torstai 17. heinäkuuta 2014

Online

Datisponi

Kuin siistii !!

Into ei voi käsittää, mitä tapahtui pöytäkoneille ... Jenkeissä on kuulemma koirille omat telkkariohjelmat. Eikö olisi hienoa, jos moinen kanava rantautuisi tänne Suomeenkin - ja mielellään hevosille suunnattuna? Voisin laittaa kanavalle pyörimään kouluratsastusta :) Vaikka ponit tietysti vaihtaisivatkin kanavan takaisin omaksi suosikikseen heti silmän välttäessä - vaan siinä olisi pojilla pulma, että katsottaisiinko viidennenkymmenennen kerran mustavalkoista talvisotaa vai ehkä jotain vähän nuorekkaampaa ;) 
Aikaa notkua koneella koulutreenien sijaan on ollut paljon - tallin kentällä on pohjaremontti meneillään :) Tosi kivaa - ja kukapa nyt ei olisi jo lomaa kaivannut ? ;)

Aurinkoista perjantaita teille - huomenna allekirjoittanut suuntaa päiväksi Hankoon ja illaksi Helsinkiin :) Ja mitä tulee poneihin - ne joutuvat keksimään ihan tylsiä ja tavallisia laidunaktiviteetteja koko päivän ajaksi ;)

8 kommenttia:

 1. Hei, sulla ja sun dataajaponilla on väärää tietoa;)
  a) Into ihmettelee miten sulla on vielä noin savumerkkien aikaiset vehkeet, eikä suinkaan kaipaa takaisin pöytäkoneiden aikaan. Nih. Ja sitäpaitsi kuka on kesällä netissä. Joku no-lifer korkeintaan ;)
  b) Talvisodan pojat katsovat vain itsenäisyyspäivänä, muun ajan vääntö on yleissivistävien ajankohtaisohjelmien (Into) ja Uuno Turhapurhon (Torsten) välillä ;)

  Hauskaa Hangö päivää, tää käy syötteleen pojille perjantainamit.

  VastaaPoista
 2. Menikö Torsten heti nettikaupoille vai deittisivustoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se ei ole ihan vielä sinut näppiksen kanssa (tottunut katsos kosketusnäyttöihin .. ;)) mutta kyllä Torsten menisi varmasti ensimmäisenä deittisaitille!

   Poista
 3. Hei! Näin jälkeenpäin hyvä kysellä (voin tarvittaessa vaihtaa kuvat), mutta
  onhan sinulle ok, että postauksessa on sinun blogista otettuja kuvia
  esittelemässä ihanaa blogiasi? :)
  http://www.lillivoitto.fi/2014/07/viikon-blogihaaste-suosikkiblogit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävinkin jo lukemassa sun postauksen suosikkiblogeista, iso kiitos että me ollaan mukana :) Ja ihan hyvät kuvat olit valinnut ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Blogisi vaikuttaa oikein kivalta, jään seurailemaan. :)
  world-with-horses.blogspot.fi

  VastaaPoista