sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Ruokaa ja hevosia

about sellaisista kuvista koostuu puhelimen kameranrulla :)


Tarhaelämää toukokuun alussa.

Skumppaa, munkkeja - ja räntää. Niistä on vappuaatto tehty.

Vappupäivän herkkuja kotona ja Kämpissä.

Toukokuussa oli ihan jees pitää toppavällyt yllä. Torsten saattaa olla lyhytkaulainen, mutta keksii kyllä keinot elämä helpottamiseksi ;)

Ihan semikiva työpäivä luokkaretken muodossa Hviträskissä :)

Kouluruuasta ollaan montaa mieltä. Mä tykkään. Tykkäätsä?

Näin meillä ...

Laitumella viihtyy hevosten lisäksi myös blondit.

Torstenilla korvahuppu + pumpulit ovat tehneet kevään äänistä turvallisia. Tietysti jos niitä ei muista laittaa, on mopot tosi pelottavia.

Jos taas vähän ruokaa? Mun kesän projektina on paistaa täydellinen pihvi ja tehdä täydellinen fish&chips-annos. Niitä odotellessa. (Kaduin omaa salaattiannostani heti kun näin muiden burgerit. Teki mieli ajaa mäkin kautta kotiin.)

Ajeltiin kisoihin kymmenen kilometriä alle kahtakymppiä aika monen polkupyöräilijän perässä. Ensimmäisen luokan verkka-ajaksi jäi vartti, mutta tällä kertaa se ei haitannut. Torsten < 3

Toukokuun viimeisellä viikolla oltiin lomalla :) Maakuntamatkailu äidin kanssa, Inkoon putiikit ja venesatama ovat ihan kesäpäivän parhautta.

Systeri muutti hetki sitten ytimeen. Sängynkantopalkaksi tarjottiin kakkua ja mansikoita - sitten todettiin, että on muuten vähän nälkä ja mentiin Stockalle heseen syömään. Herkusta haettiin jälkkärit.

Olen vähän kateellinen hänelle tästä näköalasta. Ihana Helsinki.

HUOM OBS!! Kuumana päivänä nesteyttäminen on huipputärkeää!

Pätkis the rasavilli ja raparperipiirakkaa.

Kaverikuvia :)

Sinebrychoffin mahtavat hevoset. Joko olet lukenut jutun?

Siis miten niin mun pitäisi käydä ulkona? Aku Ankka on just parasta seuraa :D

Juhannuksena popitettiin Cheekiä, ihailtiin järveä ja yötöntä yötä - eikä nukuttu juuri ollenkaan. Chillailtiin paljussa tunteja ja nautittiin hyvästä seurasta!

Järkevä poni iltakävelyllä.

Tili tuli tili meni. Ai siis ei ole normaalia että hevoset merkkaa omistajansa vaatteet ruohotahroilla? Hmm... Mä kerron tämän Torstenille. 

Se on kuulkaa niin, että me ei maneesia tarvita. Aina kun me sinne mennään, paistaa aurinko :) Alkukävelyt tehtiin mahtavilla hakepoluilla metsässä!

Parhaita paloja elämästä.

Huomenna palataan, hyvää alkavaa viikkoa itse kullekin! :)

16 kommenttia:

  1. Ihana postaus taas, niin hyväntuulinen! ♥ Että mä rakastan näitä, on niin rauhallisia kaiken teinihömppäheppalissublogeilun keskellä, vaikka itsekin vasta 14 ikävuodessa junnailen... Jatka samaan malliin, äläkä koskaan lopeta ihanien juttujesi jakamista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tämä kommentti pistti naurattamaan, kiitos siitä <3 Ihanaa kesää sinulle!

      Poista
  2. Ihana postaus Jilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Wiivi, ihana kun aina jaksat kommentoida :)

      Poista
  3. Suloisia ja kesäisiä eläinkuvia! Muuten, huterna aasinsiltana Sinebrychoffin hevoset -juttuun, löysin lyhyen blogijutun poliisihevosista: http://www.ellikki.fi/hevoset/hevostapahtumat/ratsupoliisi-ja-poliisiratsut-messuilla/ Mukavaa kesää teille Torstenin kanssa, t. tätihevoshullu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkkivinkistä :) Poliisihepat on niin mahtavia! Kävin haastattelemassa heitä - siis lähinnä niitä ratsastavia poliiseja - tammikuussa, oletko jo lukenut jutun? http://toimitus.blogitalli.fi/2015/01/ratsupoliisin-arkea.html

      Ja kiitos samoin, mukavaa kesää! :)

      Poista
  4. Ihana postaus! Ootte Torstenin kaa niin <3!

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Annika! Mitä sitä tekikään aikaa ennen puhelimen kameraa? :D

      Poista
  6. Ootte Torstenin kans niin mahtavia. Miten näistä kännykuvista voikaan tulla näin hyvä mieli? Kaverikuva oli muuten loisto-otos ja noihin herkkupiiraisiin voisit laittaa reseptiä. Kiitos taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Voi lämpimästi suositella Kalastajan vaimon blogista bongattua reseptiä raparperipiirakkaan; http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/onni_tulee_tekemalla
      Jos haluaa pellillisen, olen tuplannut taikinan, ja pohja on niin hyvä, että maistuu superilta vaikka korvaisi raparperit vadelmilla tai mustikoilla :) Syksyllä sitten puolukoita ja kinuskia! :D

      Muissa kuvissa ei tainnut mitään ihmeellistä ollakaan, ylhäällä on digestivepohjalle tehty sitruunarahkakakku ja alempana banoffee piirakka, tosin siihen on mixattu kasa mansikoita mukaan näin kesän kunniaksi :)

      Poista
  7. En voi muuta kuin ihastella :) heppoja, ruokaa ja hyvää seuraa, mitä muuta tarvitaan pitämään heppatyttö tyytyväisenä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä mitään muuta :D Siis kuka mitään poikaystäviä tarvitsisi?! :DD

      Poista
  8. Oot kyllä mahtava kirjoittaja!:)

    VastaaPoista