sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Neljä vuotta

Tänä viikonloppuna on tullut neljä vuotta siitä, kun julkaisin ensimmäisen postaukseni. Kirjoituksen nimi oli Hangessa, siinä oli hurjat neljä riviä tekstiä mutta sitäkin enemmän hankikuvia Intosta ja Torstenista. Ihan hirveästi ei ole jutut muuttuneet :)
 
Blogin ensimmäinen kuva.
 
Neljäs vuosi tuo mukanaan toivottavasti jo jotain uuttakin vanhojen juttujen rinnalle. Ainakin olen oppinut sanomaan kyllä, sillä blogi on tehnyt yhteistyösopimuksen suomalaisen hevostarvikeliikkeen, Nekax Horse Sportin kanssa. Tästä yhteistyöstä hyötyvät toivottavasti kaikki - ensi viikolla jutellaan hanskoista ja luvassa on tietysti myös arvonta :)
 
Toinen blogisopimus on allekirjoitettu blogiportaali Playsson.netin kanssa, aloittaessani heillä yhteistyöbloggaajana. Peninan ja Alexin lämpimään tiimiin on kiva päästä osaksi, ja heillä on luvassa hurjasti ohjelmaa alkaneelle vuodelle.
 
Ja tietysti, kuten asiaan kuuluu, on synttäreiden kunniaksi vähän fressattu lookkia, kun Kisamatkalla-blogin Senni taikoi meille uuden ihanan ulkoasun. Uusia juttuja ovat Erikoispostaukset-linkki, jonka takaa ei kyllä vielä löydä mitään. Hommat hanskassa ja hanskat hukassa, ensi viikon aikana linkki laitetaan kuntoon :) Eilisillan suunnitelmat meni uusiksi kun tallilta ei vaan millään raaskinut lähteä pois, yhden yön reissun aikana kerkesi tulla kovat vierotusoireet poniterapiasta. Tänään päivä sujuu asianmukaisesti töitä tehden, se poniterapeutti kun tarvitsee sitä tätä ja tota. Onni on ensi viikon lyhyet opetuspäivät!

Näiden vuosien aikana bloggaus on muuttunut osaksi arkea. Olen kiitollinen, että saan tehdä asioita joista pidän, mutta ei täällä kivaa olisi vain yksin höpötellä. Kiitos siis teille ajastanne, jonka täällä blogissa vietätte :)
 
Torstenin kanssa käytiin viime viikolla useina päivinä pakkaskävelyillä. 
 


Torstenin maailma järkyttyi iloisista pulkkailijoista. 
 
...
 
Hieman kauempaa katsottuna pulkkailijat vaikuttivat lopulta Torsteninkin mielestä turvallisilta. 


Ihanaa sunnuntaina!

27 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tosi hieno tää uusi ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  2. ootko opettaja? cool :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en oikeasti, mutta teen opettajien sijaisuuksia :) Ja joo, se on tosi cool!

      Poista
  3. Onnea blogille! Huikean ihana ulkoasu nyt.
    Mikä loimi Torstenilla on ja minkä kokoinen? Eikö tuo ole tallitoppa, sellainen olisi omalle harkinnassa, mutta suositteletko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen samaa mieltä ulkoasusta :)

      Torstenilla on kuvissa Amigon talliloimi Plus Varilayer 250 g koossa 155 cm. Ihan paras talliloimi! Ei kinnaa, pysyy paikallaan ja ainakin Torstenin isolle kaulalle on sopiva :) Lämpiminä päivinä olen pitänyt ilman kaulaosaa, se kun on irroitettava. Vaikka mä olen ajatellut että ei voi pitää loimea ilman lapalaskoksia, niin väärässä olin, sillä Torstenilla on kokopäivän tarjoilukin jälkeen loimea "edessä", kun niin useat loimet valuu taakse ja estää siten lapojen liikettä. Voin siis lämpimästi suositella :) Loimea saa muuten meidän uudelta yhteistyökumppanilta;

      http://nekaxhorsesport.omaverkkokauppa.fi/epages/NekaxHorseSport.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015042107/Products/HW23400

      Poista
    2. Haha kokopäivän tarhailun ei tarjoilun :D

      Poista
  4. Onnea! Blogiasi on ollut ilo seurata, toivottavasti me lukijat saamme nauttia siitä vielä pitkään <3
    Ps. Ulkoasu on kyllä upea!

