perjantai 25. marraskuuta 2016

Pala paratiisia

Puutarhassa keskellä talvea
Tiedättekö kun ajattelin, että ihanaa, Torsten chillailee viikon rokotuslomalla niin minäkin otan vähän kevyemmin. Ponin rapsuttelun lomassa kerkeän nähdä ystäviä enemmän ja tehdä rästijuttuja. Blogata, paljon. Yeah right. Kun maanantainen jännitys laukesi olen ollut niin saamaton, ettei mitään rajaa ;D Lukuunottamatta kauppojen kiertelyä ja nettishoppailua. Hain tänään postista ihanat marmoripöydät olohuoneeseen. Pesänrakennusvietti on aika korkealla ;) Mitä sitä muutakaan pimeässä marraskuussa tekisi! Garderooppiakin on tullut päivitettyä Zadaa:ssa, eli puhelinsovelluksessa missä myydään käytettyjä vaatteita. Muutamista tuotteista on tullut ihan lemppareita - kuten Maria Lammin käsinkudotusta merinovillatakista sekä THn farkuista - vaikka en aiemmin mikään käytettyjen vaatteiden himoshoppaaja ole ollutkaan.

Ja ehkä mun täytyy korjata, että kuluneena viikkona on tullut jätettyä tekemättä niitä epämiellyttävimpiä asioita, kuten läksyjä. Opiskeluaikoihin on istuttu nautiskelemassa yhden ystävän kanssa viinistä ja juustoista ja toisen kanssa croissanteista ja kahvista Talvipuutarhassa. En ole koskaan aiemmin vieraillut Töölönlahden vieressä sijaitsevassa puutarhassa, mutta varmasti menen vielä joskus uudelleen. Mikäs siinä palmujen katveessa on istuskella, lähes trooppisessa ilmastossa omien eväiden kanssa; Talvipuutarha on just sopiva heppailijankin budjetille, sillä sisäänpääsy on ilmainen. Tunnelma on rauhallinen ja kasviloisto keskelle pimeää kuukautta tekee hyvää.

Että jos sitä nyt näin perjantai-illan kunniaksi keskittyisi niihin läksyihin. Ainakin hetkeksi. Koska huomenna jatkuu taas koulujutut ja sitten vähän pikkujouluillaan. Sunnuntaina käydään töissä ja muutaman tallivapaan jälkeen pusuttelemassa ponia ihan extra pitkään ♥ Tällaisina viikkoina sitä ymmärtää, että on löytänyt elämään jotain ainutlaatuista. Torsten ♥

Mutta nyt niitä läksyjä. Ja jäätelöä. Ihanaa viikonvaihdetta, just sulle!

4 kommenttia:

 1. Ah, mitä kuvia! Kiitos Jilla, ja kiitos muistutuksesta - tällainekin aarre on ihan lähellä mutta aivan liian harvoin tulee käytyä. No, ehkä nyt ehtii kun sormi paketissa ei vähän aikaan ole hevosen selkään asiaa... Onneksi hevostelu on muutakin kuin ratsastusta. Rapsuttelu ja porkkanoiden syöttely sujuu yhdelläkin kädellä. :-)

  Ihanan kirkas ja aurinkoinen aamu Espoossa. Hurmaavaa viikonloppua!

  Maarit L. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, toivottavasti paketti ei ole sormessa pitkään eikä kyseessä ole mitään vakavaa - tällaiset harmittomat viikon lomat sen sijaan tulevat aina välillä tarpeeseen, niin hevoselle kuin ratsastajalle :) Treeni-intoa täynnä on hyvä aloittaa ratsastus huomenna! Tänään vielä huilitaan :) Ja katsotaan Gilmoren tyttöjen uudet jaksot!

   Ihanaa sunnuntaita :)

   Poista
 2. ooohh, ihania kuvia!! multa on mennyt ihan ohi mutta mitä sä opiskelet :)

  VastaaPoista