ja Torstenkin ymmärsi keskittyä olennaiseen eli syömiseen :) 

Tunniksi takaisin koululle ja sen jälkeen kotiterassille päiväunille - mittari näytti hulppeat 25 astetta lämpöä ♥

Nämä ratsastuskuvat ovat muuten eiliseltä. Ollaan koko viikko treenattu kolmikaarisia, ei siksi että ne olisi helppoja ja kivoja vaan siksi että ne ovat olleet harvinaisen vaikeita - ratsastuksen jälkeisessä kraniossa selvisi syytkin, jumeja löytyi koko vasemmasta kyljestä, lavasta ja lannerangasta joten ei ihme että taivuttaminen oikealle on ollut hikinen urakka. Huomenna varmasti alla aika eritavalla joustava poni. 

Sitä ennen kuitenkin perjantaitreffejä toisen Tn kanssa - kivaa olla pitkästä aikaa kahdestaan kun puolet viikosta ollaan oltu eri osoitteissa, molemmat T:t ovat kyllä varsinaisia työmyyriä, jos niin voisi sanoa :D Haimme kaupasta illallisaineet ja nyt ajellaan kohti avomerta. Kamerakin jäi kotiin; ehkä nyt on hyvä hetki keskittyä olennaiseen. 
Nauttikaa perjantai-illan lämmöstä ♥

Ps. Kiitos kaikille edellisen postauksen kommenteista, niitä lukiessa tuli hymy huulille :)

4 kommenttia:

 1. Apua, oon jostain syystä luullu, et oisit suomenruotsalainen :DD Et vissiin ookkaan, jos on kielitaito päässy ruostumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en ole :) Ymmärrän kyllä, puhumiseen olen liian ujo, mutta täydellinen kielioppi on hieman puutteellinen ;) Ysiluokan jutuista kuitenkin selvisi, turhaan stressasin ;)

   Poista
 2. Hienolta näyttää teidän meno jälleen!!😊 Nyt on kyllä ihanan lämmintä, nautitaan!😎
  - Ida R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida - ja todellakin, tänäänkin on ollut upea ilma! ☀️🍀

   Poista