sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Vuoden Visuaalisin Blogi

Vuoden Visuaalisin blogi










Kaksi kisaa, kolme palkintoa. Viime vuoden upeiden blogipystien viereen, kirjoituspöydän kunniapaikalle, nostetaan tänään Playsson.netin järjestämän blogigaalan Vuoden Visuaalisimman blogin palkinto. Tuhannet kiitokset teille, sinne ruudun toiselle puolelle yli tuhannesta äänestä jotka blogilleni annoitte. Olette huippuja  Ja korvaamaton kiitos kuvaajalleni, äidilleni, joka taltioi minusta ja Torstenista ainutlaatuisen hulppeita kuvia. Rakkaita muistoja joihin on ihana palata, ja suunnitelmia joita innolla toteutetaan. Kiitos ♥

31 kommenttia:

 1. Onnea voitosta! Tähän varmaan löytyisi vastaus jostain sun blogista(?), mutta ihan mielenkiinnosta kysyisin että kuvaako sun äitis ihan ammatikseen vai oletko vaan "kouluttanut" sen itse kuvaajan rooliin? Todella upeita kuvia nimittäin, yksi ehdoton syy miksi blogiasi seuraan! :) Toivottavasti tämä laatu pysyy yllä vielä pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja äitini on kyllä ihan itse oppinut, ja on kuvannut mm mun ratsastusta ihan teiniajoista lähtien, jo kauan ennen blogia :)

   Poista
 2. Voittosi oli ansaittu ja pokaali tuli oikeaan blogiin. Ei tällaisia blogeja ole muita, olet ihan omaa luokkaasi. Olisin äänestänyt sinua myös hyvänmielen blogiksi jos se olisi ollut mahdollista. Paljon onnea ja ole ylpeä äänisaaliistasi!🏆🏆🏆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kiitos ihanasta kommentistasi! :) Tällaiset palautteet saa aina hymyn huulille :)

   Poista
 3. Onnea ansaitusta voitosta!!! Ehdottomasti tuli palkinto oikeaan blogiin. Olet huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti ihanasta kommentistasi ❤️

   Poista
 4. Onnea voitosta. Olet ilmiö. Blogisi on kaunis ja esittelee arvomaailmaasi hienosti, sen vuoksi olet kaikkien suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, miten ihania kommentteja annatte, kiitos! Ei haittaa tippaakaan kostea ja pimeä maanantaiaamu, kun tällaista palautetta saa lukea :)

   Poista
 5. Onnea!

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
 6. Onnea!
  Paras blogi voitti. Tai olikos tuossa ikinä edes mitään kilpailua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos ❤️ Sen verran pelotti kilpakumppaneiden upeat blogit että mietipä hetken uskallanko lähteä ollenkaan kilpasille - onneksi uskalsin, kiitos teidän! 😅😘

   Poista
 7. 2014 marraskuussa katsoin blogitalliin tulleita blogeja ja päädyin tänne. Viikko sitten 14.11 tästä tuli kaksi vuotta. Jokaisen postauksen olen lukenut siitä edespäin - oikeastaan muuutamaa kuukautta vajaa koko blogihistorian :D Kiitos blogistasi ja paljon onnea palkinnosta, olet sen ansainnut !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos kun olet ollut mukana Jenna ❤️ Ja ihanaa alkavaa viikkoa! 😘

   Poista
 8. Onnea Jilla, sun blogi on kyllä ihan mieletön! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onneksi olkoon IG-palkinnosta! :)

   Poista
 9. Onnittelut Jilla, ISOT onnittelut!
  Olet paras <3

  Vaikka useamman kerran olen noitunut ja vannonut perustavani bloggaajien surevien omaisten tukiryhmän (varsinkin jos olen roudannut puolta omaisuutta pitkin laidunpeltoja, kahlannut hemmetinmoisissa hangissa, palelluttanut sormeni viimoissa ja toisinaan tullut ponin jyräämäksi), niin sanon että on tämä ollut varsin hauska matka seurata miten taitavasti saat ihmiset tulemaan ja vielä palaamaankin blogiisi seuraamaan rautiaan putteruunan juttuja! Sori Torsten vähättely, mutta tosiasioita ei voi kiistää, olet rautias ja ruuna, paras harrastuskaveri, siis jos osaisit käyttäytyä... mutta et mikään mediaseksikkäin eläin ja siksi Jillalle extra hatunnosto kun on luonut blogista käsittämättömän suositun. Well done!



  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sun bloggaajien surevien omaisten blogista tai varjoblogista tulisi varmasti hitti, siitä ei ole epäilystäkään. Toivottavasti saan vielä silloinkin käyttää kuviasi ❤️ Koska niiden ansiosta ollaan päästy pitkälle. Kaiken muun avun lisäksi 😜 Tulinen Tottiino ei välttämättä arvostanut kommenttiasi, voit sitten miettiä miksi se tänään murjottaa sulle :P

   Kiitos kuvista, ajasta, vaivannäöstä ja kaikesta mitä blogin eteen teet ❤️

   Poista
 10. Paljon onnea! Erittäin ansaittu! :)

  VastaaPoista
 11. Onnittelut ansaitusta voitosta! Olet huippu ♥

  VastaaPoista
 12. Onhan nää sun kuvat ja kaikki ihan omaa luokkaansa!! Onnea!

  T. Kännykkäkamera bloggaaja :,D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora!

   T. Tänään luvassa kännykkämatskua :P

   Poista
 13. Onnittelut, oikeaan osoitteeseen meni kyllä tämä palkinto! :)

  VastaaPoista
 14. Upeaa, onnea!🍾🎈🌹

  VastaaPoista
 15. Onnea, kyllä kansa tietää! 😉 Oikeaan osoitteeseen voitto tuli, ehdottomasti!

  VastaaPoista