maanantai 4. toukokuuta 2015

Ihanat naiset Horse & Riderilla

Bloggaajailta Keravan Horse & Riderilla


Lauantaina 25 huhtikuuta pääsin osallistumaan bloggaaja Siiri Kaskisen sekä ratsastustarvike-liike Kerava Horse & Riderin järjestämään bloggaajailtaan. Oli mahtavaa päästä mukaan tällaiseen tapahtumaan :)

Ilta alkoi kuplivalla ja salaattibuffalla, joiden nauttimisen lomassa istuttiin alas keskustelemaan kattavasti kaikesta hevostarvikeliikkeen pyörityksen, eri brändien taustojen, bloggaamisen ja hevostemme ruokintojen välistä. Horse & Riderin kauppias Maria Niskanen, mm. Kingslandia maahan tuova Sari Viljakainen, Chia de Gracian takana oleva Mirva Kettunen sekä YLEn valokuvaaja Emmi Kähkönen kertoivat myös jokainen oman alansa tarkoituksista sekä tavoitteista. Maria, joka on tuplannut Keravan liikkeensä neliöt, väläytteli mahdollisuutta laajentaa Horse & Rideria toisella liikkeellä tulevaisuudessa sekä luoda entistä monipuolisempia palveluita asiakkaille mm. hevosen ruokinnan suhteen. Maria on jo laajentanut toimintaa ottamalla huomioon myös koirat, joiden on mahdollista saada hierontaa sekä bemer-hoitoa liikkeen tiloissa.

Mirvan yritys Chia de Gracia puolestaan tähtää tänä vuonna ulkomailla järjestettäviin, Euroopan suurimpiin hevostarvikemessuihin. Mirva on todellinen malliesimerkki ahkerasta yrittäjästä, sillä vain vuoden yrittäjyyden jälkeen jokainen meistä tuntee nimen Chia de Gracia, ja toisaalta, Suomen lisäksi Mirva on onnistunut viemään tuotteitaan myös Englannin markkinoille. 

Sarilla on takanaan vuosien kokemus hevosvarusteiden maahantuonnista. Maailmanlaajuisesti tunnettu, norjalainen huippubrändi Kingsland tuo markkinoille kuusi mallistoa vuodessa, ja ehkä aiemmin enemmän esteratsastajien keskuudessa suosittu merkki on tehnyt todellisen läpimurron kouluratsastuksen parissa ryhdyttyään sponsoroimaan tällä hetkellä maailman parasta kouluratsastajaa, Charlotte Dujardinia.

YLEn ja erityisesti Ystäväni hevonen-blogin valokuvissa näkyy Emmi Kähkösen kädenjälki. Päätoiminen valokuvaaja on laajentanut osaamistaan myös hevosvalokuvauksen opettamisen puolelle, ja Emmi pitääkin Vantaan aikuisopistolla kursseja koko toukokuun ajan. Emmi käy myös kuvaamassa tilauksesta kaikenlaisia tapahtumia ja kohtaamisia. 

Voitte siis uskoa, että keskustelu olisi jatkunut paljon pidempääkin, mutta kahden tunnin jälkeen aloiteltiin shoppailemaan. Lasi skumppaa, hevostarvikeliike sekä alennetut hinnat ei ihan tosi ole hyvä yhdistelmä, mutta kertoilen osasta ostoksista myöhemmin. Nyt minulla on nimittäin ilo kertoa teille, että myös te pääsette ostoksille alennetuin hinnoin. Koodilla JillaHR15 saat 15 prosentin alennuksen Horse & Riderin nettikaupasta sekä myymälästä - alennus koskee koko valikoimaa, myös jo alennettuja tuotteita sekä lisäravinteita. Alennus on voimassa 11.5.15. asti. Tämä tarjous kannattaa todella käyttää hyväksi :)Horse & Riderilla on kattava valikoima hevosten lisäravinteita, ja he toimivat maahantuojana mm laadukkaiden Hilton Herbin sekä Equine American tuotteille. Torstenille mukaan lähti Equine American omenanmakuista elektrolyyttiä :)Heti käyttöön otetut, täällä blogissakin jo näkyneet Röckelin turkoosit kesähansikkaat tuovat piristystä dressagetreeniin!

Kesän kuumimpia trendejä ratsastushousuissa ovat joogahousuissakin suositut, liukuvärjätyt kuosit sekä erilaiset grip-paikat. Animo ja euro-star näyttävät mallia. 

Sekä Equilinen että Anna Scarpatin huovat ja korvahuput on mahdollista tilata itse valitsemilla väreillä ja kanteilla. 

Horse & Rider panostaa tuotteiden hinta-laatusuhteeseen.

Ja kuinkas sitten käykään, kun päästetään blondi shoppailemaan jo yllämainituilla ominaisuuksilla ... Tämä Animon superpäheä, blingbling kisatakki vaihtui ihan kalkkiviivoilla astetta käytännöllisempään softshell-takkiin. Siis miten niin vaatteita ei voi ostaa vain kaapin koristeiksi? :) Tiialla on yllä Kingslandin kauniisti tyköistuva fleecetakki. Toiset meistä vaan ovat toisia fiksumpia heti ensimmäisellä kerralla :)) Kuvan (c) Kaktu Kuparinen.

Yhteiskuvaa ihanien naisten kanssa. Vasemmalta oikealle takarivissä Sari, Aada ja Siiri. Eturivissä Maria, Mirva, Tiia, Kaktu, Heidi sekä Noora

Melkein kuin Charlien enkelit ;) Kuvan (c) Heidi Pätsi.

Oikein iloisia shoppailuhetkiä teille, ja iso kiitos vielä koko järjestäjäporukalle hauskasta illasta, miellyttävissä puitteissa!

9 kommenttia:

 1. Alennuskoodi lähteekin heti käyttöön, kiitos!
  Sitten yksi pyyntö. Voisitko isontaa tekstin fonttia yhdellä numerolla? Ainakin minun tietokoneen näytöltä aika pientä, tai sitten olen vaan sokea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täältäkin samaa vinkkiä, että vähän isommaksi tekstiä! :-) Blogin valko-harmaat sävyt ja banneri sopivat kaikki hyvin yhteen, mutta hieman vaaleampi väri ja pieni fonttikoko ovat hieman vaivalloista lukea. :-)

   Poista
  2. Hyvä jos koodista on hyötyä! :)

   Suurensin tekstiä yhdellä koolla, toivottavasti näkyy paremmin :)

   Poista
 2. Odotinkin, että kirjoittaisit tästä reissusta, olen jo muista blogeista lukenut ja katsellut ihania kuvia ja niin sai kyllä täälläkin ihastella kuvien muodossa kaupan sisältöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä oli sovitut päivät näille alekoodeille, siksi postaus ei tullut heti tapahtuman jälkeen :)

   Poista
 3. Ihania naisia toden totta! Ja ihanat noi Roecklin hanskat. Apua! Tarvin ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi hanskat on kyllä melkeen yhtä ihanat kun noi naiset <3

   Poista
 4. Ihana toi viiminen kuva! Kaktu niin kauniina siinä (siis kai tuo on Kaktu?) Varsinainen ilopilleri! Ja ihanat nuo turkoosit hanskat... Kaikesta päätellen taisi olla kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katku on tosissaan melkoinen ilopilleri, sellaisten ihmisten kanssa on kiva olla tekemisissä :))

   Poista