keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ihana, ihana aurinko

Meitä on tänään hemmoteltu ihanalla pakkaspäivällä. Vihdoin talvitakissa, villasukissa ja pipossa ei tullut hiki ;) Mulla on huono tapa pitää aivan liikaa vaatetta päällä heti kun ilmat viilenee - tai pikemminkin, kun kesä loppuu... Se on vähän kinkkinen juttu, kun nousee tallimatkan päätteeksi lämpimästä autosta, pukee kiireesti lisää vaatetta päälle ja loppuillasta hiki valuu ... No, ei enää tänään :)

Mulla on jotenkin huono ratsastusmotivaatio meneillään. Ei huvita, ei sitten yhtään! Tekisi mieli vain käydä maastakäsin kävelyillä ponnyjen kanssa. Nauttia luonnosta ja siitä, että hevoset nauttivat. Tänään maneesi oli tallille saapuessamme kuitenkin vapaa - niinpä pojat suuntasivat sinne liikkumaan. Vapaana tietty :) Alkuveryttelyjen jälkeen molemmat pojat näyttivät sellaista liitoravia, pukkeja ja riehakkaita niskan nakkeluita, että vapaa juoksu taisi olla juuri sitä, mitä he kaipasivat. 
Täällä jatketaan ratsastusinnon etsimistä; olen huomannut, että motivaatio Torstenin koulujumppaan voi löytyä reippaamalta maastolenkiltä. Siellä ponin puksuttaessa eteenpäin kuin pikajuna (joka kyllä poukkoilee turhan paljon raiteiltaan) sitä jotenkin tajuaa, että kyllä, kyllä nyt on taas aika pienelle ja joskus vähän suuremmallekin kouluväännölle ;) Niinpä huomenna suunnataan - mikäli ilma sen suo - maastoon!
Aurinkoa, iloa ja kivoja heppahetkiä teidän loppuviikkoon :)

6 kommenttia:

 1. Pätkis <3 Niin suloinen kuvassa kuin kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Miksi ihmeessä kultsulla pikkupakkasella takki päällä? Huono pohjavilla? o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salla alla jo vastasikin syyn loimeen :)

   Poista
 3. Kirkas ja kuulas pakkaspäivä on parasta lääkettä kaamostylsyyteen. Heppailu on toiseksi parasta;)

  Anonyymille täytyy kommentoida että Pätkiksellä on oikein erinomainen turkki ja vallan pätevä pohjavilla (hmm...jota ei ainakaan turhalla kampaamisella tai pesemisellä ole pilattu ;) Filtti Pätkisellä on niskassa usein jos se joutuu hengailemaan paikoillaan kuten autossa, maneesissa, viileässä tallissa. Sadekelillä muistan toisinaan pukea sille sadetakin. Toppatakkikin on hankinta listalla... Mutta loimittaminen liittyy siis tilanteisiin joissa liikunta on vähäistä, lenkille ei loimi niskassa lähetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, mutta heppailu auringossa on sitten ylivoimaisesti energiarikkainta ;)

   Poista