perjantai 8. toukokuuta 2015

Jalostuspohdintaa

Kevään saapuessa, luonnon herätessä eloon, tekee mieli itsekin saada elämään uusia tuulia.  
Orikatalogin selailu saattaa vaikuttaa koko elämääsi :) Mikä olisi paras isäehdokas tammalle, mistä yhdistelmästä syntyisi unelmavarsa? No, joskus vahinkovarsatkin näyttävät paremmilta kuin pitkän harkinnan tulokset, joten kannattaa todella paneutua taustatyöhön :)

Näin ruunan omistajana puolisoehdokkaita ei liiemmin tarvitse miettiä. Nuorena naisena asia onkin aivan eri ... Tässä muutama suosikkini isäehdokkaista.


Tom Cruise. Yhdysvaltainen näyttelijä kääntää katseita ajaessaan moottoripyörällään tukka hulmuten pilottilasit silmillä tai hymyillessään paparazeille punaisella matolla - tai niin, tehdessään oikeastaan mitä vaan. Kasvonpiirteet sekä luonteen rohkeus ovat ehdottomasti tämän miehen vahvuuksia. Hullunkurisen uskontonsa vuoksi naisen pitäisi jalostusta ajatellen olla luonteeltaan ehdottoman vakaa, ja mielellään melko pitkäkin, sillä Tompan vieressä naiset todellakin kyykkäävät, ihan kirjaimellisesti. Tappijalkaisuus on sen luokan mission imbossible, ettei edes Cruise tästä selviä, vaikkakin mies on jättää ilmeisen hyvännäköisiä jälkeläisiä. Siirrytään seuraavaan ehdokkaaseen ...


Leonardo DiCaprio. Säihkysilmäinen kaikkensa antaja, joka ei luokkaeroista välitä. Poikamainen olemus huokuu tiettyä ilkikurisuutta, eikä tämän miehen kanssa olisi varmasti koskaan liian vakavaa - paitsi silloin, kun on vakavaa. Miehen kunnianhimo ilmastoasioihin on sydäntä lämmittävää, ja se jos mikä on haluttava piirre ihmisessä kuin ihmisessä. Toisaalta taas, jos kilpailuissa ei koskaan oikeasti voita mitään, onko sekään nyt kiva? Tai sanotaanko, että tässä tapauksessa edes toisen osapuolen pitäisi joskus voittaa jotakin, jostakin.


Bradley Cooper. Kiharatukkainen näyttelijähurmuri ei välttämättä onnistu pokaamaan käytöstavoillaan vaan pikemminkin niiden puutteella. Tai ainakin, jos hän sattuu olemaan kauheassa kankkusessa! Hyvin tasapainoiselle naiselle tältä mieheltä saisi loistavat ulkoiset geenit.


Johnny Depp. Yep, tätä miestä ei varmasti tarvitse sen kummemmin esitellä. Mies toimii ammatissa kuin ammatissa, kapteenina hän on kuitenkin onnistunein. Huumori, ulkonäkö ja empaattisuus eivät tarvitse muita näyttöjä tuekseen, mutta tietysti on asiallista mainita, että myös periyttämiskyky on oikein toimiva. Sääli, että mies on naimisissa, eikä välttämättä ole tällä kaudella käytettävissä.


Robert Pattinson. Ahh. Kunnes kuolema meidät erottaa - paitsi ainiin, sähän olit jo kylmä! Yliluonnollisuus on arkipäivää, eikä luxuksesta olisi puutetta, kun aurinkolomat vietettäisiin aina muualla kuin yleisillä paikoilla. Koska jälkeläiset noin niinkuin normaalissa muodossa olisivat vampyyrille nounou, on tämä herrasmies tässä jalostukatalogissa vähän turha. Toisaalta, ehkä tästä voisi saada sellaisen täydellisen ruunapoikaystävän - niin, koska täydellinen mieshän vaatii jo aika paljon supervoimia :)

Kyllä nämä jalostusasiat ovat vaiketa! Katsotaan, josko Turun yöelämä tarjoaisi jotain vielä parempaa - niin, ainakin yhdet tiukat treffit on luvassa Mahtavan suomiorin kanssa! Hulvatonta viikonloppua teille <3

Kaikki kuvat (c) Weheartit

54 kommenttia:

 1. Oih, mä kyllä ottaisin Pattinsonin tai Cruisen! ❤️ Heidän väliltään olisikin mahdotonta päättää... :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, todellinen mission imbossible !

