lauantai 12. huhtikuuta 2014

Neljän parhaan joukossa

Kisakausi avattu He A debyytillä!

Ponny oli kovin humoristisella tuulella, ratamme aikana emme käyneet kertaakaan toisella pitkällä sivulla, vastalaukan sijaan esitimme ristilaukkaa, eikä kaikki lisäykset olleet aivan ratsastajan hallussa. Numerot vaihtelivat 3 ja 7 välillä, lopullisena tuloksena 57 %. Tietysti omaa haastavuutta aiheutti, että kisan järjestävät vähän yllättyivät kuullessaan A luokan radan olevankin pitkän radan ohjelma, jolloin ulkokisat vaihtuivat sisälle maneesiin. Kun valkoisia aitoja kannettiin sisälle veryttelyn aikana, Torsten sai monta ideaa aikaiseksi ja toteutti niitä sitten ratamme aikana ;)No, tästä suunta on vain ylöspäin! Eikä neljäs sija ole huono, ei, vaikka luokassa olikin vain neljä lähtijää ;) Kiva oli myös nähdä tuttuja paikan päällä :)

Nyt kaupunkiin juhlistamaan kauden aloitusta, chilliä lauantaita teille !

18 kommenttia:

 1. Hyvin te veditte ! Oli tosi kiva nähdä, koko teidän poppoo ja ennenkaikkea hurmaava Torsten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, loppuverkoissa parhaiten ;) Ensi kisoissa nähdään taas!

   Poista
 2. Siitä se lähtee, ja todella nätteinä olette olleet! :)

  VastaaPoista
 3. No onko sillä yhdellä sivulla niin väliä, pysyitte kuitenkin aitojen sisällä!! Hieno poni =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta. Parannusta edellisiin vuosiin ;)) Kiitos!

   Poista
 4. Jee, hyvä te!! Ootte ollu tyylikkäinä ja erittäin ryhdikkäinä ;) Paljon onnea kauden avauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä oltiin kuule niin ryhdikkäinä, että oltais Torstenin kanssa voitu katella toisiamme silmiin kun Ponny liiteli eteenpäin ;))

   Poista
 5. Torsten on niin hieno !

  Ponille pointsit, sillä hienosti kaikenmaailman puomeja ja esteitä pelkäävä poninen kasasi itsensä radanrakennuksen stressistä ja suoritti kelpo kouluponimoodissa ainakin sillä ehjällä pitkällä sivulla ;) Eikä muuten ollut mikään täi tervassa, sanoisin että nyt alkaa olla energiat kohdallaan ;)
  Jos pitää jossitella niin harmillista että kisakauden aloitus oli ponille hiukan epäreilu ulkoradan (jossa olisi ollut kaksi pitkää sivua...) vaihtumisessa sisäradaksi. Ja jos joku nimeltämainitsematon olisi muistanut ladata kännykkänsä niin tämän vauhdikkaan radan olisi saanut videoitua alkutervehdystä pidemmälle...

  Onneksi paikalla oli paljon tuttuja jotkä pääsivät todistamaan shown livenä :) Oli kiva nähdä teitä kaikkia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olihan tilanne aika haastava - ja ulkona olisi varmasti mennyt paremmin. Ehkä. Mutta kaikille samat olosuhteet, joten eipä sen väliä :)

   Poista
 6. Siis Torstenilla on omia näkemyksiä. Mutta jos on niin coolina, vaikka juna menisi tai tavararekka niin joskus täytyy myös saada olla edes jossain paikassa omapäinen ja tehdä parannusehdotuksia koulurataan. Oma-aloitteiset, uusia innovatiivisia reittejä ja tempoa ehdottelevat ponit koettelevat välillä omistajiaan, mutta parin kuukauden päästä sitä jaksaa jo hymyillä näille innovaatioihmeille. Ja hyvältähän tuo näyttää ja tulos on hyvä, ei sitä ihan läpikävelemällä saada. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Torstenilla kyllä parannusehdotuksia riittää, mutta pääasia, että normiarjessa käyttäytyy, ihan niinkuin sanoit :) Kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 7. Onnea,ei huono tulos ekasta a radasta ja granåsan maneesi on vaikea,sitä ulos avointa pitkää sivuako kyttäs?

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa sitten myös Gunnarsbergiin, jos siellä vaikka olisi loppukesästä kisat. Saattaisi vaikka Emil tehdä koulukisadebyyttinsä ja maneesi on yhtä haasteellinen kuin Granåsa.
  T: Ossi ja Maasa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiitos. Vaikka ei me kyllä mitenkään metsästetä vaikeita maneeseja ;) Ja Ponin päivästään riippuu, onko elämä liian tylsää sillä hetkellä vai ei... :D

   Poista
 9. Jos noin paljon on tapahtunut niin 57%- tuloshan on oikein mainio kauden aloitus haastavassa tilanteessa! :)

  VastaaPoista