torstai 3. heinäkuuta 2014

Joko nyt?

Torsten on viettänyt tänä kesänä hävyttömän paljon lomaa. Ensin viikon rokotusloma, jota jatkettiin vielä viikolla, juhannuksen yli. Viikon päivät tehtiin töitä, ja sitten taas lomailtiin, koska mitäpä sitä suotta kaikkia kenkiä jalassa pitämään. Tiedä sitten, oliko tämä Torstenin taktinen veto vai ihan silkkaa tuuria ... ;)

Molemmat hevoseni ovat lomailleet tämän kesän aikana jo nyt enemmän kuin edellisinä kesinä.

Nyt on kuitenkin kaikki popot jaloissa, eikä todellakaan mitään syytä jatkaa lomailua. Kysykää vaikka meidän kengittäjältä, joka vähän ihmetteli varsakäyttäytymistä yleensä niin mallikelpoiselta asiakkaaltaan ;)

Taisi Torsten tietää senkin, ettei enää ratsastuksessa ollut syytä pelleillä, sillä aikaa oli vain rajatusti, ennen seuraavan punaisen ruunan saapumista kentälle - kärryt perässä. Työnteko aloitettiin siis kevyesti, kahdenkymmenen minuutin kenttätreenillä. Maastossa käytiin toki lopuksi laukkailemassa, se kun tuntuu olevan molempien mieleen sopiva palkinto hyvin tehdystä työstä. 


Harvoin saan alle puolessa tunnissa kaikkia niitä asioita läpi, mitä päivälle etukäteen suunnittelen. Toisaalta, tänään en jäänyt korjaamaan yleensäkin huonosti ratsastamiani siirtymisiä eri askellajeista alaspäin, vaan teemana oli enemmänkin perustyö ohjan ja pohkeen välissä, sekä aktiiviset takajalat - tai jotain sinne päin ... Ja wow, ponihan liikkui ! Sääli etten yltänyt tänään(kään) ihan samalle tasolle Torstenin kanssa, ohjat olisivat pituudellaan kelvanneet lakanapyykille ja leuka pysyi visusti rinnassa (as always). 
Muutaman kerran täällä on pyydetty livekuvaa ratsastuksesta, ja tämänpäiväisestä sessiosta sitä olisi pari minuuttia tarjolla - ei kuitenkaan kannata odottaa mitään vakavaa koulutuuppausta, juuri lomalta töihin palanneelta hevoselta saatika ratsastajalta ;) Kaikkea ei voi saada, pääasia että poni oli hurjan tyytyväinen itseensä treenin jälkeen, ja jos mahdollista, ego vielä suurempi kuin ennen ratsastusta ... ;)
Työilta luvassa, vaikka aurinko paistaa ja terassit kutsuisivat ... No, ei makeaa mahan täydeltä silläkään saralla, eilen oli aika hieno ilta Töölönrannan terdellä :)) Aurinkoista iltaa teille ! 

10 kommenttia:

 1. Tuo toka kuva, siis miten upea voi olla! Hieno Torsten, ja mitä hevonen olisikaan ilman ratsastajaa joten hieno sinä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä minunkin lemppari, sääli että tausta on niin kontrolloiva :)
   Jos Torstenilta kysytään niin ratsastajalle ei kuulu mitään kunniaa ja hevoset olisivat paljon parempia ilman niitä ;))

   Poista
 2. Kuulostaa tutulta, hevosten lomailu nimittäin! Oma tammani on myös ollut nyt tällä hetkellä enemmän lomalla kuin koko viime kesänä! Kiitos suomen ihana sateinen kesä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, meillä ei oikeasti edes ilmat ole vaikuttanut, ihan ratsastajan laiskuus vaan tuohon ensimmäiseen lomaan ;)

   Poista
 3. Pientä hienosäätöä liike-energian kanavoimiseen niin sehän on aika bueno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä! Se hienosäätö, se onkin vaan astetta vaikeampi juttu ;)

   Poista