lauantai 26. huhtikuuta 2014

Yön pimeinä tunteina

Kouluratsukko muuttui mäyräkoiramaiseksi pullamössö ratsukoksi

Kun eilen palaset loksahtelivat kentällä kohdalleen, ja poni liiteli kotikentällä kuin todellinen, vahvan Helpon An tason hevonen - plussana erittäin onnistuneet piaffi-askeleet!! - meno näytti tältä ...

Ja kun tänään suuntasimme oman seurani rataharjoituksiin, meno näytti tältä ... 

Aavistus harmittaa, mutta minkäs teet :D Veryttelyaika oli periaatteessa sopiva, vaikkakaan koko sinä aikana en saanut ponia elastiseksi tai tarpeeksi kevyeeseen muotoon. (Eli tuskinpa se olisi noussut ja keventynyt edestä vaikka jumppaisin ja verkkaisin kentällä edelleen ;)) Nää on vaan näitä päiviä. Radalla ei suuria rikkoja, mitä nyt hölköttelimme He C muodossa tiet läpi. Ja meidän siirtymiset ... No, ne ei olisi ehkä riittänyt edes sinne Ceehen ;) He A:2 ja prosentteja 55. Oppia ikä kaikki - ja kiva kisapäivä muutoin. Ponny ei kyttäillyt ja mä ratsastin omasta mielestäni ihan hyvät tiet. 

Kynnarin loistavat puitteet ja ilmapiiri luo kyllä mahdollisuuden oikein tosi kivalle kisakokemukselle. Nyt alkaa muutaman viikon kilpailutauko, jonka aikana tarkoitus keskittyä hetki puomeihin ja sitten niihin siirtymisiin. Ja juhlia vappua, joten turhan rankkaa tuskin on poneille luvassa ;) 

Kivaa viikonlopun jatkoa teille!

2 kommenttia:

  1. Olihan se aika mysteeri. Koppiin pakattiin kelpo poni ja perillä sieltä löytyi pystykorvainen basset hound ;)
    Toisaalta ratsastajatarkin muuttui jossain vaiheessa tyypilliseksi kiroilevaksi räyhäterrierriksi, joten sattuuhan näitä ;)

    VastaaPoista