tiistai 19. marraskuuta 2013

Breakfast in Livingroom

Valkeniko päivä tänään ollenkaan?








Vaikka koko päivän on ollut pimeää, märkää ja harmaata, ei päivä voi mennä pieleen, mikäli sen saa viettää ihanan ystävän kera. Syödä herkullisen ja runsaan aamupalan, pitkien yöunien jälkeen. Suunnata tallille :) Ja todeta, miten hienot ponit omistaa! Torsten sai nimittäin olla the Ratsu tänään ystävälleni, ja poni hoiti homman hienosti kotiin. Liinassa sujui kaikki askellajit pehmeästi ja rauhallisesti - vaikka viimeksi vielä eilen kävimme sellaisella käyntihaipakkamaastolla, että ratsastajan sisäelimet saattoivat vaihtaa keskenään paikkaa ... ! Tai että lenkin jälkeen maneesissa ravatessani muutaman kierroksen, mentiin ensimmäinen kiekka kiitoravin sekaista hölkkää - onneksi ponny sen jälkeen muisti, millaista on olla kouluratsu ja käyttäytyi loput ympyrät kiitettävällä tavalla. 

Ponien hoitojen jälkeen voi ihan rauhassa viettää loppuillan sohvalla - ja pikkaisen tehdä jotain töihin viittaavaa. Palataan taas, kivaa keskiviikkoa :))

6 kommenttia:

  1. Mä just päätin että tulen teille yökylään. Tai ainakin aamiaiselle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kandee Jilla alkaa miettiä jo jotain jonotussysteemiä, koska Salla ei oo ainoa, joka noista aamiaiskuvista riemastui :D

      Poista
    2. :) Mä ilmoittelen sitten ensi vuonna, kun on seuraavan aamupalan aika ;)

      Poista
  2. Onpas onnistuneita kuvia! Saisivat mielellään olla isompiakin niin voisi kunnolla ihastella <3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! :) Mä olen pitkään miettinyt pitäisikö laittaa isommaksi kuvat, mutta sitten (ainakin omalla hitaalla koneella) ne aukeavat niin hitaasti... Mutta täytyypä taas miettiä - sitä ennen ne saa klikkaamalla suuremmaksi :)

      Poista
  3. Kaunis kattaus,kauniit kuvat.

    VastaaPoista