maanantai 7. marraskuuta 2016

Pitäisikö olla huolissaan

jos ja kun ja miksi ei (laadukkailla puhelinkuvilla höystettynä)

Iltalenkillä Torstenin kanssa ja maaseutumatkailulla bongattu, lokakuun alussa kukkinut rypsipelto.

Helsingin olohuoneessa, Tähtitorninmäen kauniissa maisemissa on helppo antaa kameran laulaa.

Silakkamarkkinoilla syödään tietysti kalakeittoa!

Viron road tripillä ihasteltiin luontoa ja kaupunkia ja testattiin, kumpi uskaltaa seistä lähempänä rantaviivaa aaltojen noustessa rantaan; lopputuloksena kaksi paria märkiä kenkiä.

Aamupalatunnelmia

Tortillailtaan tehtiin mansikkamargaritoja - näitä olisi mennyt useampikin. Ja mokkapaloja. Ja creme bruleita. Koti-iltoja, tyttöjen iltoja Teatterissa ja hei, lokakuussa voi ihan hyvin leipoa ensimmäiset tähtitortut, kun luumuhillon sijaan laittaa omenamarmeladia. 

Kotidinnerit ❤️

Vierailtiin Horse Show'n etkoilla yhdessä siskoni kanssa ja toki piti ottaa kuva yhdessä huippubloggaajien kanssa! 

Mun täytyy sanoa, että Horse Show jännitti minua tänä vuonna. Jos joku vaikka tunnistaa... Senpä takia kävin meikattavana ennen tapahtumaa, ettei kukaan varmasti tunnistaisi ;) Ladies Nightissa oli tarjolla sekä cocktaileja että silmänruokaa. 

Ja hei, tältä on viime viikolla näyttänyt! Ihan superia, toivottavasti saadaan iloita lumesta japikkupakkasista pitkään! :) 

21 Tapaa pilata kavioliitto, Rakas sinusta on tullut pullukka (ei muuten pidä paikkaansa, Torstenhan on ihan slimfit puhumattakaan sen omistajasta ;)) ja muut tärkeät ajankohtaisohjelmat on loppuun kulutettuja. Pitäisikö olla huolissaan, en usko, joku jossain keksii varmasti pian taas bloggareille imitoitavaa ja sitä odotellessa voi lukea vanhoja juttuja, heh heh. No mutta, päivän huolestuttavimpiin kysymyksiin, kuten esimerkiksi;

Pitäisikö olla huolissaan kun kumppani ripustaa pyykit nurinkurin?

Todennäköisesti ei, koska sellaista elämä on, epätäydellistä, ja kuivuuhan ne vaatteet väärälläkin tavalla ripustettuna. Ei tietysti ollenkaan niin hyvin kuin oikein laitettuna, vink vink.

Pitäisikö olla huolissaan kun Torstenilla ei ole sisäloimea tällaisessa pakkasviimassa ulkoloimen alla?

Lämpimässä tallissa tuskin, tosin varmistan asian lähes päivittäin tallinomistajalta hei onko ponini aamuisin lämpöinen, ja kyllä kuulemma on. Kummallista tämä turilasturkkisen ponin omistajan elämä.

Pitäisikö olla huolissaan siitä että sai YT lapun käteen?

No siinäpä vasta tänka på, mutta maailma on täynnä tekemättömiä töitä joten ei, tästäkään asiasta on turha huolestua. Palkkapussia tulee iksu. Hyvällä tuurilla joku muu ryhtyy täyttämään sitä, esim. lotto.

Pitäisikö olla huolissaan, kun täyttää blogipostauksen puhelinkuvilla?

No daa todellakin, lukijat kaikkoaa! Koska onhan tämä blogi tunnettu vain kuvistaan. Siinä mielessä tänne voi hyvillä mielin kirjoitella melkeinpä mitä vain, kun ei näitä kukaan lue kuitenkaan. Onneksi vuodenvaihteen jälkeen on aikaa kuvailla vaikka joka päivä. Torsten monesta kuvakulmasta is coming soon, hyvää kannattaa odottaa ;)

Pitäisikö olla huolissaan, että auto kuluttaa alle maahantuojan antaman lupauksen?

Ei välttämättä, ja voihan sitä välillä ajella kaasu pohjassa niin kulutuskin nousee jos se uhkaa liian matalaksi laskea.

Pitäisikö olla huolissaan, kun silloin ennen muinoin siloisilla säärillä voisi nykytilanteessa raastaa vaikka porkkanaa?

Ei, mutta jos nyt laittaisi sen kosteusvoidepurkin sinne ostoslistalle…

Pitäisikö olla huolissaan, kun aamuisin herää tyytyväisenä elämään? Vaikka tietää että edessä on aika normi päivä eikä mitään extrajuttuja?

