tiistai 22. huhtikuuta 2014

Innokas Into ja hyppäävä poni

Kärryttelyä ja irtohypytystä


Positiivisempia heppauutisia tänään - ei yhtään kouluratsastusrataa siis takana ;) Sen sijaan päivä on kulunut ihanasti auringossa ja pääasiassa heppahommissa. Yötöissä on todellakin puolensa :)) Torsten pääsi hyppäämään ja Into pitkästä aikaa kärryajelulle. Kauden ekalla ajolenkillä oli hieman Innokkuutta havaittavissa ! Retki oli muutenkin kuin satukirjasta; ajaessamme läheisen maatilan ohitse, missä normaalistikin saamme ihastella milloin kanoja, ankkoja tai lampaita, saimme tänään nähdä kaksi tunnin ikäistä, pienen pientä valkoista karitsaa! Voiko sydän sulaa enempää?! Huumoria lenkkiin, Inton lisäksi, toi kaksi pikkuoravaa, jotka ajoivat toisiaan takaa ... ;)


Menohalut kohdallaan, puolipidätteet ei ;)

Torstenilla oli tänään vauhtia ja innokkuutta vähän liikaakin ...


Kainaloa kutittaa :))Vihdoin myös poikien kaapit on siivottu; mä olen siirtänyt tammikuusta alkaen kaikki epämiellyttävät ja aikaa vievät työt pääsiäiseksi , koska hei, silloinhan on neljä päivää vapaata. Yhtään listan hommista ei kuitenkaan edes aloitettu menneenä pyhänä... ;) (ja hei, blogikirppiksen päivitystä luvassa viikon kuluessa!)

Vielä iltakuudelta pärjäsi harjoituslaitumen reunalla shortseissa ja t-paidassa, kun katseli poikien nauttimista vihreästä. Ihana lämpö ! Huomenna kampaajaa ja kouluvalmennusta, huippua sekin :)

P.s. Inton mielestä oli mielettömän huippua löytää pitkästä aikaa savinen paikka piehtaroida - etenkin, kun oli käynyt ensin suihkussa. Kyllä tarttui savi kiinni! 

8 kommenttia:

 1. Upeat kuvat! Kadehdittavan vihreää teillä jo! Monipuolista liikuntaa järjestät hevosillesi,todella hieno asia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos - täällä on kyllä tosi kesäistä jo :)

   Poista
 2. Oli kyllä kaikinpuolin hieno heppailupäivä eilen. Kesäpäivä parhaimmillaan. Huhtikuussa :)

  VastaaPoista
 3. Kunpa pääsisikin kärryihin,kiitos videosta! Torsten hyppää yhä hienommin,tuleva esteratsu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi kivasta kommentista :)

   Poista
 4. Olen vasta vähänaikaa lukenut blogiasi mutta nyt tulen aina lukemaan kun olet kirjoittanut, sinulla on niin ihanat hevoset, itsellänikin suokit lähellä sydäntä :) Tuo ajovideo on tutun näköistä touhotusta täälläkin päin ollut ;) Mutta samaa mieltä kuin tuo eka kommentoija, järjestät monipuolista liikuntaa hepoillesi eikä ne näytä mitenkään tylsistyneiltä vaan onnellisilta :) Hyvää kevättä sinulle ja karvakorvillesi!!

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ihanasta kommentista - ja oikein hyvää kevättä myös sinulle!

   Poista