sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Summer in the City

endless summer



Sisareni on Tomorrowlandissa viikonlopun yli. Minä olen siis pitänyt hänen asuntoa silmällä ja ollut kuin citygirl konsanaan. Pitänyt illanistujaiset, joiden päätteeksi tanssittiin Wäinössä muutaman muun ihmisen kanssa laulaen yön pikkutunneille saakka ei tehdä mitään, mitä ei voi kesäkumittaa. Jos joskus tekee mieli mennä saunaan, mutta sellaista ei ole, Wäinö ajaa aika hyvin asiansa. Siellä lämpöä riittää.














Nauttinut aurinkoisesta lauantaista, hitaasta aamusta ja kauniista kodista. Käynyt myöhäisellä lounaalla Hernesaaressa. Street food on aika jees. Meri on superjees. Kesämusiikki on parasta.










Leikkinyt turistia, joka ikuistaa kaiken kauniin kameralle. Shoppailut Akateemisen kirja-alesta kolme kirjaa. Aloittanut niistä yhden, samalla kun söin päivälliseksi edelliseltä illalta jäänyttä piirakkaa. Täällä ei ole uunia saatika mikroa, joten lämmitin piirakan pannulla. Kokemus sekin.



Nauttinut mahtavan ystävän mahtavista tupareista hänen merinäköala-asunnossaan. Tanssinut pöydillä livebändin tarjoaman musiikin tahdissa jalat rakoille - vaihtokengät on kesäiltojen pelastus. 




Herännyt kahdelta iltapäivällä, kun aamun sade on väistynyt auringon edestä, lokkien huutaessa ikkunasta. Toivottanut puoli kolmen aikaan vanhemmalle herrasmiehelle hissiin astuessa hyvät huomenet. Käsitellyt viikonlopun kuvia ja nauranut ystävien kanssa puhelinkuville.

Hyvää huomenta myös sinulle!

33 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Mikä toi piirakka oli??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piirakka on oma versio Quiche Lorraine piirakasta; eli vesi korjattu kermaksi ja pohjaankin on laitettu juustoa. Ja täytteenä kinkkua ja juustoa - tätä voi varioida loputtomiin, ja on aina vaan superhyvää ja nopea valmistaa!

      Poista
  2. Mä kävin myös Wäinössä eilen ja oli kyllä tajuttoman kuuma paikka! Niin kuuma, että kaadoin pari lasillista vettäkin päälleni viilentyäkseni! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kävi kuule omassakin mielessä kaataa vesilasi jos toinenkin päälle viilennystä varten :D Me ttodettiin sitten eilen ettei mennä samaan paikkaan kahtena iltana peräkkkäin, ja suunnattiin sitten Einoon - missä oli myös melko kuuma :D Olisipa ollut hauskaa törmätä!

      Poista
    2. Mä sitten toteutin sen oikeasti ja porukka vähän katto pitkään :D Olis ollut kyllä hauska nähdä, ehkä joku toinen kerta törmätään :D

      Poista
  3. Ihania kuva tunnelmia ja kivalle kuulostava kodinvahdin homma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis, tämä on ollut huippuviikonloppu :))

      Poista
  4. Kaktu, tahallasi vai vahingossa? :D

    Ihania kuvia Jilla, olet tosi kaunis! (: <3

    VastaaPoista
  5. Voi miten kauniita kuvia ja kaikki kuvissa, myös naiset!
    Vaikka olet eniten hevosbloggaaja nautin lifestylepostauksistasi, varsinkin kun kuvat ovat herkullisia +10.
    Ihana olet kun jaksat blogata ja antaa meille lukijoille palan elämääsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi. On niin kivaa kirjoittaa ja kuvata myös muita kuin hevosjuttuja; toisaalta blogin nimihän ei liity mitenkään hevosiin, vaan kattaa aika paljon. Tietysti jos elämä on täynnä hevosia, ei paljon muita juttuja kerkeä tekemään :D Ja just siks tällaiset jutut on niin lux.

      Poista
  6. Kiva postaus ja ihania kuvia! :) mut sitä mä vaan ihmettelen, että millainen koti on missä ei ole uunia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Helsinki on täynnä yksiöitä missä ei ihan kaikkia mukavuuksia kuulu mukaan ;) Niinkuin uunia tai välttämättä suihkua ... Ja vuokrat ovat kuitenkin ihan pimeitä. Tästä asunnosta onneksi löytyy kunnon suihku - uuni on ainoa mikä uupuu :D Itse en vakituisesti ilman uunia pärjäisi, ilman mikroa kylläkin!

