lauantai 16. marraskuuta 2013

Perfect day

Mistä on hyvä päivä tehty?

Pitkistä yöunista, auringosta, poneista ja perheestä. Hyvästä ruuasta, fazerin joulusuklaasta, virkistävistä juomista ja ystävistä. Siskon ensiluokkaisen meikkipussin sisällöstä (taikatuotteita, vau ! Vielä jonain päivänä munkin meikkipussi näyttää tuolle... Siihen asti; onneksi on sisko ;))

Toivottavasti huomenna jalat on kipeät tanssimisesta, kurkku käheä nauramisesta ja laulamisesta ja vaikka pieni hangouver kiusaisi, niin ei juuri haittaisi.  It's party time :)

Ei kuitenkaan pikaistakaan postausta ilman kuvitusta. Tämän päivän sporttihetki Torstenin kanssa ei ehkä muistuttanut perineistä dressagea, mutta olin oikein tyytyväinen ponin tahtotilaan. Se oli selkeästi eteenpäin !

Hyvin kevyen viikon jälkeen ponilla oli energiaa ja omia mielipiteitä enemmän kuin omiksi tarpeiksi, mutta mielummin virkeä ja viekas kuin vaisu ja väsy. Pompottelimme pitkin kenttää hiukan apujen ulottamattomissa ja sen jälkeen poistuimme ponnyjen ja Pätkiksen kanssa aurinkoisille teille :)


Huippu lauantaita kaikille !

4 kommenttia:

 1. Magee Torsten! Miks sul on turpis noin löysällä kun tos yhes kuvas näyttää olevan? Etkö kaytä turpiksii missä on alaturpis? Oletko ajatellut tehä varustepostauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsten kiittää :)

   Turpis on kyllä aika löysällä - jotenkin tuntuu, että on ihan sama, onko turpis niin tiukalla kuin sen vaan ikinä saa vai onko se vaan löysästi mukana - jos poni haluaa aukoa suuta ja muljautella kieltään, se tekee sen. Erityisesti tosi tiukkojen remmien kanssa ongelma on tämän kielenpelaajan kanssa se, ettei poni saa kieltä enää takaisin oikealla puolelle, mikäli päättää sen väärälle puolelle heittää. Ja alaturpiksen olen vasta viime aikoina jättänyt pois, tajutessani, että se ärsyttää ponnyn herkkää hipiää ;)

   Mä olen kesällä tehnyt wannabe-varustepostauksen; http://jillanblogi.blogspot.fi/2013/08/wannabe-varustepostaus.html

   Poista
 2. Päiväkävelyt päivänpaisteessa ovat parhautta !

  VastaaPoista