sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ukkoskuuroja ja ilta-aurinkoa

Tammisaaressa, Fiskarsissa ja tietysti tallilla
Läpimäräksi kastelleen maakuntamatkailun, ikkunashoppailun (niin, no ei nyt aivan - mutta on sunnuntai aika järkevä päivä lähteä kaupungille ;)) ja superhyvän pihviaterian jälkeen sai ihana viikonloppu parhaan mahdollisen päätöksen ratsastellessa ilta-auringossa omalla pienellä ponnyllä. On mulla vaan ihanat suomipojat <3 Elämä olisi niin tylsää ilman omia karvakorvia. Vaikkakin, olisi tietysti ollut mukavaa, että Torsten olisi edes osan aikaa kantanut itsensä oikein tämän päiväisessä treenissä. Tai että Into, tuo nuori ja villi oripoika, ei olisi ihan niin täynnä itseään. Huomenna tulee siis kaksi hevosta tiukkaan dressagetreeniin ... Torsteninkin kuukausi sitten ostetut uudet Sprengerin bridongit vain odottavat sopivaa hetkeä tulla testatuksi - musta alkaa pikkuhiljaa tuntua, että Torsten on nyt ehkä riittävästi testaillut, miten kivaa on aina olla askeleen edellä ratsastajaa, joten josko vaikka huomenna järkyttäisi ponin rankkaa elämää ? ;)

Mä en haluaisi uskoa, että huomenna on maanantai. Että kello soi reilun viiden tunnin päästä. Jos tekisin Torstenit ja ilmoittaisin, etten aio kantaa itse itseäni töihin? 

10 kommenttia:

 1. Viimeinen lause jäi naurattamaan, kuinka kuvaavaa :D!!

  Vitsi kuinka hienoja kuvia taas kerran, ikkunashoppailu jää harvoin pelkäksi ikkunashoppailuksi, mutta sunnuntaina se on toki helpompaa välttää kiusauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä mä sitten lopulta siirryin aamulla töihin - katsotaan jos Torstenkin olisi tänään motivoituneempi ;)

   Poista
 2. Miksi Torstenin pää on aina inan vasemmalle vinossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin valita jatkossa paremmat kuvat!

   Poista
 3. miks sulla ei oo kypärää?

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana blogi sulla!:)

  VastaaPoista
 5. Wanhat kunnon Tammisaari ja Fiskars ovat upeita, sateessakin ;)

  VastaaPoista