tiistai 2. syyskuuta 2014

Maanantai

Perjantai-iltana nukahdin tapani mukaan läppäri sylissä. Aamuyöstä sammutin valot, laitoin näytön alas ja jatkoin nukkumista. Sen jälkeen kone on ollut kiinni, koko viikonlopun. Melko nautinnollista. (Työkonetta ei lasketa ... )
Töiden lomassa viikonloppu on kulunut maastossa, ystävän läksiäisissä ja riipumatossa. Kyllä, kesää on vielä jäljellä - vaikka pitäisikin kääriytyä villapeittoihin nauttiakseen ulkoilmasta ja tähtitaivaasta ;)

Torstenin selässä kantatie 51 varressa tepastellessa kevyttoppis oli puolestaan liikaa. Mulla oli melkoinen hottispaniini alla ;) Siksipä tänään oli aika pienelle jumpalle, teemana erityisesti rentous ja kuuliaisuus. Ilmeisesti eilisen astetta reippaammat laukkapätkät (niitä ei kuitenkaan autotien varressa esitelty) olivat tehneet gutaa, sillä ponny oli oikeinkin vastaanottavaisella tuulella. On jopa hieman ironista, että minä, joka vannon maastoilun hyviin vaikutuksiin kovaan ääneen joka paikassa, olen tyystin skipannut pidemmät terapialenkit viimeisten kuukausien aikana, syystä tai toisesta. Ja sen huomaa ! Niin hevosen fyysisessä kuin psyykkisessäkin olemuksessa. Setäheppa Into on kesän aikana matkannut aikakoneella ainakin kymmenen vuotta taaksepäin. Kysykää vaikka meidän tallimestarilta ... Vuosia sitten Into raahasi allekirjoittanutta perässään pitkin pihoja juuri oman mielensä mukaan. Moinen huono käytös jäi sittemmin pois päiväjärjestyksestä; ja minä kun ajattelin, että iällä olisi jotain tekemistä asian kanssa ... Kattia kanssa, ei auta riimunaru turvan ympärillä kun the Hevonen tulee iltaisin laitumelta talliin. Tahti on juuri se, mikä Sedälle milloinkin sopii - ja jokainenhan tietää, että entisessä juoksijassa on vain yksi vaihde - täysillä eteenpäin! 

Liikunnan jälkeinen hierontatuokio.

Ja sitten päivitystä iPoniin ...

Täysillä eteenpäin toimii kuvauksena myös tälle viikolle. Eipä juuri löydy kalenterista tyhjiä tunteja :) Mutta kerkeäähän sitä taas chillata. Joku päivä. Energistä suomenhevosen viikkoa!

10 kommenttia: