torstai 11. syyskuuta 2014

It's a match

All about Tinder

Kun omistaa yhtä vähän vapaa-aikaa kuin kuka tahansa kokopäivätöitä, opiskelua ja hevosia harrastava, ei koskaan lähde baarista tuntemattoman mukaan jatkoille, on pitkien parisuhteiden jäljiltä ruosteessa deittailun säännöistä, mutta omistaa iPhonen, on sinulla koko pelikenttä hallussasi. Tai ainakin kaikki ne pelaajat, kenellä on Tinder - ja ketkä sopivat sinun välimatka- ja ikähaarukkaasi.

Tinderin profiili. Meistä jokaisesta saa hyviä ja huonoja kuvia. Valitse hyvät. Koska Tinder toimii Facebookin kautta, kuvat valitaan sieltä ja myös fb:ssä tykkäämäsi sivustot tulevat näkyviin toiselle osapuolelle, mikäli hän tykkää samoista sivuista.

Vihreää sydäntä tai punaista ruksia - se on niin helppoa. Kuumempaakin kuumemmassa deittisovelluksessa päätetään tulevasta kumppanista - niin, tai siis ihan mistä vaan... - yhdestä viiteen kuvan perusteella, tykkäätkö vai et. Kun vastaan tulee  lähes Tomppa Cruisen näköinen mies, joka rakastaa matkustelua, lukemista, urheiluautoja ja extemporevetoja, kannattaa heilauttaa etusormea oikealle - tällä tavoin henkilö tietää, ettei päätynyt punaisen ruksin alle vaan ehdottoman potentiaaliselle aviomies-listalle. Ja kun unelmamies tykkää sinun kuvistasi, it's a macth. Tämän jälkeen voitte tutustua kirjoittelemalla viestejä toisillenne, tavata livenä, todeta olevanne toistenne sielunkumppaneita, antaa hääkellojen soida ja sitten tietysti peiton heilua. Voisiko elämä olla ihanampaa? Nojoo, mies voisi ylettyä koskettamaan huuliasi ilman varvistelua, mutta ei sentään ihan kaikkea voi saada. 

Jos vahingossa käy niin, ettei unelmamies tajua mitä menettää ja antaa sinulle punaista ruksia, hän ei tule koskaan tietämään, että salaa tykkäsit hänen kuvastaan. Siksipä, arvon neidit, kannattaa olla hyvin keskittynyt miesten selaamiseen - kun on ensin viitisenkymmentä ehdokasta heittänyt suoraan punaiselle puolelle, ja unelmamies tuleekin vastaan mutta refleksit ovat liian nopeat, et tule koskaan enään saamaan miestä vihreälle puolelle. Ehkä siinä vaiheessa kohtalo päättää, oletteko te luotuja toisillenne vai ette. Kyllä, kannattaa pitää mielessä, että toisinaan tekee hyvää tutustua uusiin ihmisiin myös in real life ;)

Loppupeleissä netissä kaikki on kuitenkin toisin. Hyvännäköinen ja mielenkiintoinen ihminen Tinderin välityksellä saattaakin olla oikeassa elämässä jotain aivan muuta. Ei pidä lannistua. Meri on täynnä kalastettavaa - ja voi sinulla silti olla hauska ilta. Tai vähintäänkin, toivottavasti, tarjottu juoma tai ruoka edessä, ja jälleen tarkka käsitys siitä, mitä sinä et halua. Kun viikonkin aikana käy läpi neljät tai viidet treffit, voi kokonaan skipata ruokakaupassa käymisen. Ja se, se vasta kätevää onkin. 

Treffipaikaksi kannattaa sopia casual ravintola tai baari, jossa tunnelma itsessään ei ole turhan jäykkää. Small talk on hyväksi, sillä helposti basickysymystenkin, kuten harrastukset, työ, perhe, löytyykö aviovaimo kotona jne, aikana saa molemmat olonsa tuntemaan kuin ristikuulustelussa konsanaan. Puhumattakaan kysymyksestä; Mitä sinä haet tinderistä? Jätä se kysymättä. Ja siihen vastaamatta.
Parhaimman tuloksen saattaakin saavuttaa sillä, että on rento. Ja vähän niinkuin oma itsensä - ja yrittää saada toisenkin osapuolen rennoksi. Olla kohtelias. Mikään ei ole kamalampaa kuin kelloon vilkuileminen ja aikaisesta aamusta kolmatta kertaa muistuttava treffikumppani. 