      Poista
    2. Kääk, mä en ikinä pärjäis ilman uunia, puhumattakaan suihkusta! :D

      Poista
    3. Joo, en minäkään - huh! :D

      Poista
  7. Ihana postaus ja sun blogi on vaan niiin mahtava! :)

    VastaaPoista
  8. pakko kysyy mut mikä on tomorrowland :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tomorrowland on Belgian Boomissa vuosittain järjestettävä yksi maailman suurimpia elektronisen musiikin tapahtumia. Tapahtumalle on tyypillistä sadunomaiset koristeet ja näyttävät erikoistehosteet. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2005 asti.

      Kannattaa googlata, ihan supermakeita lavoja ja hyvää musiikkia! :)

      Poista
  9. Tällaisia kuvia näkee yleensä vain paremmissa sisustuslehdissä. Tyylikästä.

    VastaaPoista
  10. Kaunista. Ihana tunnelma välittyy kuvista katsojalle.

    VastaaPoista
  11. Kuvavarkaus? Myykö joku blogisi kuvia?
    http://candleembeddables.com/blogitalli
    Tämän blogin kuvat ovat niin hienoja että ne kannattaisi copysuojata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos linkistä - minähän en tuollaisista sivuista ymmärrä mitään, mutta ilmeisesti oli suorakopioitu mun blogista tuo kuva... Eikä siitä oteta maksua?

      Tuo kuvien merkitseminen on käynyt mielessä, tosin se on sillä tavalla hankalaa että äitini, joka ottaa käytännössä kaikki hevoskuvat minusta+Torstenista / vain Torstenista, ei sellaista halua ja sitten mun oma ottamat kuvat (eli lähinnä vieraista hevosista/sisustuskuvat) eivät ole niin hyviä verratessa äidin ottamiin kuviin, että niiden merkkaamisessa olisi mitään järkeä :D

      Poista
    2. Ja lisättäköön vielä, ettei meistä kumpikaan osaisi sellaista merkkiä laittaa, kun käytössä on vain koneen omat kuvankatseluohjelma, missä ei ole mtn extraa :D

      Poista
  12. Ihania kuvia! Kunnon glamuuuria. Voi, olispa Helsingissä hyvä sää edes joku päivä kun tuun käymään. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rosse, tällaista meillä aina ;);)

      Toivotaan hyviä ilmoja ihan pidemmäksikin aikaa! :D

      Poista
  13. Moikka Jilla! Tein sulle bannerin/kollaasin. Jos haluat voin lähettää sen sinulle sähköpostilla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei wau, olisi kiva nähdä! :) Tosin, tykkään niin paljon nykyisestä bannerista, että sitä tuskin vaihdan ihan heti pois :))
      Jos kuitenkin haluat lähettää kuvan minulle, s-posti on Jilla.lappalainen@hotmail.com

      Poista
  14. Teillä on tyylitaju paikallaan, kaikki koti yms. lifestyle kuvat mitä blogissasi on ollut hipoo täydellistä. Voisit pitää blogia vaikka sulla ei olisi hevosta, onneksi kuitenkin on. Torsten<3
    Siskosi koti on kaunis. Tuollainen pöytäryhmä yhdistelmänä ultramodernia klassikkotuolia ja kustavilaista pinnatuolia on <3. Haluan itselleni myös tuollaisen tyylitajun ja sisustussilmän ja jonkun joka kuvaisi vielä lopputuloksen. Hauskaa kesänjatkoa ja kiitos ihanasta blogistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi on!! :D On muuten sata kertaa kivempi kuvata ja somistaa ponia eri vuodenaikoina, kuin kuvata aina samoja tavaroita monta kertaa viikossa ympäri vuoden ;)

      Ja kyllä, hänellä on niin kaunis koti. Joskin otan itselleni vähän kunniaa tästä hänen pöytälöydöstään ;)) Keskustan vanhoissa kivitaloissa leveilen erkkereineen on tunnelmaa, sellaisia on helppo kuvata ja sisustaa. Kiitos itsellesi aivan mahtavasta kommentista ja ihanaa kesän jatkoa! :)

      Poista
    2. Siis en leveile vaan leveine ;D

      Poista