lauantai 6. syyskuuta 2014

Lippu salkoon !

Suomenhevosen päivän kunniaksi


Kun omistaa kaksi kuninkaallista verta omaavaa suomenhevosta - eli Inton, jonka isoisä on viisinkertainen ravikuningas, ja Torstenin, jonka isä puolestaan on kuninkaallisessa kouluratsastuksessa yltänyt aina hopealle saakka - täytyy heitä ehdottomasti juhlia suomenhevosen päivänä. Ja kun ei omista lippusalkoa, täytyy edes nostaa malja kuohuvaa. Kuninkaallisten hevosten seurassa.

Ei näiden hevosten kanssa voi mitään ottaa liian vakavasti ...
Oho, no nyt kaatu kukkasetkin! Ei muuten varpilla liittynyt muhun mitenkään!
Siinä siemaillessamme kuplivaa, auringon ihanasti lämmittäessä, ja yrittäen olla jäämättä yli-innokkaan Torstenin jalkoihin, joka olisi nauttinut kuohuvasta enemmän kuin mielellään, oli auki tietysti Equipe Online. Onnea uudelle suomenhevosten koulumestari Rosmolle - sekä hopeamitalisti Corleonelle, joka tekee historiaa suomenhevosten mestaruuksissa vuosi toisensa perään. Upeita, ainutlaatuisia hevosia. 

Tänään skålataan vain ja ainoastaan, meidän ihan omalle, suomenhevosellemme !

12 kommenttia:

 1. Kunnon pyöräkin pääsi aitaukseen! Minulla oli taannoin nuori tumma suomenhevosori, joka RAKASTI moottoripyöriä, pörhisteli sellaisen ympärillä kuin kukko konsanaan, etenkin jos moottori oli käynnissä. Mitä lie päässä liikkui! :)
  Upeiden kuvien takana piilee toinenkin funktio: hevoset eivät juuri korvaansa lotkauta vaikka tarhaan ilmestyisi autopurkaamo! Niin monenlaista hevosille vierasta nähtävyyttä siellä on ollut, mikä on huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Torsten on ihan samanlainen :D Vaikka hyväähän tuo tekee, juuri niinkuin sanoitkin. Tottuvat vaan kaikkeen :)

   Poista
 2. Tää on kuin jostain ulkolaisesta unelmasta sillä erotuksella että hienoissa maisemissa ja puitteissa on komeat suomenhevoset. Teit taas Jillat, eli upean ja erilaisen postauksen!

  VastaaPoista
 3. Skål !

  Upeat kekkerit olette taas järjestäneet poikain kera. Ei voi muuta kuin hymyillä :)

  Meillä hepat saivat suut makiaksi porkkanalla ja me ihmiset nostimme maljan suomenhevosille mansikkaisen kuohuvan merkeissä. Rotu, josta saamme olla ylpeitä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti :) Vaikka kyllä meidän juhlahetken hulinassa, jossa Into loukkaantui kun alkoholi poksautettiin auki ja Torsten juoksi kuin yli-innostunut pikkupoika ympärillä, tuli mietittyä, onko tässä mitään järkeä ... ;)

   Poista
 4. Suomenhevoset ovat päivänsä ansainneet. Ja viikkonsa.
  Ihanat hienot Hevoset !
  Tosin täytyy sanoa että mitä enemmän katselee Torsten Touhon edesottamuksia,sitä syvemmin arvostaa Intoa ;)

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä aivan upeita, hauskoja tempauksia! :--D En ole ennen sun blogisi lukemista koskaan kuullut kenekään viettävän piknikkejä, tai juhlapäiviä hevosensa kanssa, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :D Kyllähän heppasetkin haluavat juhlia! ;)

   Poista
 6. Oot kyllä ihan huikee hevosenomistaja! Ihanaa, kun irrottelet poikien kanssa aina näin tärkeinä päivinä ^_^

  VastaaPoista