lauantai 19. heinäkuuta 2014

Whop whop !

Kesäviikonloppu


Pidennetyissä viikonlopuissa on todellakin voimaa. Asioita saa niin paljon enemmän aikaiseksi - tai sitten voi vain olla, chillata ja rentoutua. Se tekee niiiin hyvää. Mielelle - vaan ei ihan välttämättä kropalle ;) Perjantaina auto suunnattiin kohti Hankoa, missä syötiin, otettiin aurinkoa ja taas syötiin. Illaksi palattiin takaisin kaupunkiin, juhlistamaan ystävän syntymäpäivää pidemmän kaavan mukaan. Meren rannat ja ystävät, kesäyöt ja Helsinki - ei taida olla mitään parempaa :) Joskin, aamuinen taksimatka kotiin tuntui kestävän ikuisuuden, eikä pääkipu ihan heti meinannut hellittää - mutta sehän on sitten ihan toisarvoinen juttu! 


Kun aamun heikosta hapesta oli selviydytty, oli korkea aika siirtyä ponien luokse - vieläpä ridakamat päällä. Kyllä oli Torstenilla - Intosta puhumattakaan - heti alusta alkaen pientä pilkettä silmäkulmassa, kun laitumelta hakiessa molemmat pojat ottivat, rykäisivät ja hilluivat hetken vapaana. 

Töissä Torsten tuntui kuitenkin olevan melko hyvä, ottaen huomioon, että takana oli neljä vaparia. Ja sen, että mentiin pellolla, kun kentän pohja on työn alla. Minua ei huoleta lähteä maastoon tai pellolle - eli pois suljetulta alueelta - pitkienkin vapaiden jälkeen, mutta tokihan ponissa hieman enemmän energiaa löytyy aukeilla paikoilla, jossa oikeasti kuuluisi vain baanattaa ;) 
Ravi sujui kuitenkin tosi kivasti, siitäkin huolimatta että ratsastaja jätti hanskat kotiin eikä pito ollut optimaalinen hikisten sormien ja liukkaiden nahkaohjien kanssa. 
Laukassa ponnysein kuitenkin otti ohjat kokonaan omiin kavioihinsa, ja rykäisi ulkolapa edellä monta kertaa ympyrältä milloin mihinkin suuntaan. Kuriton tapaus ! Vaan eipä ollut Torsten tuon pellon kurittomin otus, vaan kyllä Into vei kirkkaasti ykköspallin sillä saralla. Kuvaajalla meinasi mennä herne(enpalko) nenuun kun Setähevonen teki juuri mitä milloinkin eniten huvitti. Aika usein se tuntui oleva narun päässä olevan ihmisen riepottelua ympäri peltoa :))


Whop whop sanoi Torsten ennenkuin ulkolapa johtaen lähti muille ympyröille !


Kun kuvaaja oli vedetty riittävän monta kertaa pellon toiselta puolelta toiselle ja takaisin Inton toimesta, sai tämä pientä läksytystä käytöstavoista. Siitähän Into veti kuulkaa kokonaisen hernepensaan nenuun ja alkoi murjottamaan - jos Intolla ei ole kivaa, ei kenelläkään kuulu olla kivaa ... ;)

Huomenna muuten jatketaan koulutreenien parissa, se on ihan varmaa ;) Sitä ennen kuitenkin vähän lauantai-illan erittäin leppoisaa yhdessäoloa - eikä siihen takuuvarmasti kuulu valkkaria saatika korkkareita. 
Ihanaa kesäviikonlopun jatkoa teille <3 

8 kommenttia:

 1. Mä edelleen ihailen Torstenin kaulan ja pään asentoa noissa kuvissa! Ja ylähuuli törröllään! Mutta miten ihmeessä sä pystyt ratsastamaan tuommoisilla pikkukengillä? Mulla on ihan vammanen olo ilman satulaakin jos on jotkut muut kun kunnon ratsastusjalkineet, ja jalustimet jalassa on ihan pakko olla kunnon saappaat tai vähintään kovat saappaanvarret.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, helposti! Ainakin tällaisina ei niin justiinsa päivinä :) Viisi vuotta sitten ratsastelin aina ilman saappaita, pehmeillä chapseilla ... Sittemmin olen kyllä tajunnut vähän kovempien (mun saappaatkin on kyllä tosi pehmeät) varsien tarkoituksen ... :))

   Poista
 2. Into on <3

  peeäss. katselen tuota ruoka-annosta ja mietin että kokki on sokea kun tuo tuollaisen suolinkaisannoksen tarjolle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ravintolaa suositellut ystävä sai kyllä noottia valitsemastaan ruokamestasta ;D

   Poista
 3. ''Jos Intolla ei ole kivaa, ei kenelläkään kuulu olla kivaa'' Voi ei..nauroin ihan ääneen tuota Inton touhuilua :D Piristi kummasti tätä migreenipotilasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, toivottavasti sun migreeni on jo mennyt pois.

   Into. Se on ihan kamala(n ihana) :D

   Poista