   Poista
 2. Hahaha mahtava postaus :-D. Depp <3

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä meinasi kaffet pärskyä, kun tutustuin orikatalogiisi. Vallan mainio lähestymistapa, vaikka omat suosikkin tulevat tuolta katalogin fudisosastolta, Bana Lehkosuo, Joachim Löw....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, sä selailet sitä puolta katalogista. Mä en uskalla edes eksyä sinne ;)

   Poista
 4. Pitäisiköhän lähteä Turkuun? ;)

  VastaaPoista
 5. Oikeen hyviä ehdokkaita. Oma suosikki ehdottomasti Depp. Oih! <3

  VastaaPoista
 6. Haha ihan mahtava!! :D

  VastaaPoista
 7. Olet kokonaan unohtanut suomalaiset oriehdokkaat, törkeää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on joo, mutta ajatteleppa jos tämä näkyisi sitten jossain googlessa missä vertailisin suomiorien jalostusarvoja ;)))

   Poista
 8. Oi otsikosta jo arvasin et tästä tulee hulvatonta :D! Vakuuttava lista sulla, toivotaan toki että Turust Aurajoen varrest löytyis teitille kotimaista laadukkaan jalostuksen materiaalia yhtä lailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tällä kertaa ei mutta ehkä ensi kerralla :D

   Poista
 9. Hahah!! Sinulla on kyllä on nämä postaukset ihan omaa luokkaansa, todella kekseliäitä, ja hauskoja, hienosti kirjoitettuja asia/mielipide postauksia unohtamatta :) Tiedätkö milloin olet tulossa alakoulun puolelle opettamaan, olen kysynyt tätä jo muutaman kerran, mutta ei ole koskaan ollut sopivaa hetkeä tulla moikkaamaan, kun on esim kiire tunnille yms. Hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) Veikkaisin, että enää tänä keväänä en sinne koululle ole tulossa, kun olen toisessa koulussa nyt melkein koko toukokuun :) Mutta eiköhän me vielä törmäillä :))

   Poista
 10. CRUISEN TOMPPA!!!! <3 Vähän pidempänä kiitos ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä harmittava miinus :D

   Poista
 11. Aah mikä lista, mutta missa skandinaavit? Tai kotimaiset? Suokin omistajalta toivoisi hiukan isänmaallisuutta ;D Perjantain piristys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuossa jo yllä sanoinkin syitä miksei suomalaiset päässeet mukaan listaan :D Sitä paitsi, mulla on kyllä ollut ja on yhdet suomen hienoimmat suomiruunat, ehkä pitää olla tyytyväinen niihin ;)

   Poista
 12. Nauroin ihan ääneen kun näin blogitallin etusivuilla otsikon ja Cruisen kuvat! :D Kerrassaan mahtava postaus! Oma suosikkini on ehdottomasti Leonardo, ahh <3 (tai gossip girlistä tuttu Chace Crawford <3)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo mietin josko olisi pitänyt laittaa joku heppakuva siihen ekaksi kuvaksi ... :D

   Mukavaa alkavaa viikkoa, mä olen ollut lähes koko viikonlopun kestäneellä katkolla netistä :))

   Poista
 13. Itse kyllä valitsisin Jared Padaleckin koska Jeesus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no toi Jared on kyllä aika kuumis ;)

   Poista
 14. Hyvät naurut sain! Oletko muuten huomannut että Torstenissa ja Tompassa on paljon samaa näköä! Hauskaa iltaa, toivottavasti Turun tarjonta ei petä ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, mä olen aikoinaan kirjoitellut niiden yhteneväisyyksistä postauksenkin ;)

   http://jillanblogi.blogspot.fi/2013_04_01_archive.html

   Turussa oli kyllä tosi hauskaa, mutta tarjonta nyt ei ihan älyttömästi eronnut Helsingistä :D