    VastaaPoista
  5. On ollut ilo seurata blogiasi. Tekstisi tuovat aina hymyn huulille. Onnea yhteistyökuvioista ja aurinkoista kevättalvea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja aurinkoista kevättalvea teillekin! :)

      Poista
  6. Kuulaan kaunis uusi banneri, tykkään kovasti! Mutta vielä enemmän tykkään sun jutuista ja blogin kuvista yleensäkin. Tätä on niin kiva lukea, mun suosikki ja oikea hyvänmielen blogi. Sana hallussa ja huumorintajua löytyy niin kirjoittajalta kuin nelijalkaiseltakin. Hyvää työtä, jatka samaan malliin! Niin ja uudet yhteistyökuviot on kiva juttu, onneksi olkoon niistä :)
    t. Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis, vitsi miten ihanaa palautetta :)

      Poista
  7. Miten sä nyt oot noihin yhteistöihin ryhtynyt?
    Hienon ulkoasun on Senni laittanut. Raikas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, tämä diili oli ensimmäinen joka oikeasti kannatti - siis teidän lukijoiden kannalta ;) Yritys on suomalainen, sillä on liike sekä nettikauppa joka mahdollistaa sen että kaikki on saatavilla koko Suomeen. Heillä on todella laadukas ja laaja lisärehuvalikoima ja myynnissä paljon sellaisia tuotteita, joita itsekin käytän :) Multa kysyttiin ennen yhteistyön alkua, että mikä mun hinta on, olenko kallis. Ajattelin, että en tietenkään, kunnes hetken keskustelun jälkeen kävi selväksi, että kyllä olen, mutta toivottavasti se kannattaa :D

      Senni osasi kyllä tehdä ihan huipun ulkoasun, vaikka mä en ollutkaan asiakas helpoimmasta päästä... :D

      Poista
  8. Kiva tää uus ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  9. Aivan älyttömän kiva tää ulkoasu! Ollaan pidetty blogeja aikalailla yhtä kauan, jännää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa eikä! Ja toisesta tuli tuhansien ihmisten blogi ja toisesta jotain muuta :"DD

      Poista
    2. No nyt, ooppas hiljaa siellä :D tyyppi voittanut just "kaiken mahdollisen" ja päätynyt vielä lehteenki ;P

      Poista
  10. Hieno uusi ulkoasu, pitäisiköhän itsekin vaan teettää jollain toisella kun en tunnu saavan aikaiseksi, eikä se meillä asuva toinen osapuolikaan.. ;)
    Ostin Totille Amigon paksun ulkoloimen vuodenvaihteessa pakkasille, ja se on ainakin ihan loistava! Jostain syystä kuitenkin Rambon talliloimi kinnaa eikä istu yhtään, eli se saa lähteä myyntiin. On noissa siis hassuja eroja. :)
    Käyn lueskelemassa täällä paljon useammin kun jätän kommentteja - usein vain ihailen kuvat ja luen toki kirjoitukset - ja aina jään hyvälle tuulelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat kokemukset. Suokilla istuu parhaiten Amigon loimet. Reinot ja Rambot ovat pakkopaitoja. Voin myös yhtyä loppukommentteihin, täällä tulee käytyä useammin kuin puumerkki tulee jätettyä, mutta ei niin pientä postausta etten olisi saanut positiivista latausta blogivierailustani.

      Poista
    2. Nojoo, siis mä en osaa edes mitään peruskoodeja joten helpolla pääsee kun pyytää ulkopuolisen apuun :D

      Amigot on kyllä hyviä, istuvat niin hyvin, Ramboista mulla ei ole kokemusta. Mutta hei kerrankin näin päin, että halvemmat istuu paremmin ;)

      Ja kiitos teille molemmille, ihanaa kun käytte vierailemassa täällä :)

      Poista
  11. Uusi lukija ilmoittautuu! Upeita kuvia 😍 pitää illalla näyttää tytölle kans.

    Luettavaa löytyy moneksi päivää kun alan neljän vuoden postaukset lukea 😊

    -Neroli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla ja tervetuloa mukaan! Tosin ehkä niitä vanhimpia postauksia ei kannata ihan kauheasti lukea, vähän sellainen myötähäpeä tulee kun niitä joskus selaa :D

      Poista