torstai 21. tammikuuta 2016

In real life

Puhelinkuvista se selviää :)
 
Joulukuu oli muka niin kiireistä aikaa, mutta sitten kun katsoo kameran rullaa toteankin, että eipä täällä muuta ole tehty kuin oltu pikkujouluissa ...
 
ja marhailtu pitkin Helsingin katuja ...
 
ja joulunpyhien tekemiset oli tässä. Great!
 
Musta on tullut himoshoppaaja. Prismassa ja Lidlissä ;) En oikeasti ostanut noita Lidlin miestenvaatteita, vaikka mallit olivatkin törkeän kuumia. Sen sijaan huomenna lähdetään tyttökaverin kanssa kuulkaas Lappeenrantaan asti katsomaan yhtä kuumaa suomalaista - ja maaliskuussa sitten Dubain miesvalikoimaa - tai ehkä ei :D
 
Sohvat valloittavat Paksupoika sekä Kossi, tosin yleensä Emmerdalen alkaessa kissat joutuvat väistymään minun ja prinsessakakun tieltä.
 
T & T saivat ensin maistiaisia havuista, ja joulun jälkeen sitten kunnon kuusen tarhaan puuhattavaksi :)
 
Astetta haastavampia työpäiviä :) Hävisin muuten tuon Angry Birds pelin, vastassa siis muutama ekaluokkalainen poika, mutta musta tuntuu, että mua saatettiin huijata... Koska kuka peliohjeita tarvitsee, omat ohjeet on paljon hauskempia. Viimeisessä kuvassa näkyvät ja lasten rakentamat robotit saivat kyllä tän sijaisen kerrankin hiljaiseksi. Siinä ne koodaili koneillaan minkälaista musiikkia robotit soittavat ja mitä lisävarusteita laitettaisiin, että roboteista tulisi kehässä voittamattomia. Jeps, että sellaista nykypäivän lapset opiskelee :D
 
Tuttua ja turvallista Torstenia, ja ihania valoilmiöitä :)
 
Lauantaideitti parhaan ystävän kanssa pitkän kaavan mukaan :) Työpaikkalounasta, lauantailounasta  ja arkipäivän herkuttelua arnoldsissa. Todettiin, että ollaan käyty 12 vuotta sitten ensimmäisen kerran samaisessa munkkikaupassa. Niin se aika rientää, hyvien ystävien kanssa!
 
Jotenkin kun on nyt asennoitunut näihin reippaisiin pakkaslukemiin, ei tallilla ole edes kylmä. Voisi jopa sanoa, että hangessa leikkiminen on melkein yhtä ihanaa kuin kesälaitumella loikoilu, mutta sitten kun tarkemmin ajattelee, niin ei se nyt ihan niin mene. Mutta toiseksi parasta kuitenkin!
 
Huomaatteko yhdennäköisyyden ;) (Tosin en ymmärrä miksi Torstenille on laitettu punainen rusetti häntään, ja ei Tolbert ihan yhtä korkea ole kuin pienoismalli antaa ymmärtää, mutta muuten :D)
 
Viime päivät ollaan Torstenin kanssa käyty pakkaskävelyillä - ja tänään ponin ja minun päivää ilostutti ihana tyttö jonka kanssa ollaan blogin kautta käyty kivoja keskusteluja :) Minä sain kotiin kaksi tosi hienoa piirrosta ja levyn sinistä, joka on asiaankuuluvasti jo tuhottu. Kiitos paljon ihanalle lukijalle :)
 
Torstenilla pakkaskävelyt jatkuvat vielä muutaman päivän, mutta sitten kyllä palataan töiden pariin kun allekirjoittanut palautuu takaisin maan pinnalle sieltä itärajan tuntumasta ja chekkosen hurmiosta ;) Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

11 kommenttia:

  1. Olipa kiva tällainen puhelimentyhjennys-postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näitä on ihan hauska aina säännöllisesti tehdä - aika tarkkaan pystyy puhelimen kuvien avulla sanomaan ainakin sen, mitä on tullut syötyä :D

      Poista
  2. Kiva postaus, sait taas hyvälle mielelle :) hauskat noi schleichit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niistä oli pakko ottaa Prismassa kuvat, liikaa samaa näköä kaksikko T & Tn kanssa :D

      Poista
  3. Nämä on kyllä kivoja, saa vähän paremmin käsityksen bloggaajan arjesta, ja juhlasta. Vähän kuin olisi ollut itse mukana. Hauskaa viikonloppua, ota kuvia, cheekistä myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näitä on kiva tehdä :) Cheekistä on todellakin tulossa joku pätkä seuraavaan puhelinpostaukseen, oli se aika ihku!

      Poista
  4. On nuo auringonlaskut kyllä nättejä <3 Schleichit aivan Tn ja Tn näköisiä, vaikka koot eivät ihan paikkaansa pidäkkään ;) Pidä hauskaa Chekkosen keikalla,
    Kiitos sinulle Torstenillekin päivän ilostuttamisesta, hyvä että suklaa maistui ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suklaa oli kyllä just sitä mitä kylmään iltaan kaipasi, kiitos! :) Torstenkin selkeästi tykkäsi sinusta, tervetuloa uudelleen :)

      Poista
    2. Minäkin kyllä tykkäsin Torstenista, hyvä että oli molemminpuolista ;)) Kiitos, tulen mielelläni - vaikka sitten keväämmällä, kun lämpötilat on vähän nousseet ;)

      Poista
  5. Dubaissa on super hyviä yökerhoja.;)

    VastaaPoista