   Poista
 15. Turkulaisena mää vaadin jonkinlaista jälkipuintia reissusta! Varsinkin kun itse olen sitä mieltä ettei täällä oikein mitään yöelämää olekaan. Toisaalta taas oma jalostusvalintani on jo tehty ja ihan hyvin se vissiin onnistui kun tuotos on ihan toivotunlainen, ehkä sitä yöelämää ei enää katso ihan samalla tavalla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen jälkipuinti on tulossa!! Heti kun pääsen tästä murteesta eroon ;)))

   Poista
 16. Tuleeks täst kans joku videopostaus? Ja kuvii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, videopostaus ois ollut hyvä mutta ehkä vähän haastava toteuttaa :D

   Poista
 17. En voi kun ihailla kykyäsi muuntaa orikatalogi mieskatalogiksi! Mun kasvot valtasi tenttikurjuuden keskellä ehdottomasti levein hymy moneen viikkoon!

  VastaaPoista
 18. HAHA mää nauran ääneen täällä :D huippu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, miehet on aina jotenkin niin naurettavia :D

   Poista
 19. Hih, ihan loistava postaus taas. Toivottavasti Turku tarjosi parastaan :). Ps. Muista tarkistaa myös ehdokkaiden emälinja, pidempiaikaisessa jalostusotuksessa hyvä (mukava) emä merkkaa paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin totta!! :D

   Poista
  2. Haha, pitää olla tarkkana siis siinäkin asiassa!! ;)

   Poista
 20. Ootkos ajatellut että hankkisitkin Australialaisen jalostusoriin? Sieltä yksi mielenkiintoinen olis mm. Chris Hemsworth! Älyttömän upea rakenne ja kaunis ulkomuoto -oikea muotovalio. Jälkeläiset on niin nuoria vielä että ei juurikaan voi sanoa että minkälaisia jälkeläisiä periyttää mutta sen kanssa ei kyllä voi pieleen mennä! Vahva isälinja kaikilla Hemsworthilaisilla on, ainakin täysveliä katsomalla voi näin todeta- tosin on niillä kaikilla sama emäkin... Tämä ja Depp ovat jokatapauksessa itselläkin vahvoja vaihtoehtoja.

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, miksi tämä komistus puuttuu listaltani ... Aika miellyttävän näköinen :))

   Poista
 21. Mä lisäisin tuohon listaan kyllä myös Channing Tatumin sekä Alexander Skärsgårdin. Travis Fimmel ja Vin Diesel olisivat kyllä ehdottomasti mun listalla, jossa ei ponikokoisena Cruisen pituuskaan haittaisi. Siinä on kyllä muutama muu syy, jolla hylkäisin, kuten esim. ikä. Johnny Deppin kohdalla tämäkään ei kuitenkaan olis este :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mietin pitkään tuota ruotsalaista komistusta joka ei ainakaan True Bloodissa peittele kroppaansa mitenkään, mutta sitten se jotenkin jäi pois. Häneen olisi kyllä melko mahtavaa törmätä Ruotsin reissulla ;) Eikä Channing Tatuminkaan ole yhtään pöllömpi ... ;) Vin Diesel alkaa kyllä olemaan jo aika vanha :D

   Poista
 22. En ymmärrä miksei tässä listassa ole esim Ian Somerhalderia. Ed Westwick sais olla myös mun listassa (tosin mielellään Chuck Bassina sen käheän äänensä kanssa <3___<3).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, Ian on ihan törkeen hyvän näköinen, en tiedä itsekään miksi se täältä puuttuu. Ed puolestaan ei oikeasti iske, ehkä juuri tuon Chuckin takia ;)) Vaikka onhan senkin katseessa (ja äänessä) jotain sellaista, mikä saa polvet notkumaan ...

   Poista
 23. Minä myös ihmettelen miksei Ed Westwick ole tässä listassa! Oih ja ahh!

  VastaaPoista