perjantai 8. marraskuuta 2013

Hyviä fiiliksiä

Viimeiset pari viikkoa jokaisessa treenihetkessä (joita on kyllä ollut juuri sopivan vähän ;))  Torstenin kanssa on hiki virrannut (no, siitä voi syyttää osittain myös leutoa keliä ja paksua turkkia) ja etenkin aivonystyrät ovat tosissaan saaneet paiskia hommia. Koulutreenimme on ollut enemmän teknistä tekemistä, kuin isoa ja näyttävää. Aivojumppa ponille on yhtä tärkeää, kuin venyttävät jumppahetket. Olen ollut todella tyytyväinen, sekä Torsteniin että välillä myös itseeni, sillä omasta mielestäni edistystä on tapahtunut.

Usein olen kuitenkin ollut näissä asioissa väärässä, tai jännityksestä kykenemätön edistystä valmentajalle esittämään. Tämän päiväinen valmennustuokio Mian kanssa saikin aikaan vatsassa perhosia, sillä toivoin todella, että hän huomaisi sen, minkä itse tunnen satulassa, edistyksen.


Ja kyllähan Mia satulaan kavuttuaan edistyksen huomasi. Torsten oli tosi hyvällä tuulella, ja kovin yritteliäs; maastossa hoidetut lämmittelylaukat niin sopivat ponille ;) Torsten the pukkimachine!
Valitettavasti hyvän treenin lisäksi myös satulan keikkuminen puolelta toiselle sai huomiota. Torstenilla on ollut pieni massakausi vatsan lähiseudulla, eikä satula enää istukaan ihan niin hyvin kuin ennen. Vielä kun itsekin istun aina vasemmalla, minne satulakin eniten kippaa, joudun jatkossa kiinnittämään paljon huomiota siihen, että pidän painoa myös oikealla istuinluulla. 

Fiilis valmennuksen jälkeen oli mahtava. Nyt suunta on oikea ja treenit ponin kanssa jatkuu siis juuri samalla kaavalla; paljon teknistä työtä ja vastapainoksi avaavaa jumppaa :) 


Inton kanssa kaivoimme pienen tauon jälkeen kärryt esiin, pakkasimme glögin ja piparit mukaan ja lähdimme rentouttavalle kävelylenkille. Vaikka valjastuksessa kuumakalle Setä keräsikin kierroksia ja kärryihin nousimme turvallisuussyistä maneesissa, niin Into olikin yllättävän hyvä ja rauhallinen ajaa; sileällä tiellä. Mikäli kärryjen rengas osui kuoppaan, se oli välitön käsky reippaasti eteenpäin, ja Intohan totteli, joka kerta. Loppulenkistä kuski todella yritti välttää tien kuopat ;) 

Hienoja fiiliksiä jälleen molempien ponien kanssa! Huomenna jatketaan, toivottavasti yhtä ihanissa merkeissä. Rentoa viikonloppua ja kivoja heppahetkiä teille! :)

8 kommenttia:

 1. Rentoa viikonloppua myös sinne! Näitä sun ihanan positiivisia postauksia on kyllä niin kiva aina lukea, tulee itsekin hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, kiva että tykkäät :)

   Poista
 2. Mikä siinä on että ne kuopat on merkki siitä että lähdetään täysiä?!! :D nimimerkillä samaan kuoppaan joutunut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Mikä kumma niissä kuopissa on, oikeasti? :D

   Poista
  2. En tiiä :D mä en oo keksinyt vielä, eli jos sä keksit ennen mua ni kerro!! ;)

   Poista
  3. Mä epäilen, keksinkö koskaan siihen syytä ... :D

   Poista
 3. Voi että, tollanen kärryttelylenkki voisi olla ihan mahtavaa! Hyvää viikonloppua myös sulle ja söpöille suokeille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kärrylenkit on huippua - vielä kun ei tule kylmä istuessa :))

   Poista