torstai 14. marraskuuta 2013

Historian havinaa

Internet on ihmeellinen asia. Kaikki mitä sinne kirjoittaa, jää muistiin. Jokainen kuva, jonka nettiin lataa, on tallessa. Asiassa on hyvät ja huonot puolet. Googlettaessa nimeni, löytyy ensimmäiseltä sivulta lapsena tekemäni kuvasivu. Kuvat eivät ole todellakaan hyviä, ja silti olen päättänyt käyttää koko nimeäni sivustolla. Lapsenusko omiin kuvaustaitoihin on ollut melkoinen :) Suuret ovat olleet luulot itsestä "valokuvaajana". Valitettavasti suurien luulojen lisäksi olen varustettu laholla päällä. En pääse poistamaan sivustoa, sillä en kykene muistamaan salasanaa. Eli netissä on ja pysyy. Tahdoin tai en.

Kuvat K.K.

Hyviä puolia huonossa muistissa ja internetissä on se, että voi löytää jotain, mitä ei muistanut olevan olemassa. Niinkuin viime viikolla bongaamani toinen oma kuvasivu, jossa oli melkoisia aarteita. (Yksikään kuvista ei siis ole oma ottamani.) Salasanaa sivulle minulla ei yllätys, yllätys taaskaan ole, mutta ei se mitään. Pääasia, että sain kivat kuvamuistot talteen, historian havinaa (part one, näitä voi tulla lisää ;)) pian kymmenen vuoden takaa;

Into <3 Kuvat on vuodelta 2006.
Jeps, ainoa heilahtanut kuva taitaa olla minun ottamani ;)
Whoops!

Tip tip tip, tiputanssin aika!


Kivaa loppuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Mikä nostalgiapläjäys :) Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Voi että miten hauskoja kuvia, tämmösiä on aina niin kiva löytää ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo; etenkin, kun puolet näistä kuvista oli joutunut ihan unholaan :)

   Poista
 3. Mä löysin yks päivä vanhan kannettavan kaapista ja siellä oli vaikka mitä vanhoja kuvia tallessa!! Se on niin jotenkin nostalginen fiilis ja sen valokuvaushetken jopa muistaa :) lisää näitä sun ja Inton vanhoja kuvia esille! Samoin ois kiva nähdä susta ja Torstenista vanhempaa materiaalia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, niin kivaa :) Sääli, että Torstenista mulla on melko vähän kuvia alkuajoista ;))

   Poista
 4. Laukkapiruettiako työ harjottelette tuossa raitapipo kuvassa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Setä ehkä toivoisi, että ratsastaja tajuaisi pyytää laukkapiruettia - mutta ei, oikeasti hän vain tarjoaa vähän kootumpaa laukkaa ;)

   Poista