Tinder on ehkä parasta, mitä sinkkunaisille on pitkään aikaan tapahtunut - ja miksei se toimisi myös varattujen naisten markkina-arvon mittarina. Kun valitset itsestäsi parhaat mahdolliset profiilikuvat, on aivan varmaa, että jokainen it's a match-ilmoitus saa sinut piirun verran paremmalle tuulelle. Niin pinnallista, niin helppoa. Ja vaikka et vastaisi yhdenkään miehen keskustelunaloitus-yritykseen (miehet tekevät aloitteen, ja jos eivät, no, se on heidän häviönsä), tiedät kuitenkin, että 506 Tinder-matchiä on kiinnostunut sinusta. Ei yhtään hullumpaa !

P.s. Jos saisin lähettää parannusehdotuksia Tinderiin, olisi kovin kätevää, mikäli miehillä olisi pakollisina tietoina kg/cm/€. Helpottaisi työtä niin kovasti. 

P.p.s. Ei taida olla epäselvää enää, miksi blogi on viettänyt kesän hiljaiseloa. Nyt kaikki kesäkollit on kuitenkin palautettu takaisin Tinderiin, joten aikaa kirjoittamiselle on enemmän. Palataan siis lähipäivinä, hieman erilaisissa tunnelmissa!

34 kommenttia:

  1. Miks oon koko ajan kuvitellu et oot paljon vanhempi ja naimisissa? :DD voi eiii kuinka noloa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, apua, tarvitsee ilmeisesti vaihtaa ryppyvoidetta ... ;DD

      Mutta vuoden päivät olen elänyt ihan vain itseni kanssa ;)

      Poista
  2. JILLA!!! Nyt täytyy sanoa että tämä oli blogimaailman paras postaus pitkään aikaan :D luin koko postauksen hymyasä suin heti otsikosta alkaen, niin hauska aihe ja niin TOTTA! :D

    Terveisin Tinder-addikti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Erika, vitsi mikä kommentti, kiitos!! :DD

      terkuin toinen Tinder-addikti

      Poista
  3. Ihana! :D Naurahdin useammassa kohtaa. Tää on niiiiin totta...

    Mäkin oon muuten luullut että oot paljon vanhempi. Sulla ei ole kun kaksi vuotta etumatkaa muhun, mutta oot tosi paljon vanhemman oloinen. Ja pakko sanoa että oot kyllä ihan uskomattoman kaunis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ei tässä nyt taida muu auttaa kuin lopettaa tää tätielämä täällä blogissa, että tulisi tuo oikea ikä paremmmin esille ;)

      Mutta kiitos ehdottoman kivasta kommentistasi :D

      Poista
  4. :)
    Alkukesästä ihmettelin mitä ihmeen helinämelodiaa sun kännykkä _jatkuvasti_ pitää, Torstenkin varmasti kuvittelee että it's a match sävel on sen tulevaa kyr musaa :)

    VastaaPoista
  5. Tarkoitit tuolla kg/cm/€ varmaankin cm osalta pituutta, mutta jostain syystä siitä tuli ajateltua ensin iiihan muuta.. :D Mietin että miten kehtaat kirjoittaa blogiin noin, kunnes tajusin, että "vika" onkin mun päässä. Mielikuvitus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mietin tolla cm-kohdalla myös jotain aivan muuta kuin sillä luultavasti tarkoitettiin x)

      Poista
    2. Bloggaajan tuntien voi ne cmmät olla just sen.😉

      Poista
    3. Apua miten kaksimielisiä lukijoita tällä on! I like your styles ;)

      Hih, jätetään totuus jokaisen mielikuvituksen varaan ... ;)

