tiistai 1. marraskuuta 2016

Night Rider

kesäaika taakse jäi
Mulla on pieniä kirjoitusongelmia, kaikki on niin kivasti tällä hetkellä ja arki rullaa, täällä ollaan terveitä *kopkop* eikä elämässä ole tippaakaan draamaa. Tiedostan kyllä että näin marraskuussa tulee hetkiä kun pimeys kills the passion, ja kesäajasta pois siirtyminen tuntuu aina vähän ikävältä mutta sitten voi siiryä katselemaan kausivalojen loistetta, ja nehän vasta pimeyttä tarvitsevatkin, luodakseen tunnelmaa ja valoa.

Talviajassa on kuitenkin sellainen inha puoli, että tällaiselle melkein normityöaikoja noudattavalle hevosharrastajalle ainoat valoisat ratsastushetket jäävät viikonlopuille. Viime viikonloppuna en edes nähnyt poniani, kalenteri oli tehokkaasti bookattu joten poni piti kivaa lainaratsastajan kanssa - oi kyllä, me ollaan Torstenin kanssa saatu ihan huippuratsastaja/hoitaja apukäsiksi, Torsten kutsuu häntä salaratsastajaksi ja minä jonkinlaiseksi ihmeeksi ;) Joka tapauksessa, koska elämää ei ihan aina pysty kellottamaan Torstenin maastoilutarpeiden mukaan, tulee silloin tällöin käytyä lyhyillä maastolenkeillä myös hämärään aikaan; loistetaan pimeydessä kilpaa kausivalojen kanssa :)

Katso itse, minkälainen ero on maastoratsukossa ilman heijastimia ja sitten heijastimien kanssa.


Linkki

Että ei sieltä Horse Shown exposta ihan tyhjin käsin kotiin lähdetty (vaikka oikeasti tämä ja karvamammuttin kylmien päivien pelastaja, 100 g Amigon kokovartalotoppis saapuivatkin Reunokselta postilla kotiin), 50 g toppauksella oleva Rambo Night Rider heijastinloimi on maneesittoman tai maastoilusta pitävät ratsukon must have-tuote, kaulakappaleen saa irti eikä loimi kinnaa lavoista, vedenpitävyys on 100 % ja materiaali mukavan kevyttä - ihan vain tällaisena ilmaisena mainoksena, jos joku on heijastin/saderatsastusloimea ostoslistalle miettinyt :) (Ja lisävinkkinä, loimi on edelleen alessa!)Että sellaista tänne, loistavan rentoa viikkoa myös sinne! 

16 kommenttia:

 1. SUN olisi pitänyt olla ehdolla MYÖS hyvänmielen blogi kategoriaan!
  Äänestin sua visuaalisemmaksi,koska olet myös sitä. Mutta ehdottomasti sä kuuluisit molempiin äänestyksiin.
  Erittäin hyvä video, en ole tuollaisesta loimesta tiennytkään, mutta nyt tuntuu ettei haluaisi maastoon ilman tuollaista lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos kaunis, mutta yksi blogi voi edustaa vain yhdessä kategoriassa - mä olen tosi tyytyväinen että päästiin mukaan visuaaliseen kategoriaan :) (Etebkin kun on marraskuu ja kameran voisi jättää kotiin aika monena päivänä ;))
   Kiitos äänestäsi! Ja loimi on huippu, sopii niin hyvin myös saderatsastuksiin 👌

   Poista
 2. Mikä loimikoko Torstenilla on?

  VastaaPoista
 3. Ihana Pätkis🐶
  ja Torsten on tosi hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pätkis on kyllä niin ihana ❤️ Eilen pidin Torstenia vapaana kentällä ja Pätkis tuli tallille myöhemmin, voi sitä riemua kun Pätkis bongasi Torstebin kentältä ja vastaavasti Torsten näki koiransa juoksevan täysiä kentälle, on ne hauskoja! ❤️

   Poista
 4. Torsten kun ulkoilee ilmeisesti koko päivän(?), niin mikä teillä on ollut sellainen vuoriton sadeloimi, joka oikeasti kestää kaatosadetta koko päivän ja kestää myös Tolbertin hampaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Torsten ulkoilee about 7-20, ja sen tarhakaveri Tolbert on tarhakavereiden aatelistoa, se ei ole koskenutkaan Torstenin loimiin ;) Kesällä ostin HW Mion vuorettoman loimen, se on pitänyt vedet kokopäiväsateellakin. Mä oikeastaan käytän kahta mallia noista HW loimista (ja muita loimia ei juuri tule käytettyä), Amigoa ja Mioa. Mio on aina yhdestä kankaasta tehty loimi, "halpismalli", Amigossa on sitten aina kaulakappale ja loimi erikseen, tosin tosi hyvällä kiinnityssysteemillä. Kuitenkin, ihan pikkiriikkisen hevonen kastuu noissa Amigon loimissa kaulakappaleen kohdalta, tietenkin. Tota 100 g mikä on just nyt tosi hyvä ei saa Mio-mallistosta, joten siitä mulla on 0 g ja 200 g ja amigosta 0 g (kesällä kun ei aina tarvitse kaulakappaletta) ja sitten tämä 100g. Nää on kuitenkin kaikki sellaisia loimia että pitävät veden ja kuivuvat nopeasti, istuvat kaikista loimista parhaiten ja kestävät pitkään :)

   Poista
  2. Tiesithän, että kalleimpiin Amigoihin saa myös kiinnitettyä lisävuoria?

   Poista
  3. Juu tiesin! Tuo meidän vuoreton amigo ei vaan enää ole ihan niin priima, sitä kun on yksi tarhakaveri pureskellut, joten piti ostaa koko loimi :) Sellainen fleecevuori on ostoslistalla, se olisi nimittäin kevätpäivinä kiva jos hevonen jää liikutuksesta nihkeäksi, ei tarvitsisi kahdella loimella loimittaa :)

   Poista
 5. Muista hankkia myös samaa sarjaa olevat suojat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sellaisiakin?!? :D Meillä kyllä normisti jaloissa ihan tavalliset heijastinsuojat (ja videossakin on heijastibootsit mutta niistä ei kyllä ole juuri apua näkyvyyden kannalta), mutta me suunnattiin videon jälkeen kentälle niin ei oikeasti tarvittu jalkaheijastimia ;)

   Poista
 6. Olipa havainnollistava video.

  VastaaPoista
 7. Onko tuo sun takki fleece? Mistä se on hankittu ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, se on muutaman vuoden vanha, Pikeurin ja ostettu Vermon Veljekset Wahlstenilta, sitä myymälää ei tosin enää ole.

   Poista