tiistai 21. heinäkuuta 2015

Iltakävelyllä


Meille on tullut Torstenin kanssa tämän kevään ja kesän aikana tavaksi viikottaiset iltakävelyt. Kävellään puoli tuntia maastossa, maistellaan eri vihreän makuja ja nautitaan. Torstenin kanssa tämä ei ole ollut aivan itsestäänselvyys, sillä toisinaan hänen egonsa kasvaa turhan suureksi, kun selässä ei ole ketään. Kun talvi treenattiin huolellisesti maastakäsin hommia kentällä - ei siis todella mitään temppuja, mutta seuraamista, pysähtymistä ja peruuttamista - on nyt saanut nauttia työn jäljestä myös maastossa. 




Iltakävelyistä on tullut ihan meidän lemppareita. Ne oli Intonkin kanssa parhautta, mutta pikkuhiljaa Torsteninkin kanssa luottoa on alkanut löytymään. Tänään treffattiin trampoliinilla voltteja heittäviä lapsia. Torsten huikkasi heille coolisti, että hän on tavannut tehdä ilmavoltit hyppäreillä, mutta tulee näyttämään mallia lapsille trampallekin, jos kauniisti pyytävät. Vähän ihmeteltiin myös pikkumiehiä puussa, etenkin, kun viereiseen puuhun on rakennettu puumaja. Se on kuulemma jo ihan vanha, pojat halusivat uusia juttuja. Niinpä tietysti ;)







Että sellaista mielenkiintoista tänne tänään :D Palataan taas <3

33 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo kuva, missä Torstenilla on suu täynnä kukkia!♥

    VastaaPoista
  2. aww, idyllinen iltakävely oman hepan kanssa! ♡ olisipa muuten mielenkiintoista joskus junalla matkustaessa nähdä matkan varrella ikkunasta hevonen! voin vaan kuvitella jonkun pikkulapsen ilmeen :D pelkääkö torsten muuten junia, tai miten olette totutelleet niihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hepat on kyllä tosi hyvin tottunut juniin ilman sen kummempaa työtä, kun päivittäin näkevät niitä tarhoista. Ehkä alkuun vähän jänskätti, mutta ei enää. Tosin mä kyllä joka kerta käännän Torstenin niin että se näkee kun juna tulee - välillä suorilla kun tuulee niin paljon, että junaa ei välttämättä kuule (etenkään Pendolinoja) jos se tulee takaa, ja silloin hevonen saattaisi säpsähtää.

      Poista
  3. Oi että sulla on nätti hevonen! Ja voi että ku te näytätte hyvältä yhessä - ihan myös tällain että kumpiki on maan tasalla eikä toinen selässä. Sitäpaitsi iltakävelyt oman hevosen kanssa kuulostaa tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, iltakävelyt on kyllä niin kivoja. Siinä on ihan eri tunnelma kuin vain selässä istuessa :)

      Poista
  4. Kun mun vuokris oli tolla tallilla niin aina jaksoin ihmetellä sen (olemattomia) järkeilyä... Se ei sanonut mitään jos vierestä meni kovaa vauhtia Pendolino tai täysperävaunurekka, mutta ai kamala kun kerran vastaan tuli sellainen rullaluistelijahiihtäjä(?) niin meinattiin mennä ojaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo, tollaset hiihtelijät on kyllä tosi pahoja! :D Eikä Torsten kyllä ihan rekkavarmakaan vielä ole... Ehkä joku päivä ;)

      Poista
  5. Mekin harrastetaan tuollaisia kävelyitä, mutta ei välttämättä iltaisin. On kyllä niin rentouttavaa ja kivaa vaihtelua :) Ihania kuvia ja Torsten on komea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kävelyt on niin rentouttavia. Mulle on tullut jotenkin tapa käydä iltaisin kävelyllä, jos menen tallille seitsemän jälkeen niin sitten vaan käydään rennosti kävelemässä ja T saa jäädä siitä sitten sisälle. Talveksi pitää sitten siirtyä iltapäiväkävelyihin, että näkee eteensä ;)

      Poista
  6. Upeat blondit!
    Vaikka pidän suomenhevosista, on Torstenissa minusta jotain extraa, ainakin kuvissa siitä puuttuu suomenhevosta usein leimaava nöyryys, tuo hevonen on uljas ja utelias. Kauniit kuvat jälleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, minä olen tietysti kanssasi aivan samaa mieltä ;) Onneksi Torsten osaa kuitenkin olla silleen sopivasti nöyrä - tai ainakin silloin kun häntä huvittaa ;)

      Kiitos ihanasta kommentistasi!

      Poista
  7. Voi kun kauniita kuvia!
    Kaksi kaunista! <3

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia, sinulla ( ja Torstenilla (; ) on ihanat hiukset ja kaunis hymy :) Torsten kauniisti poseeraa kukat suussa ! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Jenna :) Torsten osaa tuon poseeraamisen taidon ;)

      Poista
  9. Upeita kuvia ja erittäin hyvä blogi!:) kuka otti kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuull että tykkäät! Äiti meillä nuo heppakuvat kuvailee, hän on aika pro :)

      Poista
  10. Kävelyt heppasen kanssa on parhautta <3 Varsinkin, kun tällä ei turvallisuussyistä viitsi mennä selästäkäsin, niin sitten tehdään n.tunnin mittaisia lenkkejä talutellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta - ja onneksi voi sitten nauttia lenkeistä maastakäsin!

      Poista
  11. Kiva postaus!♡ ihana kuva toi, missä Torstenilla on kukkia suussa♡♡♡ voisiko välillä tulla "kunnon" ratsastus postaus (sellaista ei nyt vähään aikaan ole ollut)? Sulla on ihan paras blogi!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mette kommentistasi! Katsotaan tarkempaa ratsastuspostausta kun pääsemme takaisin kunnon treeniin! :)

      Poista
  12. Mä oon saanu sellasen käsityksen että hevosta ei kannata ruokkia kun on kuolaimet suussa. Mitä mieltä sä olet siitä Jilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravipuolella varsat totutetaan kuolaimiin jättämällä ne syönnin ajaksi päälle, mutta ehkä ratsupuolella on omat omituisuudet, enpä ole tuollaisesta aiemmin kuullutkaan.

      Poista
    2. Piitulle, ymmärrän kyllä mitä tarkoitat - hevosen on epämiellyttävä syödä kuolaimet suussa. Kuitenkin, kun mennään pois pihapiiristä ja tallin autottomilta poluilta, laitan Torstenille aina kuolaimet suuhun turvallisuuden takia. Ilman kuolaimia olen aika voimaton, jos hevonen esimerkiksi säikähtää ja päättää ryöstäytyä. Olen sitten pitänyt turparemmin ihan löysällä, että ponnyn on helpompi herkutella vihreällä :)

      Poista
  13. Millä tallilla Torsten on? (Helsingissäkö?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei asu Helsingissä, vaan Kirkkonummella pienellä yksityistallilla :)

      Poista
  14. Ootte kyllä mahtava pari! <3 :D

    VastaaPoista
  15. Tuo yksi kyva kävisi vr ja vikingline mainoksesta! Hyvät kuvat.

    VastaaPoista