perjantai 4. heinäkuuta 2014

Höntsäilyä

med IntoVauhdikasta viikonloppua, ottakaa chillisti :))

17 kommenttia:

 1. Upeita, varsinkin 14 ja kaksi vikaa :'D

  VastaaPoista
 2. Ihana Into niin tohkeana :D <3

  VastaaPoista
 3. Aaah mitkä kuvat!!! Tuo hevonen on käsittämättömän upea!!! Kaunista,kaunista. Hyvää viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
 4. Wau mitä kuvia!! Te ootte olleet ihan sävysävyyn ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä ;) Kyllä noilla, yhdeksän vuotta vanhoilla housuilla ja kolme vuotta vanhalla hupparilla kannattaa koreilla ;D

   Poista
 5. Oi miten ihania kuvia taas, näitä saa aina ihastella!♥
  Oikein hyvää viikonloppua sinnekkin! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa Intolla hienot suitset! Mistä nuo on hommattu, nimittäin tuommoiset simppelit turpikset ilman alaturpishärpäkkeitä ovat hakusassa?

  Ja nuo kuvat, teillä todellakin osataan sommittelu ja tekniikka, kumarrus kuvaajan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa takaisin, kiitos että toitte helteet mukananne ;)

   Nuo on Whalstenin suitset - ihan huiput, kun sen alaturpiksen saa kokonaan veks :) Tosin, katselin menneellä viikolla että Hööksissä on nykyään samalla tekniikalla olevia suitsia, siistit nekin!

   Kuvaaja on kyllä pro :))

   Poista
  2. Vuosia olen haaveillut että saisin ponnyset keltaisen pellon äärelle, ja yhtäkkiä sellainen pelto olikin ihan nenän edessä :)
   Sommittelulle ei juuri aikaa jäänyt ja tekniikkakin oli hmmm...haastava, kun meren puolella paistoi aurinko ja pohjoisen suunnalla komeili ukkospilvet. Suomen kesä... Mutta nythän eira näyttää lupaavasti sille että toitte kivan välimerellisen helteen pohjoisen kansan iloksi. Kiitos siitä !

   Noi Inton suitset on jo useamman vuoden ikäiset, alkuaan tilasin ne blingi pannalla mutta ajan saatossa bllingit ovat kadonneet joten laitoin suitsiin ihan hööksin halpis otsiksen. Kun kerran on päässyt noiden w-profilejen makuun, ei muut nahkatavarat kyllä juuri sytytä. Ja onhan se jotenkin sympaattinen ajatus näinä talouden kurjimus aikoina että ne on kotimaista käsityötä.

   Poista
 7. Ja varmaan ihan luvalla ratsastelette jonkun pellossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua. Blondi saatan olla, mutta en niin tyhmä, että toisten pelloilla luvatta ratsastaisin. Toivottavasti niin tyhmiä ihmisiä ei olekaan.

   Kuvaajalle pisteet siitäkin, että on onnistunut valitsemaan kuvakulmat niin, ettet sinä selkeästi huomannut peltojen välissä kulkevaa hiekkatietä ... !

   Poista