      Poista
  6. Hah, aivan huippu postaus! :--D

    VastaaPoista
  7. Kiitti vaan, koulussa repeilin ääneen ja nyt kaikki pitää tätä heppatyttöä vielä piirun verran oudompana ;) loistava postaus ja täytyy munkin sanoa, että olet tosi kaunis!! :)

    T. Tinder-addikti
    Ps. Nyt kun bloggaajat on paljastaneet huonoja tapojansa ja mm. Puhelimen näpräystä hevosen selässä, jää vaan arvoitukseksi mikä tuttu "riffi" tahdittaa alkukäyntejä. Mut onhan se varmasti mukavampi aloittaa ratsastus kun tiedät, että joku kaksilahkeinen pitää sun profiilista, vaikka tunnin päästä hyppäät litimärkänä tukka lintassa tuhman hevosen selästä alas ;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, me heppatytöt ollaan jo menetetty tapaus ;))

      Etenkin kun omaa noin kaksimielisen mielikuvituksen tuhmine heppoineen!! :DD

      P.s. Mä en muuten tuohon pahoja tapoja-tallilla juttuun voi ottaa kantaa, mutta vähän nauratti ihmisten huonot tavat kävellessäni tänään alkukävelyitä Torstenin kanssa maastossa, puhelin yhdessä kädessä, savuke toisessa, ilman hanskoja, (mutta kypärä oli!), kun samalla lyhyellä tiellä pörräsi mopo, kolme fillaria, traktori lana perässä, yksi auto ja tietysti myös yksi junakin osui samaan hetkeen tähän viidenkymmenen metrin säteelle ;D

      Poista
  8. Hihi, tämä oli hauska! Tinderistä en mitään ennen tätä hyvin avaavaa postausta tiennytkään. :D Sama tuli mieleen noista senteistä kuin Anonyymeillä yllä, Suomi24:sen deittipalvelua joskus kokeilin ja ainakin siellä oli niitä senttejä rivissä jonoksi asti.

    Tämä on vaan niin ihanan hyväntuulinen blogi, ehdottomasti yksi suosikeistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos Jessi! Toi suomi24 ei kyllä ole mun juttu, mutta tinder on ihan toimiva ;) Ehkä ihan pikkasen sivistyneempi mesta, ehkä ... :D

      Poista
  9. Hahahah ihan mahtava postaus, hymyssä suin sai lukea alusta loppuun asti! :D Oot kyllä todella hyvä kirjoittamaan kaikenlaisia postauksia, mutta erityisesti nää runsaalla huumorilla väritetyt ovat erityisesti mun mieleeni :) Ja ps. toi Tinder ei välttämättä ole ihan turha sovellus - nimimerkillä reilu puoli vuotta sitten eksyin Tinderiin ja oma kulta löytyi toisella matchillä ;)

    VastaaPoista
  10. Ahaha, meinasin spontaanisti ääneenhymyillä työpaikalla :D Voi olla, että mäkin perivanhoillisena sinkkuhenkilönä joudun kohta kaivamaan Tinderin esille - pikkuveli kavereineen kun sieltä on löytänyt jo vaikka ja mitä :D

    VastaaPoista
  11. Hmm olipas myyntipuhe! Sait mut nimittäin vihdoin ja viimein liittymään tinderiin :D kaverit on jo varmaan vuoden yrittäny saada liittymään, mutta vasta nyt tän blogipostauksen jälkeen tein itsellekkin profiilin.

    VastaaPoista
  12. poltaksä? aijai ;)

    VastaaPoista
  13. Oot tosi tosi kaunis!!!:):):)

    VastaaPoista
  14. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    arvaa kauan jouduin painamaan ctrl d yhtäaikaisesti pohjassa......... mutta tinder, It's a match!

    VastaaPoista
  15. Oot kyllä todellista Paras kaveri-matskua hulvattomine juttuinesi :D Minua katottiin niin kieroon kun herra heposen läheisyydessä tupakan sytytin, että skannaan koko tallipihan nykyään ettei kukaan vaan näe kun aikuinen ihminen polttaa :D

    VastaaPoista