Ei, tästä tulisi nauttia eikä murehtia. Yritä edes.

Pitäisikö olla huolissaan, jos aamuisin herää kovin ärsyyntyneenä, huolestuneena, stressaantuneena tai jollain muulla negatiivisella tavalla?

Kyllä. Mä olisin huolissani sellaisesta tilanteesta, missä näkisin vaivaa ja kokisin stressiä asioiden puolesta, ilman että itse voisin hyvin. Joskus saa ja pitää olla itsekäs, ottaa hetki haltuun, arvostaa itseään – koska todennäköisesti muut eivät tee sitä puolestasi. Siitäkään ei kannata huolestua, se on elämää ja varsin inhimillistä :)

Huoletonta viikkoa, ensi kerralla sitten bräniköitä kuvia oikealla kameralla, se on nyt luvattu! ;)

P.s. Pitäisikö huolestua, kun ei oikeasti ole seurannut yhtään jaksoa koko sarjasta, että onkin ymmärtänyt idean väärin? Tuskin, luotan siihen että joku lukijoista kertoo varmasti jos meni metsään ;)

18 kommenttia:

 1. Hulvattoman hauska postaus, yyteestä huolimatta. Sun blogi ja sä olet ihan parhautta.🌹💎❤️

  VastaaPoista
 2. nauroin lumipyrystä huolimatta. Thanks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää pyry ei taida ihan hetkeen loppua! Kiitos :)

   Poista
 3. Tsemppiä!! Varmasti on paljon tekemätöntä työtä tässä maailmassa <3

  VastaaPoista
 4. Etkö aio klipata Torstenia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion!!! :D ihan varmasti. Mutta vasta sitten kun kuivattelu ottaa liikaa aikaa, mä yritän säästellä sen jouhia :)

   Poista
 5. Hihihihihihihiii...... lol :-)

  Tämä oli varmaan paras "iltasatu" viikon alkuun. Minäkin olen missannut ko. ajankohtaisohjelman mutta en ole tästä huolissani enkä usko että pitäisikään olla.

  Yt-lappu on ikävä juttu mutta sinulla ei ole syytä huoleen - noin positiiviselle ihmiselle löytyy varmasti töitä!

  Onkohan hevosen talvikarvan kasvatuksesta tutkimustietoa olemassa? Jotkut sanovat että vanhemmiten hevoset kasvattavat pidemmän, tuuheamman karvan. Tiedä häntä mutta ikinuori 20-vuotias vuokraheppani on saanut uudeksi lempinimekseen "mammutti"... Toisaalta aavistelen hänellä olevan säätieteilijän kykyjä, hyvä on olla kunnon turkilla tässä pyryssä.

  Aamuna tyytyväisenä herääminen on hienoa ja kertoo siitä, että elämä on tasapainossa. Kaikki on juuri sopivasti ja on itse tyytyväinen. Sitä hyvää oloa on hyvä levittää muillekin.

  Hyvää yötä ja kauniita unia! Paljonkohan aamulla on lunta maassa?

  Maarit L. :-)

  PS. Pakkasten myötä minulla on välillä hieman "sähköinen" kosketus. Onko kellään vinkkejä millä välttää/minimoida sähköiskut hevosta käsitellessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon! Siis sitä lunta. Ihan mahtavaa! Voi kulkea hyvällä omallatunnolla sorelit jalassa ja tallitoppis päällä joka paikassa ;)

   Mä olen myös käsittänyt että vanhemmat hevoset kasvattaa pidemmän turkin talveksi, varmaan vaativat enemmän lämpöä. Ainakin Into kasvatti! Kunnes turkki korvattiin loimella ettei hikipetterin kuivatteluun kulunut koko iltaa :)

   Mä olen myös sähköiskujen välttely vinkkejä vailla! Tallilla niitä en vielä ole Torstenille antanut mutta töissä niitä saa jatkuvasti ja jotkut on niin kovia että sormenpäihin oikein sattuu :D (ehkä mulla on vaan toooosi matala kipukynnys, mutta epämiellyttäviä ne ainakin on!)

   Ihanaa, lumista päivää sinulle Maarit! :)

   Poista
 6. Kuvia tai ei, blogisi on täydellinen hyvänmielenblogi.❤️
  Nämä luurintyhennyspostaukset on aina viihdyttäviä, sillä jokaisessa asuu pieni tirkistelijä😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no se on ihan totta ;) Joskus sisältö korvaa laadun, ainakin kuvissa :D

   Poista
 7. Mukava ja hauska postaus (yt-lappua lukuunottamatta)! Blogisi lukeminen on parhautta!

  VastaaPoista