sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Hellou October!

Ihana lämmin sunnuntai ja viikon iloja

Alkuviikosta treenattiin pellolla, vastalaukka oli jälleen kovaa kamaa ja kuvista huolimatta laukkasimme myös oikealle ja ravasimme vasemmalle ;)


Ihana, hektinen viikko takana. Alkuviikon täydelliset ratsastelut, keskiviikon roadtrippi - ja koska loman jälkeen arki tuntuu aina vähän kurjemmalta (vaikkei se sitä olekaan mutta sellainen vaikutus lomailulla vaan on :D), mikäs sen parempi tapa nostaa tunnelmaa kuin terapiahetki ponin kanssa. Ei haitannut torstai-iltana vesisade tai myrskytuuli, onnistunut koulutreeni kentällä ilman satulaa ja pitkät rapsutteluhetket ilman kelloa, sellaisten tallihetkien jälkeen olo vaan on niin hyvä ja arki kuulostaa just passelilta. Arkikin on niin kovin suhteellinen käsite joka allekirjoittaneella sekoittuu helposti viikonloppuun – täällä on paiskittu taas duunia läpi normivapaiden, onneksi tasapaino viihteen parissa on säilynyt kun perjantaina nautittiin parhaan ystävän kanssa sushi ja drinkki-iltaa ensimmäistä kertaa sitten viime joulukuun. Kuukausi sitten maailmaa ilahduttamaan syntyi mitä suloisin ja sinisilmäisin nuori neiti :) Ihanaa vauvaonnea ja kaikkea hyvää myös muille iloisten uutisten saaneille. En voisi olla onnellisempi teidän jokaisen puolesta :)

Vauvahumussa on kyllä sellainenkin puoli, että ei tässä vielä mikään kiire ole – lauantaina jatkettiin bailabailaamista kuohuvalasi kädessä porealtaassa, tähtitaivas pään päällä ja laulaen aivan liian lujaa, onneksi täällä maalla ei naapurit ole heti seinän toisella puolella. Että oikeastaan ainoa asia mikä voisi harmittaa on se, että tämä upeaakin upeampi syyssunnuntai on kulunut sisällä – loppuilta vietetään niiiiin pihalla. Poni joutuu (pääsee, eilen se niin iloisesti hirnahti kun käveltiin laitumelle syöttämään sille muutama lauantai-illan omenaherkku!) ihan just hetkeksi pois laitumelta töiden pariin. Tänään aamulla tuli tallinpitäjältä viestiä, että pojat olivat syöneet aamuheinänsä ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun tarhassa, ja menneet laitumelle nauttimaan hevosen elämästä vasta puolilta päivin. Ja että tällä systeemillä jatketaan, nyt kun aamuisin lämpömittari käy pakkasen puolella. En ehkä hehkuta täällä tarpeeksi sitä, miten loistavassa tallissa Torsten saa asua. Loimia vaihdellaan järjen mukaan keskellä päivää – ei tarvitse koko päivää olla sadeloimi niskassa jos vasta iltapäivällä sataa eikä toisaalta paahtua sitten kun aurinko kylmien aamujen jälkeen ryhtyy lämmittämään. Heinäanalyysit tulevat heti kun uusi kuorma saapuu ja kaikki on aina tiptop. Olemme niin etuoikeutettuja, kun saamme olla täällä - ja onhan paikkaan tietysti paljon tunnesiteitäkin, kun teinivuodet vietettiin samalla tontilla Inton ja varsaTorstenin kanssa. 

Että tervetuloa lokakuu, jatkukoon laidunkausi vielä pitkään ja syksyn kauneus ilonamme vähintään saman verran :)

10 kommenttia:

 1. Torstenin koti on kyllä maanpäälinen paratiisi hevosille, eihän tuollainen palvelu ole hevostalleilla tottakaan!
  Kuvat 10+

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tiiän - täällä on vaan ihan parasta harrastaa! En tiedä yhtään toista tallia jossa meillä voisi olla asiat paremmin.

   Poista
 2. Sulla on tosi hyvä istunta! Hienot kuvat.

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat, hyvän näköistä menoa.👌🏻
  Voisitko joskus tehdä tarkemman postauksen Torstenin tallipaikasta, kuulostaa too good to be true t. Kateellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja voin tehdä, laitetaan työn alle :)

   Poista
 4. Tykkään tosi paljon miten Torsten saa liikkua vähän pidemmässä ja avoimessa muodossa kuin on tottunut muiden liikkuvan! Hienon näköistä ja ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällainen muoto on todettu Torstenille toimivimmaksi :) Silläkin on niin ahtaat leukaperät ettei sitä voisi kovin lyhyeksi edestä edes ratsastaa.

   Poista
 5. Ihana blogi :) Kuvat on hienoja, ratsastat hyvin ja blogista tulee hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi! :)

   Poista