lauantai 19. marraskuuta 2016

Weekend starter

piece of cake















Muutama kupillinen kahvia, puolukoin terästettyä glögiä. Pala jos toinenkin Mjuk Pepparkakaa, helppo resepti (ja vain hiukan tuunattuna, miksi käyttää piimää jos on mahdollisuus käyttää kuohukermaa) uusimmasta Lantliv mat & vin-lehdestä. Michael Bublé laulaa ja hei, aurinkokin paistaa! Öisen myrskytuulen jälkeen ei edes häiritse, ettei lähtenyt pikkujouluristeilemään. Kiireetön viikonloppu, Torstenilla edessä oikeaa koulujumppaa ;) What can be better. Ihanaa, lämmintä ja tunnelmallista viikonloppua myös sinulle ♥

14 kommenttia:

  1. Kukas kisuli kuvissa on? Onpa hän suloinen :) Ja hienoja kuvia sä kyl aina teet näistä leipomuksista, sopis vaikka jonnekkin lehteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ensimmäinen kissa on Sulo ja viimeisessä kuvassa Nöpö - joo, voi hiljaa mielessä mitä pahaa kissat ovat tehneet nimiensä eteen ;D Ja kiitos, tää oli ihan super easy resepti ja tosi hyvää, suosittelen :)

      Poista
  2. Piece = pala, peace = rauha ;) Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peace of cake on myös ihan yleinen sanonta - moninainen tarkoitus ;) - mutta koska sun lisäksi tuli toinenkin kommentti aiheesta, niin korjattu mielenrauhan takia ;D Kiitos ja hyvää viikonloppua molemmille :D

      Poista
  3. Mielettömät kuvat! Ihana!

    VastaaPoista
  4. Kaveri suositteli tulla blogiisi katsomaan kuvat ja täytyy sanoa että ei ollut turha reissu. Nämä kuvat ovat täydellinen tunnelman ja inspiraation lähde. Olisiko sulla kakkuun reseptiä antaa? Oliko herkullinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos itsellesi ja ystävällesi! Kakku oli kyllä superherkkua ja yritin Lantlivin sivuilta reseptiä etsiä mutta se on ilmeisesti julkaistu vain lehdessä joten en ole ihan varma voinko sitä tänne kopioida, vaikka vähän muutoksia kakkuun tulikin. Selaan vielä mitä tekijänoikeudet sanovat resepteistä... :)

      Poista
  5. Mä en kestä, mäkin haluan keittiöön sitruksia joissa kimaltelee valosarjat, voiko olla mitään piristävämpää? Kuvat ovat todella upeat, olet kyllä oikeaan ammattiin kouluttautumassa. Tää voisi olla myös lifestyleblogeissa eikä pelkästään eläinblogeissa blogit.fi listauksessa. Ihana blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä upeat, valot tulevat niin kauniisti sitruspuita vasten ja ovat oikeaa väriterapiaa marraskuun pimeyteen. Ja kiitos, kiitos ihanasta kommentistasi! :) (sen verran paljon täällä on Torstenista juttua että ainakin vielä pysytellään ihan vain siellä eläin-kategoriassa, kahdessa kun ei voi olla :))

      Poista
  6. Vau! Taas niin huippuhienoja kuvia, kiitos. Ja kakku näyttää niin herkulliselta, ja jos se on vielä helppotekoinen, niin ihan pakko kokeilla. Aivan liian harvoin tulee minun leivottua. Onneksi näin joulua kohden on hyvä korjata asia! Tuunausvinkkiäsi sovellan myös, tulee hyvästä kakusta vielä parempi... Kissat ♥. Eilen aamulla seurasin Ratsastuskeskus Ainon viereisellä pellolla mustavalkoisen mirrin aamuretkeä, ihanaa hiipimistä ja hilpeää loikkimista. Tuli hymy huulille.

    Suloista sunnuntaita!
    Maarit L. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit ihanasta kommentistasi! Kissat on kyllä oikeita hyvänmielen eläimiä, niiden tekemistä seuratessa rentoutuu väkisinkin. Puhumattakaan kissan kehräyksestä, ei ole parempaa tapaa nukahtaa kuin kissan säestäessä tyynyn vierellä tyytyväisyyttään :)

      Poista