sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kesäinen kuvahaaste

Olen tämä vuoden puolella saanut kivan kuvahaasteen. Tarkan saamisajankohdan puuttumisen lisäksi minulla ei ole mitään havaintoa, kuka sen lähetti ... Saa tulla kertomaan, mikäli itsesi tunnistat :)

Nyt kun joulukuuhun on tasan viikon verran aikaa, voi vielä palata ajassa taaksepäin, takaisin ihanaan kesään. Etenkin viime kesä oli ehdottomasti elämäni parhain! Haasteen jujuna on valita seitsemän kesäistä kuvaa ja kuvailla niitä yhdellä sanalla. Ei muuten ollut helppo tehtävä tuo kuvien valinta ... ;)

Laiduntaminen

Ajelut

Ystävät

Meri (aurinko, Helsinki ...)

Koulukilpailut

... ja niihin treenaaminen

Juhliminen, parhaassa seurassa !

Seitsemän kuvaa kuvaamaan niinkin ihanaa asiaa kuin kesä, on aivan liian vähän. Kaikista tyttöjen illoista, hotelliöistä, hevosten kanssa vietetyistä laidunhetkistä, estehyppelöistä, maastoretkistä, terassilounaista ... Benji hypystä! Niin paljon on kivoja muistoja kesästä. Niin monelle asialle ollaan yhdessä kohotettu maljaa - ja kuten viimeinen kuva kertoo, muutaman kerran myös hevosten seurassa :) Täytyy vain toivoa, että tulevana talvena on vähintään yhtä monta juhlimisen arvoista asiaa (niin, meillä juhlitaan melkein mitä vain iloisia asioita, oli se sitten hyvin onnistunut treeni, kivat työjutut - tai vaikka vain siksi, että saa olla niin ihanien ystävien ympäröimänä). Ensi kesänä nautitaan sitten uusista laitumista, retkistä, ystävistä ja auringon lämmöstä. Sitä ennen haastan kuitenkin teidät kaikki nostamaan maljan (tai glögimukin) menneelle kesälle, ja kaivelemaan niitä ihanimpia kesäkuvia meidän muidenkin katseltaviksi ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti