sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Pelkkää lovee

Melkein sinkkuillallinen


Seurustelun alussa (eli ei kauan aikaa sitten) katsoimme silloisen mieskokelaan, nykyisen kultani, kanssa sattumalta brittiläistä deittiformaattia, Sinkkuillallista useiden jaksojen verran televisiosta. Sarjassa kokataan tie toisen sydämeen kolmen ruokalajin illallisella omassa kodissa ja lopulta tämä kiertävä sinkku valitsee eniten kolmesta kokista miellyttäneen sokkodeittikumppanin jatkoon toisille treffeille. Olemme keskenämme todenneet, että emme olisi valinneet toisiamme edes alkukarsinnoista läpi - hyvä ruoka on suhteellinen käsite ;) - mutta just for fun, kokataan toisillemme illalliset. Minä sain jo kauan sitten herkkuateriani - eli brushettaa, lihafondueta sekä suklaakulhon marjoilla täytettynä - mutta oma illalliseni oli vuorossa nyt viikonloppuna. Menyn rakentaminen oli yllättävän hankalaa, mutta tällainen siitä tuli;

Parmankinkkua ja cantaloupemelonia
(Aika kevyt alkupala)
Rotukarjan sisäfilepihvi, lisukkeena valkosipulikermaperunat sekä konjakkikastike
(Edellisenä iltana tein lähinnä vahvalta konjakkikiisseliltä maistuvaa liisteriä. Virheistä oppii ja nyt koostumus oli taas juoksevampi eikä konjakkia tullut hulautettua liikaa ;))
Creme Brulee tuoreilla vadelmilla
(Tää on parasta, niin helppoa ja hyvää!)

Ruoka oli superia, skumppa ja viini virtasi, kameralla ei tehnyt kynttilänvalossa yhtään mitään ja mainittakoon sekin, että kyllä, olen kuullut kalaruuista ja juustosta, mutta kyseisten ainesosien käyttö oli kiellettyä ;) Olisin kuitenkin tällä aterialla päässyt jatkoon, mikä on tietysti aina iloinen asia :D

Lauantain hitaan aamun ja runsaan aamupalan jälkeen ajeltiin Tammisaareen, meren rannalla nautitut pullakahvit auringon lämmittäessä niin että takki tuntui liioittelulta sai palaamaan kesäfiiliksiin - onni on aurinkoinen lokakuu. Aurinkoa ja supermenuita sunnuntaihisi!
Ps. Porsche Horse Shown Amateur Tour & Finland Finals näytöksen lippupaketti lähetetään kommentoijalle;

Mukana mukana!! =) Olisi ihana yllätys pikkusiskolle päästä kaksin HIHS:iin!
henmat@outlook.com

Onneksi olkoon voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille - seuraava lippuarvonta on ihan just täällä...!

18 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvälle ja voi miten kiva idea! Miksei toiselle kokkaamista pidemmän kaavan mukaan tule ikinä tehtyä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään ole koskaan aiemmin vastaavaa tehnyt - oli kyllä ihana istua toisen hemmoteltavana ja tietysti houstata myös itse illalliskutsut!

   Poista
 2. Your blog and pictures are amazing.

  VastaaPoista
 3. Postauksesi toimivat kuin aurinko, myös harmaana syyspäivänä. ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla - toivottavasti saadaan taas pian oikeaa aurinkoa esiin, mikä harmaa maanantai tänään on ollutkaan!

   Poista
 4. löytyikö tää mies siis tinderistä? :D ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä 😂 Kannatti koluta tsiljoona kuvaa ja parit deitit läpi jotta tämä mies löytyi 😄❤️😂

   Poista
 5. Love on ihana asia! Ihana kun olet löytänyt oman lovesi <3

  Oma loveni toi mulle tänään aamupalan sänkyyn. Tosin olin ensin käynyt pyytämässä keittiössä sitä, mutta ei se oo niin justiinsa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ihan parasta! Mä kokeilen tätä ensi viikonloppuna 😄😄

   Poista
 6. Superkuvat ja tämä uusi ulkoasu blogissasi on tosi miellyttävä ja tyylikäs. Miten sait nuo kiertävät otsikot tuohon bannerin alle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja joo, tästä ulkoasusta minäkin pidän tosi paljon, muutama kohta pitää vielä hiota mutta sitten on super 👌👌 En ole (yllättäen näillä tietokonetaidoilla 😅) tehnyt tätä itse joten en osaa vastata kysymykseesi :(

   Poista
 7. Oh ihanaa onnea ja hyvänolon syyskuvia!

  VastaaPoista
 8. Sulla on silmää kauneudelle, upeat kuvat. Ihanaa että bloggaat koko elämästäsi eikä vain hevosista, sillä vaikka Torsten on komistus, on kiva kun bloggaaja kertoo elämästään eikä rajaa aihetta vaan tiettyyn osa-alueeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! Kiitos kun piristit iltaani :)

   Poista